تست ۳۴ نرم افزار ۸۷ - نسخهی قابل چاپ |
تست ۳۴ نرم افزار ۸۷ - reyhaneh64 - 24 دى ۱۳۹۱ ۰۵:۰۲ ب.ظ
پوران جوابشو با برنامه نویسی پویا داده پارسه با روش حریصانه با ذکر دلیل هرکسی جوابشو میدونه، ممنون میشم. |
تست ۳۴ نرم افزار ۸۷ - csharpisatechnology - 24 دى ۱۳۹۱ ۱۰:۳۱ ب.ظ
به نظرم ۱ غلطه -- در مورد ۳ چیزی نمی دونم ولی فکر می کنم مربوط به این بحث نیست. ---- تا اونجا که من می دونم روش پویا از روش تقسیم و غلبه بهتر و بهینه تره.(مثلا برای فیبوناثی داریم: روش تقسیم = ۲ به توان n/2 ولی روش پویا میشه order_n ) --- پس فکر کنم گزینه ی ۴ هم رد میشه و گزینه ی ۲ باید درست باشه ------------------- اینم تحلیل من با یک مثال : |
تست ۳۴ نرم افزار ۸۷ - ۸Operation - 24 دى ۱۳۹۱ ۱۰:۳۶ ب.ظ
منم با نظر دوستمون موافقم! کلا مسائل بهینه سازی از روش پویا به جواب بهتری می رسند. |
تست ۳۴ نرم افزار ۸۷ - adel28 - 25 دى ۱۳۹۱ ۰۲:۲۹ ق.ظ
نقل از پارسه: با روش حریصانه با مرتبه (O(nlogn قابل حل است. |
تست ۳۴ نرم افزار ۸۷ - ۸Operation - 02 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۱۷ ب.ظ
(۲۵ دى ۱۳۹۱ ۰۲:۲۹ ق.ظ)adel28 نوشته شده توسط: با روش حریصانه با مرتبه (O(nlogn قابل حل است.نظرم عوض شده!به نظر منم حریصانه با توجه با الگوریتم انتخاب فعالیت ها بهتره!دقیقا خود زمانبندی فعالیت های بدون مهلته! |
RE: تست ۳۴ نرم افزار ۸۷ - fa_karoon - 05 بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۱۶ ب.ظ
این جوابی ست که استاد الگوریتممون داده است. در فایل پیوست با شکل سعی کرده ام توضیح اش بدهم امیدوارم مفید باشد موید باشید [attachment=9088] |
تست ۳۴ نرم افزار ۸۷ - javadem - 05 بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۲۹ ب.ظ
با تمام روشهای برنامه نویسی میشه براش الگوریتم با زمان چند جمله ای نوشت. به نظر من این تست مشکل داره و بحث درباره اش بی فایدست! |
تست ۳۴ نرم افزار ۸۷ - Mohammad-A - 08 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۵۹ ق.ظ
این الگوریتم رو میشه در زمان چندجملهای با روش برنامهریزی پویا مشابه ضرب ماتریسها (تا جایی که یادمه) حلش کرد. |
تست ۳۴ نرم افزار ۸۷ - ۸Operation - 11 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۰۱ ب.ظ
مرتبه حریصانه میشه nlgn و مرتبه پویا میشه n^3 حالا سوال من از دوستان اینه که آیا میشه گفت nlgn مرتبه چند جمله ای نیست و این نکته سوال باشه؟!یعنی لگاریتمیه! |
RE: تست ۳۴ نرم افزار ۸۷ - javadem - 11 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۵۷ ب.ظ
(۱۱ بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۰۱ ب.ظ)۸Operation نوشته شده توسط: مرتبه حریصانه میشه nlgn و مرتبه پویا میشه n^3 تابع [tex]f(n)[/tex] از مرتبه چند جمله ایست اگر [tex]log(f(n))=\Theta(logn)[/tex]. خوب حالا اگر از nlgn لگاریتم بگیریم جواب میشه [tex]log(nlgn)=logn log(lgn)[/tex] که این هم رشد است با همون [tex]\Theta(logn)[/tex]. پس nlgn از مرتبه چند جمله ایست! |