|
|
نظرتون در مورد سوالات زبان آی تی ۹۰ چیه؟ - نسخهی قابل چاپ |
|
نظرتون در مورد سوالات زبان آی تی ۹۰ چیه؟ - bijibuji - 28 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۳۷ ب.ظ
به نظر من که خیلی ساده بود. البته کلمات اش سطح خوبی داشت و از سطح زبان فرد یه معیار خوبی ارائه می ده. به نظرم سوالات کلمه اش استاندارد بود. متن هاش رو (هر سه متن رو) می شد در زمان معقول کامل زد و آسون بود |
|
RE: نظرتون در مورد سوالات زبان آی تی ۹۰ چیه؟ - Helmaa - 28 بهمن ۱۳۸۹ ۰۲:۱۳ ب.ظ
من به کلمات نگاهی ننداختم اما بقیه سوالاش خیلی به نظرم اسون بود و خوب زدم.کلمه هم چون نخونده بودم نزدم. |
|
RE: نظرتون در مورد سوالات زبان آی تی ۹۰ چیه؟ - sal_dovomi - 28 بهمن ۱۳۸۹ ۰۳:۱۰ ب.ظ
متن آخروکامل جواب دادم.کلمهها رواصلا.جاخالی روهم فقط یکی نزدم. |
|
نظرتون در مورد سوالات زبان آی تی ۹۰ چیه؟ - sjj - 29 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۱۱ ق.ظ
۲۱ تا زدم، لغتاش نسبتا سخت بود، ریدینگگا اما آسون بودن در کل |
|
RE: نظرتون در مورد سوالات زبان آی تی ۹۰ چیه؟ - maykel - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۲۶ ب.ظ
به نظر من سوالات زبان خیلی خوب بود فقط یکی از سوالات درک مطلب اول گزینه اول وسومش عین هم بود |
|
RE: نظرتون در مورد سوالات زبان آی تی ۹۰ چیه؟ - alavinejad - 01 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۰۱ ق.ظ
پاسخ یکی از سوالات تکراری تایپ شده بود؛من نمی دونم یکی نیست صحت گزینهها دوباره بررسی کنه؟ |
RE: نظرتون در مورد سوالات زبان آی تی ۹۰ چیه؟ - bijibuji - 01 اسفند ۱۳۸۹ ۰۴:۱۵ ق.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۰۱ ق.ظ)alavinejad نوشته شده توسط: پاسخ یکی از سوالات تکراری تایپ شده بود؛من نمی دونم یکی نیست صحت گزینهها دوباره بررسی کنه؟ آره. اتفاقا هیچکدومش هم پاسخ اون سوال نبود |
|
نظرتون در مورد سوالات زبان آی تی ۹۰ چیه؟ - sjj - 02 اسفند ۱۳۸۹ ۱۰:۵۳ ق.ظ
اون سوال مقیاس رو چی زدین؟ Over the ground یا on the ground ؟ |
|
نظرتون در مورد سوالات زبان آی تی ۹۰ چیه؟ - bijibuji - 03 اسفند ۱۳۸۹ ۰۸:۰۴ ق.ظ
on the ground صحیحه یک جمله قبلش هم در متن تکرار شده بود. Over the ground یعنی ورای زمین، بیشتر از زمین. کلا مفهوم گذشتن می ده Over ... Over: متجاوز از، گذشته از، بیشتر از، ... |
|
نظرتون در مورد سوالات زبان آی تی ۹۰ چیه؟ - sjj - 03 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۵۵ ب.ظ
من Over زدم با این استدلال که on فقط روی یک نقطه از نقشه ست ولی over بیشتر منظور گسترده بودن زمین رو می رسونه مثل All over the world، و از قضا چون قبلش هم on اومده بود گفتم بعیده منظور سوال دوباره on باشه! ولی احتمالا حق با شماس
|