رتبه ۲۴۸ نرم افزار و ۲۴۹ هوش - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
رتبه ۲۴۸ نرم افزار و ۲۴۹ هوش - baharehmsh - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۱۰ ب.ظ
من الان واقعا تو شوکم و خیلی ناراحتم که چنین رتبه ای گرفتم... دلم میخواست تهران قبول شم .. به نظرتون با این رتبه تهران جایی میشه قبول شد؟ چه روزانه چه شبانه؟ صنعتی اصفهان چی؟ کلا کجا با توجه به اینکه پارسال خیلی قبولی ها سخت بود میشه قبول شد... اینم درصد هام: ۵۷/۷۸ زبان عمومی وتخصصی /انگلیسی / -۸/۳۲ ریاضیات ۴۰/۵۸ دروس مشترک /ساختمان داده -نظریه زبان هاوماشی سفید دروس تخصصی معماری کامپیوتر ۱۲/۵۰ دروس تخصصی هوش مصنوعی ۲۲/۹۲ دروس تخصصی نرم افزار |
RE: رتبه ۲۴۸ نرم افزار و ۲۴۹ هوش - sherkat - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۲۳ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۱۰ ب.ظ)baharehmsh نوشته شده توسط: من الان واقعا تو شوکم و خیلی ناراحتم که چنین رتبه ای گرفتم... آخرین نفر مجاز هوش پارسال ۲۸۳۳ بود امسال شده ۶۷۹۷ ، که احتمالا خیلی به نفع بچه های هوش شده . حالا باید ببینیم ظرفیتها رو به کدوم شهرها اختصاص دادن . |
RE: رتبه ۲۴۸ نرم افزار و ۲۴۹ هوش - asiehmohammadian - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۴۸ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۱۰ ب.ظ)baharehmsh نوشته شده توسط: من الان واقعا تو شوکم و خیلی ناراحتم که چنین رتبه ای گرفتم...تبریک میگم رتبه خوبی آوردین به احتمال قوی فردوسی مشهدم قبول میشین |
RE: رتبه ۲۴۸ نرم افزار و ۲۴۹ هوش - biniyaz67 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۰۷ ب.ظ
بچه ها من ۲۴۴ نرم افزار آوردم؟به نظرتون امیدی هست ؟کجا قبول می شم؟روزانه می آرم؟ |
RE: رتبه ۲۴۸ نرم افزار و ۲۴۹ هوش - baharehmsh - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۳۸ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۴۸ ب.ظ)asiehmohammadian نوشته شده توسط: تبریک میگم تهران چی؟ مثلا شبانه ها یا الزهرا میتونم قبول شم؟ واقعا برام قابل هضم نیست از تهران خارج شم... |
RE: رتبه ۲۴۸ نرم افزار و ۲۴۹ هوش - baharehmsh - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۵۰ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۰۷ ب.ظ)biniyaz67 نوشته شده توسط: بچه ها من ۲۴۴ نرم افزار آوردم؟به نظرتون امیدی هست ؟کجا قبول می شم؟روزانه می آرم؟ شمام هم وضعیت من هستین من فکر کنم شیراز یا دانشگاه اصفهان قبول بشیم یا فردوسی مشهد...کاش بیان اینجا بیشتر جواب بدن من خیلی نگرانم |
رتبه ۲۴۸ نرم افزار و ۲۴۹ هوش - razy - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۵۹ ب.ظ
دانشگاه اصفهان حتما قبولی |
رتبه ۲۴۸ نرم افزار و ۲۴۹ هوش - saeed_435 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۲۶ ب.ظ
واسه هوش روزانه اصفهان و شیراز و فردوسی و که میارین نرم احتمالش ضعیف تره |
RE: رتبه ۲۴۸ نرم افزار و ۲۴۹ هوش - baharehmsh - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۴۶ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۲۶ ب.ظ)saeed_435 نوشته شده توسط: واسه هوش روزانه اصفهان و شیراز و فردوسی و که میارین نرم احتمالش ضعیف تره خوبه اگه اصفهان بشه چون من کلا برام سخته از تهران دور بشم و اصفهان فکر کنم بهترین جا باشه برام ... البته من گرایش مورد علاقم نرم افزار بود ....به نظر شماها نرم افزار کجا قبول میشم؟ واقعا جایی تهران قبول نمیشم حتی شبانه اینا؟ |
رتبه ۲۴۸ نرم افزار و ۲۴۹ هوش - saeed_435 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۵۸ ب.ظ
اصفهان و شیراز ایشالا میاری فقط از من به شما نصیحت نرم فردوسیو نزن هیئت علمی هوشش به شدت قویتره (کاهانی ،پوررضا،ابریشمی،یغمایی،نقیب زاده ..)ولی نرم تعریف چندانی نداره و چند استاد صفر کیلومتر گرفتن که جایز نیس اسمشون برده شه ... |
RE: رتبه ۲۴۸ نرم افزار و ۲۴۹ هوش - baharehmsh - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۳۹ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۵۸ ب.ظ)saeed_435 نوشته شده توسط: اصفهان و شیراز ایشالا میاری فقط از من به شما نصیحت نرم فردوسیو نزنخیلی ممنون از راهنماییت |
RE: رتبه ۲۴۸ نرم افزار و ۲۴۹ هوش - saraEs - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۲۶ ق.ظ
روزانه الزهرا و خوارزمی احتمالا شبانه علم و صنعت رو میاری من ۲۳۹ هوش شدم |
RE: رتبه ۲۴۸ نرم افزار و ۲۴۹ هوش - baharehmsh - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۵۷ ب.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۲۶ ق.ظ)saraEs نوشته شده توسط: روزانه الزهرا و خوارزمی ایشالله که همین باشه که میگی ..ایشالله شمام جای خوب قبول شی |
رتبه ۲۴۸ نرم افزار و ۲۴۹ هوش - baharehmsh - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۴۷ ب.ظ
دوستان به نظرتون شبانه های تهران رو امید داشته باشم یا نه؟ اول الزهرا رو بزنم یا خوارزمی؟ |
RE: رتبه ۲۴۸ نرم افزار و ۲۴۹ هوش - ۱n3o6x2 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۱۳ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۵۸ ب.ظ)saeed_435 نوشته شده توسط: اصفهان و شیراز ایشالا میاری فقط از من به شما نصیحت نرم فردوسیو نزن سعید جان میشه لطفن نظرت رو هم در مورده من بگی که با ۳۱۹ نرم و ۲۰۱ الگوریتم کجا قبول میشم؟ میدونی؟ یه جایی خوندم که ۲۳۰ الگوریتم پارسال روزانه تهران قبول شده ... |