تالار گفتمان مانشت
بررسی سوالات مدار الکتریکی کنکور ۹۲ (معماری/هوش) - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
بررسی سوالات مدار الکتریکی کنکور ۹۲ (معماری/هوش) - unique_as14 - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۴۴ ب.ظ

بررسی سوالات مدار الکتریکی کنکور ۹۲ (معماری/هوش)

بررسی سوالات مدار الکتریکی کنکور ۹۲ (معماری/هوش) - fum_com - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۵۸ ب.ظ

مدارای معماری اااااااااااااااافتضاح بود یکی هم اشتباه بود!
خدا لعنتشون کنهAngry

RE: بررسی سوالات مدار الکتریکی کنکور ۹۲ (معماری/هوش) - silver - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۱۰ ب.ظ

سوال ۱۰۸ مدارهوش رو من ۱ زدم(طبق B)

بررسی سوالات مدار الکتریکی کنکور ۹۲ (معماری/هوش) - sir prince - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۲۱ ب.ظ

تست دوم هوش، اون تست خازنها جوابش ۰ که نمیشد؟؟؟
من ۰ رو انتخاب کردم

RE: بررسی سوالات مدار الکتریکی کنکور ۹۲ (معماری/هوش) - edge - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۴۷ ب.ظ

(۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۱۰ ب.ظ)silver نوشته شده توسط:  سوال ۱۰۸ مدارهوش رو من ۱ زدم(طبق B)
درسته ۲۸/۱- در میامد

بررسی سوالات مدار الکتریکی کنکور ۹۲ (معماری/هوش) - shabah - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۲۵ ب.ظ

اون دو تا مدار خازنی که تو یه فرکانس خاص معادل می شدن طرفیت خازن ۰/۰۲۵ در اومد ؟

RE: بررسی سوالات مدار الکتریکی کنکور ۹۲ (معماری/هوش) - maryam_ak - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۳۶ ب.ظ

اون مقاومت معادل چی میشد؟

(۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۲۵ ب.ظ)shabah نوشته شده توسط:  اون دو تا مدار خازنی که تو یه فرکانس خاص معادل می شدن طرفیت خازن ۰/۰۲۵ در اومد ؟

من ۰/۱ درآوردم

RE: بررسی سوالات مدار الکتریکی کنکور ۹۲ (معماری/هوش) - reyhaneh64 - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۱۴ ب.ظ

۱۰۶: گزینه ۴
۱۰۸: گزینه ۱
۱۰۹: گزینه ۳

RE: بررسی سوالات مدار الکتریکی کنکور ۹۲ (معماری/هوش) - shahab2 - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۰۸ ب.ظ

(۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۱۰ ب.ظ)silver نوشته شده توسط:  سوال ۱۰۸ مدارهوش رو من ۱ زدم(طبق B)

منم همون گزینه ۱ رو زدم. فک میکنم درست زدیم Wink

(۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۲۱ ب.ظ)sir prince نوشته شده توسط:  تست دوم هوش، اون تست خازنها جوابش ۰ که نمیشد؟؟؟
من ۰ رو انتخاب کردم

چرا ولتاژ هر دو خازن در بینهایت صفر میشد چون مدار هیچ منبع مستقلی نداره.

(۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۲۵ ب.ظ)shabah نوشته شده توسط:  اون دو تا مدار خازنی که تو یه فرکانس خاص معادل می شدن طرفیت خازن ۰/۰۲۵ در اومد ؟

من ۰/۱ بدست آوردم Undecided

RE: بررسی سوالات مدار الکتریکی کنکور ۹۲ (معماری/هوش) - edge - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۱۵ ب.ظ

(۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۱۴ ب.ظ)reyhaneh64 نوشته شده توسط:  ۱۰۶: گزینه ۴
هر سه تارو منم مثه شما زدم

RE: بررسی سوالات مدار الکتریکی کنکور ۹۲ (معماری/هوش) - shahab2 - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۳۷ ب.ظ

(۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۱۴ ب.ظ)reyhaneh64 نوشته شده توسط:  ۱۰۶: گزینه ۴

در تکمیل حرف دوستمون سوال ۱۰۷ هم گزینه ۱ صحیح است.

RE: بررسی سوالات مدار الکتریکی کنکور ۹۲ (معماری/هوش) - sy_NBA - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۵۴ ب.ظ

خیلی جالب بود. من که حتی یه کلمه مدار نخونده بودم سوال اول مدار هوش رو درست زدم، فقط به خاطر اینکه مقاومت تونن همه گزینه ها باهم فرق داشت، منبع وابسته هم نداشت و مثل آب خوردن حل میشد. به نظرم در حق کسایی که مدار خونده بودن ظلم شد. مثل سوالای آبکی نظریه...

بررسی سوالات مدار الکتریکی کنکور ۹۲ (معماری/هوش) - shabah - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۰۶ ب.ظ

چه جوری از رو گزینه جواب می دید ؟ دفترچه ها که قاطی پاطیه ؟! سوال اول اونی بود که R/2 می شد ؟

RE: بررسی سوالات مدار الکتریکی کنکور ۹۲ (معماری/هوش) - sy_NBA - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۱۵ ب.ظ

(۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۰۶ ب.ظ)shabah نوشته شده توسط:  چه جوری از رو گزینه جواب می دید ؟ دفترچه ها که قاطی پاطیه ؟! سوال اول اونی بود که R/2 می شد ؟

آره
دفترچه b

RE: بررسی سوالات مدار الکتریکی کنکور ۹۲ (معماری/هوش) - shahab2 - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۱۷ ب.ظ

(۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۰۶ ب.ظ)shabah نوشته شده توسط:  چه جوری از رو گزینه جواب می دید ؟ دفترچه ها که قاطی پاطیه ؟! سوال اول اونی بود که R/2 می شد ؟

آره جواب همینه. منبع وابسته که نداریم. منابع مستقل اگه خاموش بشند یه معادل گیری ساده برای مقاومت ها بگیریم حلله.

(۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۵۴ ب.ظ)sy_NBA نوشته شده توسط:  خیلی جالب بود. من که حتی یه کلمه مدار نخونده بودم سوال اول مدار هوش رو درست زدم، فقط به خاطر اینکه مقاومت تونن همه گزینه ها باهم فرق داشت، منبع وابسته هم نداشت و مثل آب خوردن حل میشد. به نظرم در حق کسایی که مدار خونده بودن ظلم شد. مثل سوالای آبکی نظریه...

آبکی بود ولی اگه کسی اصول مدار رو بلد میبود همشو میتونست حل کنه.

وقتی سوالای یه درس آسونه یعنی اونی که خونده قطعا نتیجه میگیره ولی اونی که نخونده همشو نمیتونه بزنه.منم مطمئنم فقط همین سوالو زدی و بقیه سوالای آبکی از دستت پریده Big Grin