بررسی تستهای ساختمان داده ها کنکور آی تی ۹۲ - نسخهی قابل چاپ |
بررسی تستهای ساختمان داده ها کنکور آی تی ۹۲ - amin_2994 - 19 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۳۲ ب.ظ
با سلام امسال دروس مشترک ناجوانمردانه سخت بود!! دوستان گزینه هایی که زدن رو بگن تا چک کنیم. |
بررسی تستهای ساختمان داده ها کنکور آی تی ۹۲ - mis masi - 19 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۴۱ ب.ظ
آخه باید بریم استراحت کنیم واسه کنکور فردا.ایشاله فردا ظهر میام |
RE: بررسی تستهای ساختمان داده ها کنکور آی تی ۹۲ - Mindhunter - 19 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۴۵ ب.ظ
ساختمان داده : ۱ - یا ۱ زدم یا ۲! ۲- ۱ زدم ۳- ۱ زدم ۴- ۴ زدم ۵ - ۳ زدم ۶ - نزدم در کل اگه وقت بیشتری داشتم و دانشگاه اذیت نمی کرد میشد تست های داده و الگوریتم رو زد ولی در مورد شبکه بعید می دونم ۱ دونه فقط زدم |
بررسی تستهای ساختمان داده ها کنکور آی تی ۹۲ - amin_2994 - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۰۰ ق.ظ
۲-۱ درج باید در انتها صورت گیرد پس زمان (۱)O کاهش کلید چون درخت دلخواه است و هیپ نیست (فقط در سوال مثال هیپ را برای نشان دادن کامل بودن آورده) پس زمان (۱)O چون حذف ممکن است از هر جایی اتفاق افتد و کامل بودن بهم می ریزد پس زمان O(logn ۱-۲ (کدوم از چهار تا رو باز باید امتحان کنم یادم نیست D ۳-?? ۲-۴ ۳-۵ ۴-۶ (kامین کوچکترین عنصر رو تو زمان (n) پیدا می کنیم و kتا عنصر رو مرتب می کنیم و قسمت دوم فقط هزینه مرتب کردن رو داریم. |
RE: بررسی تستهای ساختمان داده ها کنکور آی تی ۹۲ - SoheilGh - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۴۸ ق.ظ
سوال ۴۰ در کلید D گزینه ۲ میشه اینم شکل درخت [attachment=9437] |
بررسی تستهای ساختمان داده ها کنکور آی تی ۹۲ - IT86 - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۱۴ ق.ظ
دوست عزیز برای حذف درسته میشه ۱ ولی بعدازحذف حتماباید مرتب بشه وگرنه هیپ نیس پس میشه logn میشدبرای هر سه |
RE: بررسی تستهای ساختمان داده ها کنکور آی تی ۹۲ - saho - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۲۲ ق.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۱۴ ق.ظ)IT86 نوشته شده توسط: دوست عزیز برای حذف درسته میشه ۱ ولی بعدازحذف حتماباید مرتب بشه وگرنه هیپ نیسواسه حذف که حتما میشه o n واسه درج میشه olog n واسه تغییر شک دارم من اینم o n در نظرگرفتم چون مکان هیچ گره ای مشخص نیس. فکر کنم یا یک میشه یا دو |
بررسی تستهای ساختمان داده ها کنکور آی تی ۹۲ - ali123321 - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۱۵ ق.ظ
اگه دقت کنید این درخت هیپ نیست بلکه درخت انتخابیست. به نظر من واسه حذف چون باید اول بین برگ ها که تعدادشون n تاست جستجو کنی و بعد حذف دوباره مرتب کاری کنی میشه nlog n ولی واسه درج فقط کافیه به اخر اضافه و بعد مرتب کنی که میشه log n واسه تغییر هم که میشه log n . |
RE: بررسی تستهای ساختمان داده ها کنکور آی تی ۹۲ - saho - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۳۰ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۱۵ ق.ظ)ali123321 نوشته شده توسط: اگه دقت کنید این درخت هیپ نیست بلکه درخت انتخابیست. به نظر من واسه حذف چون باید اول بین برگ ها که تعدادشون n تاست جستجو کنی و بعد حذف دوباره مرتب کاری کنی میشه nlog n ولی واسه درج فقط کافیه به اخر اضافه و بعد مرتب کنی که میشه log n واسه تغییر هم که میشه log n . واسه تغییر مکانه گره مشخص اگه نباشه که نیست میشه o n چون باید همه گره ها رو بررسی کرد. |
RE: بررسی تستهای ساختمان داده ها کنکور آی تی ۹۲ - mohammadjavadkho - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۲۳ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۱۵ ق.ظ)ali123321 نوشته شده توسط: اگه دقت کنید این درخت هیپ نیست بلکه درخت انتخابیست. به نظر من واسه حذف چون باید اول بین برگ ها که تعدادشون n تاست جستجو کنی و بعد حذف دوباره مرتب کاری کنی میشه nlog n ولی واسه درج فقط کافیه به اخر اضافه و بعد مرتب کنی که میشه log n واسه تغییر هم که میشه log n . کاملا باهاتون موافقم.چون وقتی برگی حذف میشه دیگه درخت متوازن نیست.پس نمیشه با log n درستش کرد!دو حالت دیگه هم شبیه heap میشه log n. |
بررسی تستهای ساختمان داده ها کنکور آی تی ۹۲ - mahdiii - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۱۸ ب.ظ
من می گم تنها درج میشه با logn و برای حذف یک عنصر و تغییر اون باید اول مکان عنصر پیدا شه که در این نوع درخت میشه on |
RE: بررسی تستهای ساختمان داده ها کنکور آی تی ۹۲ - saho - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۳۳ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۱۸ ب.ظ)mahdiii نوشته شده توسط: من می گم تنها درج میشه با logn و برای حذف یک عنصر و تغییر اون باید اول مکان عنصر پیدا شه که در این نوع درخت میشه onاره بنظرمنم فقط درج درسته |
بررسی تستهای ساختمان داده ها کنکور آی تی ۹۲ - IT86 - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۳۶ ب.ظ
دوستان اگر avl هم درنظربگیریم حذف و درج و جستجو میشه log n برای کاهش فک کنم بشه بازم log n آخه گفته شده کوچکترین فرزند در ریشه هستش ااگرکاهش بدیم یک مقداررو ممکنه اون مقدارازریشه کمترشه و باید جابه جابشه ازطرفیم ممکنه باز پدراون ریشه هم بزرگترباشه و بازهم جابه جامیشه بازم میشه log n پس هرشه بازم میشه اگرهیپ درنظرنگیریم هیپ درنظربگیریمم میشه هرسه مگر اینکه درخت انتخابی بگیریم ک بستگی داره به تعداد آرایه ها که باتوجه به سوال ک ذکرنکرده از ارایه پس انتخابی نمیشه |
RE: بررسی تستهای ساختمان داده ها کنکور آی تی ۹۲ - mahdiii - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۰۲ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۳۶ ب.ظ)IT86 نوشته شده توسط: دوستان اگر avl هم درنظربگیریم حذف و درج و جستجو میشه log n شما داری رو سوال ۳۷ بحث می کنی؟ کجا گفته AVL کجا اصلا گفته درخت دودویی؟!!! |
بررسی تستهای ساختمان داده ها کنکور آی تی ۹۲ - IT86 - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۰۵ ب.ظ
بله همون سوال ۳۷ خود سوال گفته درخته دودویی یکی از دوستانم گفته avl منظورشه یکی هم گفته درخت انتخابی |