بحث در مورد سوالات سیستم عامل رشته ای تی ۹۰ - نسخهی قابل چاپ |
بحث در مورد سوالات سیستم عامل رشته ای تی ۹۰ - sadegh_ke - 28 بهمن ۱۳۸۹ ۰۷:۰۱ ب.ظ
سوال: کدام یک درباره مدریت سیستم عامل با استفاده از سخت افزار است؟ |
سیستم عامل - bijibuji - 29 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۵۶ ق.ظ
من دفترچهام B بود اگر اشتباه نکنم ۳ رو زدم گزینهها رو که کسی یادش نیس الان آخه |
سیستم عامل - alavinejad - 02 اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۰۴ ق.ظ
الگوریتم فایفو و اس آر اف: اس آر اف ۳۸۵ آوردم که تو گزینهها بود و فایفو که ۳۱۰ بود بهتر بود سمافور:نزدم چند سطحی: نزدم –حافظه منطقی ۴۰^۲ حافظه فیزیکی ۳۲^۲ اندازه هر قاب ۱۰^۲۰ بود بنابراین هر مدخل جدول صفحه ۳۲ بیتی بود – ده بیت کنترلی و ۲۲ به خاطر فریم های حافظه بافر: نزدم امکانات سخت افزاری که به سیستم عامل کمک می کند: جدول TLB، تبدیل آدرس منطقی به فیزیکی و کنترل دستورات غیر مجاز و بیت برای نقص صفحه زدم |
سیستم عامل - azad - 02 اسفند ۱۳۸۹ ۰۳:۰۰ ق.ظ
سوال ۱: الگوریتم FIFO و SRF که FIFo=310 و SRF=260 که گزینه ۱ دفترچه من بود! چون الگوریتم دومی اول کوتاهترین درخواست و بررسی میکرد، مطمئنا باید عددی که بدست میاد کمتر باشه! سوال ۶: امکانات سخت افزاری که به سیستم عامل کمک می کند: من از روی وقفه های سخت افزاری و نرم افزاری زدم! دستورات غیرمجاز و نقص صفحه کلا جزو وقفه های نرم افزاریند! من گزینه ای رو زدم که ساعت و کش و.... بود! بقیه ش یادم نیست! |
RE: سیستم عامل - alavinejad - 02 اسفند ۱۳۸۹ ۰۳:۱۳ ق.ظ
به نظر من: سوال یک: الگوریتم کوتاهترین زمان جستجو (SSTF) بود که میتونه نسبت به ترتیب ورودی زمان بدتری نسبت به فایفو داشته باشه و مشکلش این بود که بیشتر در وسط دیسک می ماند و نوسان می کنه سوال شش:وقتی برای نقص صفحه بیت در نظر گرفتیم یعنی از بیت سخت افزار کمک می گیریم و همچنین سی پی یو وقتی وارد مد کاربر می شه توسط سخت افزار دستورات غیر مجاز کنترل می کنه نه سیتم عامل |
RE: سیستم عامل - bijibuji - 04 اسفند ۱۳۸۹ ۰۸:۲۹ ق.ظ
پاسخ سوالات سیستم عامل [attachment=444] [attachment=445] [attachment=446] [attachment=447] موفق باشید |
سیستم عامل - ۱qazxsw2 - 04 اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۵۸ ق.ظ
من سوال اول رو گزینه ۴ بدست میارم ۱+۳+۹+۲۰+۴۱+۷+۲+۹۲+۳=۱۷۸ ۱۷۸*۲=۳۵۶ |
سیستم عامل - مورتن - ۰۴ اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۴۷ ب.ظ
سوال ۸۲ برای من شکل نداشت به کی بگیمممممم؟ سوال آخر دستورالعمل غیرمجاز سخت افزاریههههههه؟ |
RE: سیستم عامل - alavinejad - 04 اسفند ۱۳۸۹ ۰۳:۰۲ ب.ظ
سوال ۸۲ کلا شکل نداشن و اون شکل بالایی مربوط به پاسخنامه است دستورات غیر مجاز توسط سی پی یو کنترل می شوند وقتی که سی پی یو در اختیار سیستم عامل نیست فکر کنم |
سیستم عامل - mmpf - 05 اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۱۶ ق.ظ
در مورد سوال ۷۹ مطمئن هستم که fifo از sstf بهتر یعنی برای sstf ما ۱۷۸ تا گردش داشتیم که ضرب در ۲ میشه ۳۵۶ که تو اینجا میشه گزینه ۴ |
سیستم عامل - azad - 05 اسفند ۱۳۸۹ ۰۳:۱۰ ب.ظ
توضیح در مورد سوال ۱ سیستم عامل: فک کنم همونجوری که همه خوندین، تو کتاب سیستم عامل پارسه(دکتر حقیقت) و مقسمی اومدی که کارایی الگوریتم sstf خیلی بهتر از fifo هست و تقریبا میانگین زمان جستجو نصف میشه! این مسئله تو گزینه ۱ سوال(مربوط به عکسهایی که اپلود شده) اومده! ولی بازم طبق همون ۲ تا کتاب اگه حساب کنیم، واسه fifo میشه ۳۱۰ , واسه sstf میشه ۳۵۶! نتیجه: گزینه ۴ منم گزینه ۱ زدم که فک کنم غلط باشه! درباره سوال ۸۴ هم من گزینه ۲(اعلام سهم زمانی و .....) زدم که طبق جوابی که داده شده، اشتباس! نتیجه: سیستم عامل منفی میشم |
RE: سیستم عامل - bijibuji - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۰۵:۰۱ ق.ظ
پاسخ نهایی سوالات سیستم عامل (سنجش) یکشنبه ۸ اسفند [attachment=486] [attachment=487] [attachment=488] [attachment=489] موفق باشید |