تالار گفتمان مانشت
ااشکال از الگوریتم کد هافمن(آزمون پارسه) - نسخه‌ی قابل چاپ

ااشکال از الگوریتم کد هافمن(آزمون پارسه) - ۸Operation - 29 دى ۱۳۹۱ ۰۲:۰۳ ب.ظ

دوستان عزیز کسی می دونه چجوری این رابطه بدست میاد؟!
[تصویر:  IMAG1169.jpg]
ممنون میشم راهنمایی کنید.
مرسیHeart

ااشکال از الگوریتم کد هافمن(آزمون پارسه) - Majid.. - 01 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۲۳ ب.ظ

فک کنم این فرمول مال زمانیه که از هافمن استفاده نمیشه!

ااشکال از الگوریتم کد هافمن(آزمون پارسه) - azad_ahmadi - 01 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۴۱ ب.ظ

سلام .
یک حداکثر و یک حدافل تعداد بیت مورد نیاز برای کد کردن زمانی که از هافمن استفاده نکنی از این رابطه بدست میاد. مثلا با ۵ بیت حداکثر می تونی ۳۲ عدد رو کد کنی. البته این سوال ربطی به هافمن نداره، این درحالت عادی کد کردن هست. در کل سوال گفته اگه عددی رو بدیم(هر عدد صحیح ممکن) با چند بیت می تونید اونو کدگذاری کنید. مثلا میگه برای کد کردن عدد ۵۴ به چند بیت نیاز داریم، که میشه ۶ بیت، چرا که با ۶ بیت می تونی تا ۶۴ عدد رو کدگذاری کنی.

ااشکال از الگوریتم کد هافمن(آزمون پارسه) - ۸Operation - 01 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۱۷ ب.ظ

(۰۱ بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۴۱ ب.ظ)azad_ahmadi نوشته شده توسط:  فک کنم این فرمول مال زمانیه که از هافمن استفاده نمیشه!
(۰۱ بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۴۱ ب.ظ)azad_ahmadi نوشته شده توسط:  این سوال ربطی به هافمن نداره، این درحالت عادی کد کردن هست. در کل سوال گفته اگه عددی رو بدیم(هر عدد صحیح ممکن) با چند بیت می تونید اونو کدگذاری کنید. مثلا میگه برای کد کردن عدد ۵۴ به چند بیت نیاز داریم، که میشه ۶ بیت، چرا که با ۶ بیت می تونی تا ۶۴ عدد رو کدگذاری کنی.
مرسی دوستان عزیز!
دقیقا منم واسه همین مونده بودم که این چه ربطی به هافمن داره!
آخه طراح گفته این جمله درســـــــــــــــــــته! به نظر من برای هافمن این جمله اشتباهه!چون به قول شما اصلا ربطی به هافمن نداره و برای هافمن معمولا کمتر از اینه! درسته؟!

ااشکال از الگوریتم کد هافمن(آزمون پارسه) - azad_ahmadi - 01 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۲۴ ب.ظ

بله همینطور هست که شما می گید.
بیشترین تعداد کدی که هافمن می خواد مربوط به ارتفاع درخت هافمن هست.
اما در حالت عادی از رابطه ای که نوشتین بدست خواهد آمد.
موفق باشی.

RE: ااشکال از الگوریتم کد هافمن(آزمون پارسه) - mahdiii - 01 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۰۴ ب.ظ

تعداد بیتها در کد هافمن به تعداد تکرارهای ارقام بستگی داره

ااشکال از الگوریتم کد هافمن(آزمون پارسه) - csharpisatechnology - 09 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۵۵ ق.ظ

شاید ارتفاع درخت مربوطه هست که میشه lgn و اگه از طرفین رابطه لگاریتم بگیری همون r بدست میاد