آیا ایده تأسیس مانشت، با الهام از نمونه های احتمالی انگلیسی زبان بوده؟ - نسخهی قابل چاپ |
آیا ایده تأسیس مانشت، با الهام از نمونه های احتمالی انگلیسی زبان بوده؟ - ensani - 25 اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۴۸ ق.ظ
آقای دکتر تنهایی، برای تأسیس مانشت، آیا از سایت یا انجمن های انگلیسی زبان الگو و الهام گرفته بوده اند؟ آیا در انجمن های انگلیسی زبان، نمونه هایی شبیه به مانشت داریم یا نه؟(با توجه به اینکه ادامه دادن تحصیلات تکمیلی دانشگاهی در غرب، ظاهراً به روش کنکور غالباً نیست و به شکل اپلای کردن است) |
آیا ایده تأسیس مانشت، با الهام از نمونه های احتمالی انگلیسی زبان بوده؟ - fatima1537 - 25 اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۲۱ ق.ظ
نه من فکر میکنم که اینطور نبوده.من و کسانی که از وبلاگ مانشت دکتر رو میشناختیم(اون موقع دانشجوی فوق لیسانس بودند)میدونیم که به خاطر راهگشایی بهتر برای علاقمندان بوده.اون موقع دکتر چند کارنامه از خودشون و دوستانشون کذاشته بودند.یه سری راهنماییها هم توی وبلاگ میکردند.بعد تالار بوجود اومد.و از ابتدا تا الان خیلی تغییرات داشته البته مسلما خودشون بهتر جواب میدند.من دیدم یه مدت نیستند ، پیش دستی کردم. |
آیا ایده تأسیس مانشت، با الهام از نمونه های احتمالی انگلیسی زبان بوده؟ - Fardad-A - 25 اسفند ۱۳۹۱ ۰۵:۰۹ ق.ظ
این را میتونید از خودشون بپرسید. نظر سنجی !!!!! تاپیک بسته میشود. |
آیا ایده تأسیس مانشت، با الهام از نمونه های احتمالی انگلیسی زبان بوده؟ - admin - 06 خرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۴۵ ب.ظ
نه از جایی الگو گرفته نشده. |