مرتبه iامین کوچکترین عنصر - نسخهی قابل چاپ |
مرتبه iامین کوچکترین عنصر - adel28 - 26 دى ۱۳۹۱ ۰۱:۵۴ ق.ظ
کمترین مرتبه زمانی الگوریتم پیدا کردن مرتبه iامین کوچکترین عنصر از میان n عنصر کدام است؟ (سراسری IT- سال۸۵) جواب: [attachment=8905] در پاسخ تشریحی پارسه گفته که از الگوریتم Selection استفاده می کنیم. [attachment=8903] سوال: مگه نه اینکه مرتب سازی انتخابی (Selection) در بهترین، بدترین و متوسط از [attachment=8906] هست؟ |
مرتبه iامین کوچکترین عنصر - ana_12345 - 26 دى ۱۳۹۱ ۱۲:۲۹ ب.ظ
نه در بهترین و متوسط O(N) در بدترین O(n^2) |
مرتبه iامین کوچکترین عنصر - mfXpert - 26 دى ۱۳۹۱ ۰۱:۳۶ ب.ظ
(۲۶ دى ۱۳۹۱ ۰۱:۵۴ ق.ظ)adel28 نوشته شده توسط: در پاسخ تشریحی پارسه گفته که از الگوریتم Selection استفاده می کنیم.منظور الگوریتم Selection هست نه مرتبسازی انتخابی (selection sort). این دوتا کاملا به هم متفاوت هستن |
مرتبه iامین کوچکترین عنصر - adel28 - 26 دى ۱۳۹۱ ۱۰:۳۲ ب.ظ
[/quote] منظور الگوریتم Selection هست نه مرتبسازی انتخابی (selection sort). این دوتا کاملا به هم متفاوت هستن [/quote] فکر کنم اشتباه من هم همین هست. میشه در مورد الگوریتم Selection یکم توضیح بدید. مربوط به کدوم بحث هست؟ |
مرتبه iامین کوچکترین عنصر - mfXpert - 27 دى ۱۳۹۱ ۰۱:۰۳ ق.ظ
فصل ۹ ویراست سوم CLRS |
مرتبه iامین کوچکترین عنصر - csharpisatechnology - 27 دى ۱۳۹۱ ۰۲:۱۷ ق.ظ
متوسط O_N بدترین : O_N^2 حالت متوسط الگوریتم مرتب سازی انتخابی میشه n -- نکته : مرتب سازی سریع در حالت متوسط میشد :nLogN -- نکته: در حالت متوسط مرتب سازی انتخابی از مرتب سازی سریع بهتر هست. فایل پیوست رو دانلود کن |
مرتبه iامین کوچکترین عنصر - mfXpert - 27 دى ۱۳۹۱ ۱۲:۵۵ ب.ظ
(۲۷ دى ۱۳۹۱ ۰۲:۱۷ ق.ظ)csharpisatechnology نوشته شده توسط: حالت متوسط الگوریتم مرتب سازی انتخابی میشه nمرتبه مرتبسازی انتخابی در هر سه حالت بهترین، متوسط و بدترین میشه بیگ اوی n^2 در نتیجه هر دو جمله بالا غلط هستن |
مرتبه iامین کوچکترین عنصر - Jooybari - 27 دى ۱۳۹۱ ۰۱:۰۴ ب.ظ
سلام. توی کتاب ساختمان داده پوران یه اثباتی نوشته شده که من متوجهش نشدم. فکر کنم نوشته بود میشه با پیچیدگی خطی، i امین کوچکترین عنصر در آرایه رو پیدا کنیم. تا اونجایی که یادمه آرایه رو مرتب نمیکرد. از اثباتش چیزی نفهمیدم برای همین بیخیالش شدم. |
RE: مرتبه iامین کوچکترین عنصر - avril22 - 27 دى ۱۳۹۱ ۰۲:۳۲ ب.ظ
بچه ها بالاخره چی شد؟الگوریتم selection در بدترین و بهترین حالت توی کتاب پوران نوشته o(n) هست ...متوسطش هم n هست یا n به توان۲ ؟؟ |
مرتبه iامین کوچکترین عنصر - csharpisatechnology - 27 دى ۱۳۹۱ ۰۹:۵۲ ب.ظ
توی selection داریم : بهترین و متوسط میشه o_n بدترین میشه n^2 ----- توی quick sort داریم: متوسط : NlogN بدترین : n^2 ---- نکته ی دیگه : مرتب سازی انتخابی در حالت متوسط از مرتب سازی سریع بهتره. |
RE: مرتبه iامین کوچکترین عنصر - mfXpert - 28 دى ۱۳۹۱ ۱۲:۲۲ ق.ظ
بذارید به طور واضح یه جمع بندی بکنم. از الگوریتم selection به طور کلی برای یافتن kامین بزرگترین (یا کوچکترین) عنصر یک آرایه استفاده میشه. این الگوریتم رو با مرتبسازی انتخابی (Selection Sort) اشتباه نگیرید. برای مسئله selection الگوریتمی وجود داره که در بهترین، بدترین و حالت متوسط دارای مرتبه بیگ اوی n هستش. این یعنی اون چیزی که تو پوران نوشته درسته. توضیح این الگوریتم هم تو فصل ۹ CLRS اومده. |
مرتبه iامین کوچکترین عنصر - adel28 - 29 دى ۱۳۹۱ ۰۲:۱۲ ب.ظ
دوستان حق با mfXpert هست. الگوریتم انتخابی (Selection) با مرتب سازی انتخابی (Selection) متفاوت هست. اشتباه من هم همین بود که این دو رو یکی در نظر می گرفتم. |