![]() |
بررسی سوالات کامپایلر ۹۲ - نسخهی قابل چاپ |
بررسی سوالات کامپایلر ۹۲ - StudentSE - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۱۹ ب.ظ
دوستان اینم سوالاش: |
بررسی سوالات کامپایلر ۹۲ - Payam92 - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۲۵ ب.ظ
من ۹۰ رو یک زدم درسته؟ ۹۲-۴ |
بررسی سوالات کامپایلر ۹۲ - saeid1389 - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۲۹ ب.ظ
پاسخ های من طبق دفترچه B : ۹۰ ----> 1 ۹۱ ----> 3 ۹۲ ----> 4 سوال ۹۰ رو تا حدود زیادی مطمئنم گزینه ۱ می شه |
RE: بررسی سوالات کامپایلر ۹۲ - StudentSE - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۳۹ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۲۵ ب.ظ)Payam92 نوشته شده توسط: من ۹۰ رو یک زدم درسته؟به نظرم همین میشد. |
RE: بررسی سوالات کامپایلر ۹۲ - ffss - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۰۲ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۳۹ ب.ظ)StudentSE نوشته شده توسط:(21 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۲۵ ب.ظ)Payam92 نوشته شده توسط: من ۹۰ رو یک زدم درسته؟به نظرم همین میشد. منم ۹۰ رو ۱ زدم،مطمعنم درسته،ولی ۹۲ رو ۳ زدم چرا ۴؟؟ |
بررسی سوالات کامپایلر ۹۲ - grayhat - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۰۵ ب.ظ
دوستان ۹۰ -۲ میشد یه سری به کتاب کامپایلر پوران یا راهین بزنید |
بررسی سوالات کامپایلر ۹۲ - damavand_kellap - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۱۴ ب.ظ
۹۲ به نظر من ۱ و۳ میشه یعنی گزینه ۱ دفترچه B |
RE: بررسی سوالات کامپایلر ۹۲ - ffss - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۴۳ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۰۵ ب.ظ)grayhat نوشته شده توسط: دوستان ۹۰ -۲ میشد یه سری به کتاب کامپایلر پوران یا راهین بزنید کتاب پورانک نگاه کردم،جواب همون ۱ میشه |
RE: بررسی سوالات کامپایلر ۹۲ - ۳۸۶۳۸۱ - ۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۴۴ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۲۹ ب.ظ)saeid1389 نوشته شده توسط: پاسخ های من طبق دفترچه B : منم هر سه تا رو مثل شما زدم |
RE: بررسی سوالات کامپایلر ۹۲ - ffss - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۴۵ ب.ظ
[quote='grayhat' pid='161105' dateline='1360398929'] دوستان ۹۰ -۲ میشد یه سری به کتاب کامپایلر پوران یا راهین بزنید کتاب پورانم نگاه کردم،جواب ۱ میشد |
RE: بررسی سوالات کامپایلر ۹۲ - StudentSE - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۴۸ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۲۹ ب.ظ)saeid1389 نوشته شده توسط: پاسخ های من طبق دفترچه B :موافقم |
بررسی سوالات کامپایلر ۹۲ - somaye_tex - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۰۵ ب.ظ
جوابای من: ۹۰- ۴ ( البته مثکه هیشکی مثل من نزده! ![]() ۹۱- ۳ ۹۲- ۴ |
بررسی سوالات کامپایلر ۹۲ - damavand_kellap - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۱۰ ب.ظ
۹۱ ۲ میشه نه ۳ به این توجه کنین که گزینه ای رو میخواست که هیچ وقت رخ نمیده اونم حالتیه که پشته خالی بشه تو LL حتی اگه پشته هم پذیرفته بشه یه $ تو پشته هست پس پشته هیچ وقت خالی نمیشه و فقط ورودیه که میتونه تموم شه و اگه خطا بود کاراکتراش حذف شه |
RE: بررسی سوالات کامپایلر ۹۲ - ffss - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۱۲ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۰۵ ب.ظ)somaye_tex نوشته شده توسط: جوابای من: آخه ۹۲ چطوری میشه ۴،من تعجب میکنم |
RE: بررسی سوالات کامپایلر ۹۲ - hosseini2012 - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۳۹ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۰۵ ب.ظ)somaye_tex نوشته شده توسط: جوابای من:آخه شما که با این همه دقت سوالای ریاضی رو جواب دادی ![]() |