|
|
فروش کتابهای کنکور با تخفیف - نسخهی قابل چاپ |
|
فروش کتابهای کنکور با تخفیف - mehran65 - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۱۹ ب.ظ
سلام کل کتابها رو باهم میفروشم اگه کسی خواست اطلاع بده کتابهایی که بصورت رایگان نوشتم همراه بقیه کتابها هست قیمت دومی که نوشتم قیمت فروش هست طراحی الگوریتم پوران بهار ۹۰ قیمت کتاب ۶۸۰۰ قیمت فروش ۴۰۰۰ ساختمان داده ها و طراحی الگوریتم پوران پاییز ۸۹ قیمت کتاب ۶۴۰۰ قیمت فروش ۳۵۰۰ ------------ . CLRS ترجمه جعفر نژاد چاپ زمستان ۸۷ جلد اول ۸۰۰۰ تومان بصورت رایگان . CLRS ترجمه جعفر نژاد چاپ زمستان ۸۷ جلد دوم ۱۰۰۰۰ تومان قیمت ۳۰۰۰ دو جلد باهم فروخته میشه ۳۰۰۰ تومان ------------ معماری پوران بهار ۹۰ قیمت کتاب ۶۴۰۰ قیمت فروش ۴۰۰۰ معماری پترسون و هنسی پاییز ۸۹ قیمت ۷۵۰۰ قیمت فروش ۳۰۰۰ -------- سیستم عامل پوران(موسوی طیبی) بهار ۹۰ قیمت کتاب ۷۹۰۰ قیمت فروش ۴۵۰۰ ------- -------- سیستم عامل جی آرچر هریس قیمت کتاب ۶۵۰۰ قیمت فروش ۳۰۰۰ کامپایلر پوران پاییز ۸۹ قیمت ۶۴۰۰ و قیمت فروش ۴۰۰۰ حل تشریحی نطریه زبان و ماشین پیتر لینز علی ریاحی چاپ ۹۰ قیمت کتاب ۷۵۰۰ فیمت فروش ۴۰۰۰ -------- ---------- ---------- --------- آمار و احتمال مهندسی پارسه چاپ ۸۹ قیمت کتاب ۱۴۰۰۰ قیمت فروش ۹۰۰۰ ریاضی مهندسی مدرسان شریف حسین نامی بهار ۹۰ قیمت کتاب ۱۱۰۰۰ قیمت فروش ۷۰۰۰ ۱۰۰۰ نکته طراحی و پیاده سازی چاپ ۸۹ قیمت ۶۰۰۰ قیمت ۳۰۰۰ کامپایل الفرد ای هو و جفری اولمن قیمت کتاب ۷۰۰۰ قیمت ۳۰۰۰ طراحی الگوریتم نیپولیتان قیمت کتاب ۵۰۰۰ بصورت رایگان مدار منطقی مانو بصورت رایگان ساختمان داده ها هوریتز بصورت رایگان --------- --------- --------- --------- --------- آنالیز عددی بابلیان قیمت ۳۸۰۰ بصورت رایگان آنالیز عددی پوران مجید فخریان ۸۷ (بدرد منبع تست میخوره) بصورت رایگان هوش مصنوعی راسل قیمت ۴۰۰۰ بصورت رایگان پایگاه داده ها مقسمی چاپ ۸۶ بصورت رایگان ----- شبکه های کامپیوتری تننباوم ترجمه جعفر نژاد چاپ دوم پاییز ۸۲ بصورت رایگان ۵۰۴ لغت ضروری بصورت رایگان ------ زیر قسمتهای مهم کتاب پوران تمیز خط کشیده شده وبعضی از مسائل مبهم هم توضیح دادم. |
|
فروش کتابهای کنکور با تخفیف - shahbazi - 23 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۲۴ ق.ظ
تکی هم میفروشید؟من چندتاشو میخوام |
RE: فروش کتابهای کنکور با تخفیف - mehran65 - 23 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۲۰ ق.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۲۴ ق.ظ)shahbazi نوشته شده توسط: تکی هم میفروشید؟من چندتاشو میخواملیست کتابهایی که لازم دارین بنویسین. اگه چند نفر درخواست دادن اونی که اول درخواست کرده بهش داده میشه. اگه مجبور شدم چند تایی بفروشم هر ۴ تا کتاب فروشی که درخواست میکنین میتونین ۲ تا از رایگانها رو هم بنویسین تا رایگان بردارین یعنی جمعا میشه ۶ کتاب به قیمت ۴ کتاب. |
|
فروش کتابهای کنکور با تخفیف - خانه سبز - ۲۳ بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۲۷ ب.ظ
سلام دوست عزیز این کتاب ها رو من می خواستم مدارمنطقی مانو مدار منطقی پوران تابستان ۹۰ قیمت کتاب ۶۶۰۰ قیمت فروش ۴۰۰۰ مدار منطقی نلسون قیمت ۶۵۰۰ بصورت رایگان نظریه زبانها و ماشینها پارسه (علی نوراله) چاپ ۸۹ قیمت کتاب ۶۰۰۰ قیمت فروش ۳۵۰۰ سیستم عامل پارسه(حقیقت) چاپ دوم ۱۳۹۰ قیمت کتاب ۱۲۰۰۰ قیمت فروش ۹۰۰۰ |
RE: فروش کتابهای کنکور با تخفیف - mehran65 - 23 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۰۸ ب.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۲۷ ب.ظ)mehrdad_rabbi نوشته شده توسط: سلام دوست عزیز این کتاب ها رو من می خواستمکتابهای شما از کتابهای بالا برداشته شد. و از قیمت کل کم شد. هر وقت منصرف شدید تو همینجا بهم اطلاع بدین تا دوباره اضافه کنم. |
|
RE: فروش کتابهای کنکور با تخفیف - mehran65 - 23 بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۲۲ ب.ظ
دوستانی که با پیام خصوصی تقاضای کتاب میکنن لطفا اینجا هم لیست کتابهای درخواستی رو بنویسن تا دوستان دیگه همونها رو انتخاب نکنن. یکسری کتاب دیگه کم شد. |
|
RE: فروش کتابهای کنکور با تخفیف - mehran65 - 24 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۵۸ ب.ظ
دوستان جدیدی که پیام میگذارن لطفا لیست کتابهایی که میخوان رو اینجا بنویسن و بگن واقعا میخوان یا نه. چون بعضی از دوستان دارن کتابها میگیرن ولی این دوستان هم درخواست کردن. ممنون. |
|
فروش کتابهای کنکور با تخفیف - masoomeh_s - 25 بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۰۸ ب.ظ
دستتون دردنکنه بابت کتاب ها. موفق باشید. |
|
فروش کتابهای کنکور با تخفیف - faryou - 25 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۳۴ ب.ظ
معماری پترسون و هنسی پاییز ۸۹ قیمت ۷۵۰۰ قیمت فروش ۳۰۰۰ کامپایل الفرد ای هو و جفری اولمن قیمت کتاب ۷۰۰۰ قیمت ۳۰۰۰ ۱۰۰۰ نکته طراحی و پیاده سازی چاپ ۸۹ قیمت ۶۰۰۰ قیمت ۳۰۰۰ طراحی الگوریتم نیپولیتان قیمت کتاب ۵۰۰۰ بصورت رایگان هوش مصنوعی راسل قیمت ۴۰۰۰ بصورت رایگان |
|
فروش کتابهای کنکور با تخفیف - shahbazi - 01 اسفند ۱۳۹۱ ۰۶:۵۶ ق.ظ
من فقط امار پارسه رو میخواستم میفروشید؟ همه رو که خریدن چیزی نموند |