فراگیر پیام نور یا مجازی علم و صنعت؟ - نسخهی قابل چاپ |
فراگیر پیام نور یا مجازی علم و صنعت؟ - SHF - 19 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۱۷ ب.ظ
سلام من هم فراگیر پیام نور قبول شدم و هم مجازی علم و صنعت کدوم یکی بهتره هم از نظر شغلی و هم از نظر اعتبار مدرک و هم از نظر ادامه تحصیل. خواهش می کنم دوستان نظراتشونو بگن. سپاس |
فراگیر پیام نور یا مجازی علم و صنعت؟ - SHF - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۴۲ ب.ظ
کسیت مرا یاری کند؟ |
فراگیر پیام نور یا مجازی علم و صنعت؟ - Layla - 23 بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۱۶ ب.ظ
با درود امیدوارم موفق باشید. من کارشناسی مجازی دانشگاه شیراز خوندم و خیلی راضی بودم. سطح تحصیلات اساتید و نحوه برخورد و ... خیلی عالی بود . الان مجازی فردوسی مشهد قبول شدم که اصلا راضی نیستم و دارم انصراف میدم . فردوسی حدود دو سال هست که مجازی داره . ورودی های ۹۰ مهندسی نرم افزار ۷۰-۸۰% مشروط شدند . الانم ورودی ها ۹۱ که ما هستیم ۹۰% مشروط شدیم. کلا جاهایی که دوره الکترونیک تازه راه اندازی شده ، اساتید خیلی بد برخورد می کنند . حتی از کوچکترین چیزها محروم هستیم. اگر پیام نور بخونید برای دولتی اصلا بها نداره. اما اگر پیام نور و آزاد بخونید برای دکتر قبول شدند ، خیلی راه سختی در راه هست. موفق باشید. |
فراگیر پیام نور یا مجازی علم و صنعت؟ - ghaderiyaser - 23 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۲۰ ب.ظ
سلام. من دانشجوی علم وصنعتم. البته حقیقی کلا اینجا خیلی بد نمره میدن اما اگه تصمیم گرفتی علم و صنعت درس بخونی رو کمک های من حساب کن. موفق باشید. |
فراگیر پیام نور یا مجازی علم و صنعت؟ - Bache Mosbat - 23 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۰۸ ب.ظ
فرقی نداره. هر کدوم شهریش کمتره. |
فراگیر پیام نور یا مجازی علم و صنعت؟ - SHF - 24 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۱۰ ق.ظ
بعد اگه دانشگاه دولتی قبول شیم بنظرتون واحدهامون رو بحساب میارن؟ اگه میارن کدوم دانشگاه؟ پیام نور یا علم و صنعت؟ |
فراگیر پیام نور یا مجازی علم و صنعت؟ - Layla - 24 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۰۹ ب.ظ
حساب بکنند یا نه رو نمی دونم. باید به آموزش پیام نور و علم و صنعت زنگ بزنید و بپرسید. بهترین راه حل هست. در کل برای آموزش محور که فردوسی مشهد هست ، همه کاری می کنه که نتونی پژوهش بگیری. کلا یه جوری نمره میده که به فکر پاس کردن و جلوگیری از مشروطی بشه. (مجازی) در کل من امروز انصراف دادم. فردوسی مشهد مجازی اصلا خوب نیست. موفق باشید. |