سوال در مورد معماری در کنکور - نسخهی قابل چاپ |
سوال در مورد معماری در کنکور - shaghayegh - 25 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۴۷ ب.ظ
من آی تی شرکت میکنم اما معماری نخوندم حالا میخوام ببینم اگر تست های سال پیش نگاه کنم ممکنه سوال تکراری بیاد؟؟ یا اینکه مثلا اگه یک فصل راحت و خوندنی داره میشه بهم معرفی کنید؟ |
سوال در مورد معماری در کنکور - saba_1984 - 25 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۳۳ ب.ظ
سوالای معماری آی تی نسبتا راحتتره به نظر من اگه میتونی پایپلاین و حافظه رو بخون می تونی ۳ تا تست رو بزنی . البته بستگی به پایه تون و اطلاعات قبلیتون هم داره. |
سوال در مورد معماری در کنکور - ف.ش - ۲۵ بهمن ۱۳۸۹ ۰۷:۰۶ ب.ظ
منم با خوندن پایپ لاین موافقم. اگه از ارزیابی کارایی هم سوال میاد فرمولش رو حفظ کن. |
RE: سوال در مورد معماری در کنکور - shaghayegh - 26 بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۵۳ ق.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۸۹ ۰۷:۰۶ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: منم با خوندن پایپ لاین موافقم. بسیار ممنونم پایپ لاین خوندم ...راحت بود میشه این فرمول ارزیابی کارای بزارید نمیدونم کجاست. |
RE: سوال در مورد معماری در کنکور - ف.ش - ۲۶ بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۴۸ ب.ظ
[tex]clockrate=1/clock cycle Time=1/T[/tex] تعداد دستورات /تعداد کلاکهای برنامه = [tex]CPI=Clock Per Instruction [/tex] [tex]CPU TIME_{A}=I_{A}*CPI_{A}*T_{A}[/tex] I تعداد دستورات هر برنامه است. [tex]Speed_{A}/Speed_{B}=Cpu Performance_{A}/Cpu Performance_{B}=Cpu Time_{{\color{red} B}}/Cpu Time_{{\color{red} A}}[/tex] [tex]Cpu Clock Cycles =\sum_{i=1}^{n}CPI_{i}*c_{i}[/tex] تعداد دستورات هر برنامه [tex]c_{i}[/tex] [tex]MIPS=clockrate(MHZ)/CPI[/tex] |