متغیرهای استا در چه زمانی به حافظه مقید میشوند؟ - نسخهی قابل چاپ |
متغیرهای استا در چه زمانی به حافظه مقید میشوند؟ - saeidm - 23 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۴۷ ق.ظ
متغیرهای استا در چه زمانی به حافظه مقید میشوند؟ در زمان ترجمه یا زمان بارگذاری؟ |
متغیرهای ایستا - ahmadnouri - 23 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۰۱ ق.ظ
فکر می کنم در زمان ترجمه باید مقید بشن |
RE: متغیرهای ایستا - saeidm - 23 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۱۸ ق.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۰۱ ق.ظ)ahmadnouri نوشته شده توسط: فکر می کنم در زمان ترجمه باید مقید بشن من تو یه جا خوندم که در زمان بارگزاری مقید میشه. زمان بارگزاری زیر مجموعه زمان کامپایل است. به نظر من متغیرهای ایستا فبل از زمان بارگزاری مقید میشن |
متغیرهای ایستا - mahdieh67 - 23 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۵۶ ق.ظ
متغیر های ایستا در زمان ترجمه و توسط برنامه نویس بایند می شند. |
متغیرهای ایستا - hatami - 24 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۳۰ ق.ظ
به طور معمول در زمان ترجمه ولی اگه از یک متغییر ثابتی که در یک فایل دیده بوده باشه بخواهیم استفاده کنیم اونموقه در زمان بارگذاری میشه شاید اونجا که شما دیدید منظورش این بوده |
RE: متغیرهای ایستا - saeidm - 24 بهمن ۱۳۸۹ ۱۰:۳۰ ق.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۳۰ ق.ظ)hatami84 نوشته شده توسط: به طور معمول در زمان ترجمه ولی اگه از یک متغییر ثابتی که در یک فایل دیده بوده باشه بخواهیم استفاده کنیم اونموقه در زمان بارگذاری میشه شاید اونجا که شما دیدید منظورش این بوده میشه یه مثال بزنید. (منظور از متغیر ایستا یعنی متغیری که تو C با static تعریف میشه هستش) |
متغیرهای ایستا - hatami - 24 بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۲۹ ب.ظ
import x int static z=5 x.y=6 که این x.y در فایل دیگر به صورت static تعریف شده است z در زمان ترجمه و x.y در زمان بارگذاری مقید میشه |