تست ۷۲ سال ۸۳ مدیریت - نسخهی قابل چاپ |
تست ۷۲ سال ۸۳ مدیریت - H3NGAM3H - 09 بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۳۴ ب.ظ
سلام دوستان میشه جواب این سوال رو بگید چی میشه ؟ ۷۲- سازماندهی در موسسات زیر به ترتیب تحت چه عنوانی انجام می شود ؟ "فروشگاه های زنجیره ای،آتش نشانی،مراحل مونتاژ ماشین ، کوره ذوب آهن" ۱-محصول ، منطقه ، فرآیند ، زمان ۲-محصول ، زمان ، محصول ، فرآیند ۳-منطقه ، منطقه ، محصول ، فرآیند ۴-منطقه ، زمان ، فرآیند ، زمان ممنون |
RE: تست ۷۲ سال ۸۳ مدیریت - deh-ab - 10 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۰۹ ق.ظ
(۰۹ بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۳۴ ب.ظ)H3NGAM3H نوشته شده توسط: سلام دوستانسلام: کتاب پوران(۸ آزمون ارشد) گزینه ۴ را درست اعلام کرده و استدلالش: ۱-فروشگاه زنجیره ایی:برحسب منطقه است چون در یک فروشگاه محصولات زیادی وجود داره و نمی توان بر اساس محصول سازماندهی کرد/... ۲-آتش نشانی:آتش نشانی بر اساس زمان چون شیفت های کاری اون ها زمانی هست و در زمان های مختلف آماده انجام وظیفه هستند/... ۳-مراحل مونتاژ ماشین:بر اساس فرایند هست چون ماشین در مراحل مختلف مونتاژ می شود/... ۴-کوره ذوب آهن: چون دائما در حال کار است بر اساس زمان سازماندهی می شود/... موفق و پیروز باشید یا حق/... |
تست ۷۲ سال ۸۳ مدیریت - H3NGAM3H - 10 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۴۳ ق.ظ
توی کتاب خودم هم گزینه ۴ زده بود ( مدرسان ) بیشتر سر آتش نشانی مشکل داشتم ، آخه همیشه فکر میکردم منطقه ای باشه ! ممنون از شما |
RE: تست ۷۲ سال ۸۳ مدیریت - deh-ab - 11 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۴۵ ق.ظ
(۱۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۴۳ ق.ظ)H3NGAM3H نوشته شده توسط: توی کتاب خودم هم گزینه ۴ زده بود ( مدرسان )خواهش میکنم /... موفق باشید/... |