سوال ۴ آِ تی ۸۷ و سوال ۴ آِ تی ۸۸ - نسخهی قابل چاپ |
سوال ۴ آِ تی ۸۷ و سوال ۴ آِ تی ۸۸ - shaghayegh - 20 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۰۹ ب.ظ
۸۷- اگر R بزرگتر از این عدد بشه فرمولش چه جوریه؟ ۸۸- |
سوال ۴ آِ تی ۸۷ و سوال ۴ آِ تی ۸۸ - bijibuji - 20 بهمن ۱۳۸۹ ۰۳:۴۸ ب.ظ
سوال اول: ۳ بیت چک کننده نیاز دارین. ۴+۳+۱>2^3 پیام رو هم که می خواید بفرستید، چک بیتها در موقیت های ۱-۲-۴ اش باید قرار بگیرن که ساده است سوال دوم: گزینه صحیح ۴ است یعنی ۳۲ جواب می شه |
RE: سوال ۴ آِ تی ۸۷ و سوال ۴ آِ تی ۸۸ - shaghayegh - 20 بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۴۵ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۸۹ ۰۳:۴۸ ب.ظ)bijibuji نوشته شده توسط: سوال اول: سوال اول میدونم میگم اگه rاز ۳بیشتر بود چجوری حل میشه.... سوال دوم هم تو گزینهها ۱۶ جواب صحیح هستش |
سوال ۴ آِ تی ۸۷ و سوال ۴ آِ تی ۸۸ - bijibuji - 22 بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۵۷ ب.ظ
من جواب تون رو دادم، دقت نکردید اما ... به جای عدد ۳ هر عددی که خواستید بذارید عمدا اعداد رو به صورت جمع نوشتم که شما نقش عدد ۳ رو متوجه بشید. ------------- سوال دوم هم اگر اومد شما ۱۶ رو بزنید. اما بعد جلسه نیاید بگید که من نگفتم |
RE: سوال ۴ آِ تی ۸۷ و سوال ۴ آِ تی ۸۸ - shaghayegh - 22 بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۳۳ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۵۷ ب.ظ)bijibuji نوشته شده توسط: من جواب تون رو دادم، دقت نکردید اما ... میشه بگید کجاش دقت نکردم هرچی دقت میکنم نمیفهمم... خنگ بودم .خنگترم شدم دیگه |
سوال ۴ آِ تی ۸۷ و سوال ۴ آِ تی ۸۸ - bijibuji - 23 بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۵۶ ق.ظ
به همه جاش دقت نکردید من رابطه رو واضح نوشتم عدد ۳ رو هم درش ذکر کردم به جای ۳ هر عدد دیگری که خواستید بذارید. مثلا بذارید ۵ |
RE: سوال ۴ آِ تی ۸۷ و سوال ۴ آِ تی ۸۸ - shaghayegh - 23 بهمن ۱۳۸۹ ۱۰:۳۳ ق.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۵۶ ق.ظ)bijibuji نوشته شده توسط: به همه جاش دقت نکردید میدونم میشه به جای ۳ هر عددی گذاشت اما به قول شما اگر بشه ۵ اونوقت rها رو چجوری بین اون دادهها باید توزیع کرد |
سوال ۴ آِ تی ۸۷ و سوال ۴ آِ تی ۸۸ - bijibuji - 23 بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۵۵ ب.ظ
در موقعیت های توان های ۲ ۱ - ۲ - ۴ - ۸ - ۱۶ - ۳۲ - ... |