رتبه ۲۳۳ شبکه وامنیت - نسخهی قابل چاپ |
رتبه ۲۳۳ شبکه وامنیت - saho - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۳۳ ب.ظ
خوب نبود اما بازم خداروشکرت به نظرتون جایی قبول میشم؟ |
RE: رتبه ۲۳۳ شبکه وامنیت - atti joon - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۱۰ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۳۳ ب.ظ)saho نوشته شده توسط: به نظرتون جایی قبول میشم؟ تبریک میگم.توروخدا این حرفو نزنید.معلومه ک جایی قبول میشید.منو امثال من باید این سوالو بکنیم نه شما.موفق باشین. |
RE: رتبه ۲۳۳ شبکه وامنیت - hadilg - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۱۵ ب.ظ
منم ۲۸۵ شدم فکر کنم شما یه کاری بکنید |
رتبه ۲۳۳ شبکه وامنیت - gholizadeh1992 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۱۸ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۳۳ ب.ظ)saho نوشته شده توسط: خوب نبود سلام ، تو بچه های پارسال یکی با رتبه ۲۳۴ شبکه روزانه یزد قبول شد . امیدوارم شما هم جای خوبی قبول بشید . |
RE: رتبه ۲۳۳ شبکه وامنیت - saho - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۲۱ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۱۰ ب.ظ)atti joon نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۳۳ ب.ظ)saho نوشته شده توسط: به نظرتون جایی قبول میشم؟ ممنون. ایشا... هم من هم شما هم همه که تلاش کردن قبول بشن (۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۱۵ ب.ظ)hadilg نوشته شده توسط: منم ۲۸۵ شدم فکر کنم شما یه کاری بکنید ۲۸۰ شبکه؟ |
RE: رتبه ۲۳۳ شبکه وامنیت - hadilg - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۲۵ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۲۱ ب.ظ)saho نوشته شده توسط:گرایش ۲ .۳(22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۱۰ ب.ظ)atti joon نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۳۳ ب.ظ)saho نوشته شده توسط: به نظرتون جایی قبول میشم؟ |
رتبه ۲۳۳ شبکه وامنیت - sghsgh - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۲۷ ب.ظ
۱۵۹ شبکه کجا میارم؟ |
RE: رتبه ۲۳۳ شبکه وامنیت - uiit1392 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ ب.ظ
سلام دوستان مانشتی عزیز! من ۱۲۷ تجارت شدم به نظرتون کجا رو میارم؟ ظرفیت ها اضافه شده امسال درسته؟ اینم کارنامه ی من شاید بعضی دوستان بخوان ببینن چرا درصد ها اینجوری اومد آخه؟( من تخصصی و مشترک و مدیریتم حداقل ۱۸ درصد از اون درصدی که با اون پاسخ نامه چرتشون تصحیح کرده بودم کمتر اومده!!!!! |
رتبه ۲۳۳ شبکه وامنیت - hamedyas - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۰۲ ب.ظ
[attachment=10968]سلام بر دوستان عزیز من ۱۸۷ شبکه شدم. یه سوال دارم من میخوام تهران باشم. اطلاع دارید کجا قبول میشم؟ روزانه که عمراً بیارم. به شبانه فکر میکنم بازه ی شبانه ی علم و صنعت یا خواجه نصیر از چند تا چنده؟ |
RE: رتبه ۲۳۳ شبکه وامنیت - soasani - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۲۶ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۰۲ ب.ظ)hamedyas نوشته شده توسط: سلام بر دوستان عزیز تبریک میگم....واقعاااااااااااا یعنی شبانه تهران با این رتبه میارین؟ |
رتبه ۲۳۳ شبکه وامنیت - asiehmohammadian - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۴۷ ب.ظ
تبریک میگم |
ان شاالله - mohammedi - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۲۰ ب.ظ
والله دقیق نمی شه گفت . همون طور که خودتون خبر دارید ، سازمان سنجش هیشکی نم دونه چی به چیه !! من با ۳۱۰ هش تکمیل ظرفیت روزانه اوردم ( البته it-it) . الان بچه ها گفتن که بعیده که شبکه بیارید ولی ان شاالله امسال ظرفیت بیشتر شده و شما قبول می شید . تبریییییییییییییییییییک می گم. |
RE: ان شاالله - saho - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۱۵ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۲۰ ب.ظ)mohammedi نوشته شده توسط: والله دقیق نمی شه گفت . همون طور که خودتون خبر دارید ، سازمان سنجش هیشکی نم دونه چی به چیه !! من با ۳۱۰ هش تکمیل ظرفیت روزانه اوردم ( البته it-it) . الان بچه ها گفتن که بعیده که شبکه بیارید ولی ان شاالله امسال ظرفیت بیشتر شده و شما قبول می شید . تبریییییییییییییییییییک می گم. ممنون. من توتاپیکایه پارسال که میگشتم دیدم با ۲۳۴ شبکه اموزش محور روزانه یزدو ۲۸۰ هم همین رشته شبانشو قبول شده بودن ایشا... لااقل شبانو قبول بشم |
رتبه ۲۳۳ شبکه وامنیت - Brueder - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۰۳ ب.ظ
شما یزد شبکه قبول شدید، روزانه آموزش محور یا نه؟ |