کارنامه اولیه ازمون دکتری ۹۲-مهندسی کامپیوتر ای تی (کد۲۳۵۸ ) - نسخهی قابل چاپ |
کارنامه اولیه ازمون دکتری ۹۲-مهندسی کامپیوتر ای تی (کد۲۳۵۸ ) - انرژی مثبت - ۲۶ فروردین ۱۳۹۲ ۰۴:۲۹ ب.ظ
با سلام ممنون می شم دوستانی که این گرایش رو امتحان دادند کارنامه هاشون رو اینجا قرار بدند. در صورت عدم تمایل به گذاشتن کارنامه، لطفا علاوه بر درصد دروس ، معدل موثر را هم اعلام بفرمایید. پیشاپیش سپاسگزارم. از سایر دوستان هم تقاضا دارم برای تبریک، از دکمه سپاس استفاده کنند. کد ۲۳۵۸ : تعداد حاضرین در جلسه ازمون در این رشته امتحانی : ۵۶۵ اخرین رتبه مجاز دوره روزانه :۳۳ اخرین رتبه دوره نوبت دوم، پیام نور و ...: |
RE: کارنامه اولیه ازمون دکتری ۹۲-مهندسی کامپیوتر ای تی (کد۲۳۵۸ ) - saeid6366 - 26 فروردین ۱۳۹۲ ۰۴:۳۴ ب.ظ
سلام من اصلا نرسیدم بخونم. برای محک زدن امتحان دادم. این درصدامه: زبان: ۳۴ استعداد: ۳۱ تخصصی: ۱۲ معدل موثر: ۱۸:۵۱ رتبه: ۱۰۱ آخرین رتبه مجاز:۳۳ از دوستان هم کسانی که قبول شدن خواهش میکنم درصداشون رو بذارن. |
RE: کارنامه اولیه ازمون دکتری ۹۲-مهندسی کامپیوتر ای تی (کد۲۳۵۸ ) - mohammad900 - 26 فروردین ۱۳۹۲ ۰۶:۵۰ ب.ظ
(۲۶ فروردین ۱۳۹۲ ۰۴:۳۴ ب.ظ)saeid6366 نوشته شده توسط: سلامسلام تعداد حاضرین در جلسه ازمون چند نفر بودن؟ |
RE: کارنامه اولیه ازمون دکتری ۹۲-مهندسی کامپیوتر ای تی (کد۲۳۵۸ ) - saeid6366 - 26 فروردین ۱۳۹۲ ۰۶:۵۶ ب.ظ
(۲۶ فروردین ۱۳۹۲ ۰۶:۵۰ ب.ظ)mohammad900 نوشته شده توسط:(26 فروردین ۱۳۹۲ ۰۴:۳۴ ب.ظ)saeid6366 نوشته شده توسط: سلامسلام ۵۶۵ نفر |