منبع درس شبکه پیشرفته - نسخهی قابل چاپ |
درس شبکه های پیشرفته - SHF - 21 آبان ۱۳۹۱ ۰۳:۵۶ ب.ظ
سلام استاد ما از روی اسلایدهاش داره درس میده و اصلا نمی گه از چه منبعی استفاده کرده. کسی نمی دونه مرجع درس شبکه های پیشرفته چی هستش؟ مرسی |
درس شبکه های پیشرفته - yasemi - 21 آبان ۱۳۹۱ ۰۴:۵۵ ب.ظ
computer networking a top down approach |
RE: درس شبکه های پیشرفته - Helmaa - 21 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۱۳ ب.ظ
تاپیک منتقل شد. |
RE: درس شبکه های پیشرفته - Lonely Palm - 22 آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۵۵ ق.ظ
(۲۱ آبان ۱۳۹۱ ۰۴:۵۵ ب.ظ)yasemi نوشته شده توسط: computer networking a top down approachاینجور که من شنیدم از فصل ۶ به بعد این کتاب تدریس میشه یعنی از فصل شبکه های وایرلس |
درس شبکه های پیشرفته - yasemi - 22 آبان ۱۳۹۱ ۰۸:۲۹ ب.ظ
قانون خاصی نداره اما معمولا فصل های ۲ و ۴ و۶ و ۸ رو میگن |
درس شبکه های پیشرفته - تحقیقات - ۲۵ آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۳۲ ب.ظ
در مورد فناوری NFC مقاله می خواستم. خواهشأ کمکم کنید . منتظر هستم |
درس شبکه های پیشرفته - marjan_s - 31 فروردین ۱۳۹۲ ۰۱:۳۷ ب.ظ
salam man in term shabake pishrafte daram lotfan agar yek maghale khob darin barambeferestin mer30 |
RE: درس شبکه های پیشرفته - taha.maten - 02 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۰۸ ق.ظ
سلام به همگی دوستان فایل ارسالی حاوی موضوعات مربوط به درس شبکه های پیشرفته می باشد که توسط استاد محترم جناب آقای دکتر نصیری تهیه شده. از این موضوعات برای سمینار می توانید استفاده کنید. |
منبع درس شبکه پیشرفته - adel28 - 06 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۵۷ ب.ظ
دوستان منبع درسی اصلی شبکه های پیشرفته چی هست؟ |
منبع درس شبکه پیشرفته - mrousta - 06 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۳۶ ب.ظ
(۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۵۷ ب.ظ)adel28 نوشته شده توسط: دوستان منبع درسی اصلی شبکه های پیشرفته چی هست؟TCP/IP Protocol suite Dr Forouzan |
منبع درس شبکه پیشرفته - adel28 - 06 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۴۳ ب.ظ
یعنی مرجع این درس این هست؟ همه دانشگاه ها از روی این سرفصل درس می دهند؟ |
RE: منبع درس شبکه پیشرفته - mrousta - 06 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۵۲ ب.ظ
(۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۴۳ ب.ظ)adel28 نوشته شده توسط: یعنی مرجع این درس این هست؟ توی دانشگاه یزد که اینو درس دادن جاهای دیگه رو نمیدونم |
منبع درس شبکه پیشرفته - adel28 - 07 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۰۵ ق.ظ
(۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۵۲ ب.ظ)mrousta نوشته شده توسط: توی دانشگاه یزد که اینو درس دادن نه. منظورم مرجع این درست هست. مثلا واسه کارشناسی مرجع تنن بام بود. |
منبع درس شبکه پیشرفته - sararad0 - 07 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۱۵ ق.ظ
استاد ما از چند منبع استفاده می کنه ، همه هم refrence و هر فصلی رو از یکی تدریس کرده براتون میزارم ، کل اسلایدا فینگیلیشه |
سوال مهم لطفا کمک کنید - somayeh afsh - 14 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۹ ق.ظ
من دوره ارشدم یه کتاب خیلی خوب ترجمه شده برای درس شبکه های کامپیوتری پیشرفته که قابل فهم باشه چیه؟ اگه کسی اطلاعی داره خیلی دعاش میکنم اخه من بچه دارم درس خوندنم برام خیلی سخته |