تالار گفتمان مانشت
سال ۸۱ سوال ۱۱۹ - تشخیص تعداد واژه ها توسط scanner - نسخه‌ی قابل چاپ

سال ۸۱ سوال ۱۱۹ - تشخیص تعداد واژه ها توسط scanner - هاتف - ۱۲ دى ۱۳۹۱ ۱۲:۵۸ ب.ظ

سلام
توی این سوال، به نظرم وقتی لغت THIS رو تشخیص داد دیگه توی فاینال گیر می کنه چیزی رو قبول نمی کنه، جواب چیه؟
[تصویر:  automata_81%28119%29.gif]
[attachment=8680]

سال ۸۱ سوال ۱۱۹ - تشخیص تعداد واژه ها توسط scanner - Jooybari - 12 دى ۱۳۹۱ ۰۴:۳۲ ب.ظ

شاید منظورش اینه که هربار که به حالتی رسید که حرکتی نداره، دوباره باید به حالت شروع بره. یعنی شمارنده کلماتش اینجوری کار میکنه. بعد از this شمارنده یکی اضافه میشه و به q0 میره.
با این روش ۱۰ واژه که هست. دوتا برای نقطه و کاماست. شاید استدلالم غلط باشه. ولی درهرصورت از نظر طراح به یه استدلال نیاز داره.

سال ۸۱ سوال ۱۱۹ - تشخیص تعداد واژه ها توسط scanner - هاتف - ۱۲ دى ۱۳۹۱ ۰۹:۳۳ ب.ظ

(۱۲ دى ۱۳۹۱ ۰۴:۳۲ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط:  شاید منظورش اینه که هربار که به حالتی رسید که حرکتی نداره، دوباره باید به حالت شروع بره. یعنی شمارنده کلماتش اینجوری کار میکنه. بعد از this شمارنده یکی اضافه میشه و به q0 میره.
یعنی ۱۰ تا واژه تشخیص میده؟
آخه اینجوری نمیشه که منظورش رو هر کس تفسیر کنه و با شاید و اما و اگر تست بزنه کـ

سال ۸۱ سوال ۱۱۹ - تشخیص تعداد واژه ها توسط scanner - egm1176 - 12 دى ۱۳۹۱ ۰۹:۵۵ ب.ظ

اگه هم اینجوری باشه ۸ تا واژه تشخیص میده چون داخل آکولاد رو حساب نمی کنه.

سال ۸۱ سوال ۱۱۹ - تشخیص تعداد واژه ها توسط scanner - egm1176 - 13 دى ۱۳۹۱ ۰۸:۵۱ ب.ظ

بله... من اشتباه کردم. کاما و نقطه هم باید حساب بشن... میشه ۱۰ تا

سال ۸۱ سوال ۱۱۹ - تشخیص تعداد واژه ها توسط scanner - javadem - 13 دى ۱۳۹۱ ۰۹:۱۰ ب.ظ

چطور حساب میکنید که میشه ۱۰تا چون ۱۱تاست

RE: سال ۸۱ سوال ۱۱۹ - تشخیص تعداد واژه ها توسط scanner - mahsa.tsi - 13 دى ۱۳۹۱ ۰۹:۳۸ ب.ظ

(۱۳ دى ۱۳۹۱ ۰۸:۵۱ ب.ظ)egm1176 نوشته شده توسط:  بله... من اشتباه کردم. کاما و نقطه هم باید حساب بشن... میشه ۱۰ تا

سلام لطفا نکته های این سوال بگین چطوری ۱۰ تا شد؟

سال ۸۱ سوال ۱۱۹ - تشخیص تعداد واژه ها توسط scanner - javadem - 13 دى ۱۳۹۱ ۰۹:۵۵ ب.ظ

۱- this
۲- is
۳- a
۴- comment
۵- {....}
۶- ,
۷- in
۸- a
۹- sample
۱۰- text
۱۱- .

اینا شد ۱۱تا چرا متفق القول میگید ۱۰ تا؟؟؟

سال ۸۱ سوال ۱۱۹ - تشخیص تعداد واژه ها توسط scanner - هاتف - ۱۳ دى ۱۳۹۱ ۱۰:۰۸ ب.ظ

(۱۳ دى ۱۳۹۱ ۰۹:۵۵ ب.ظ)javadem نوشته شده توسط:  1- this
۲- is
۳- a
۴- comment
۵- {....}
۶- ,
۷- in
۸- a
۹- sample
۱۰- text
۱۱- .

اینا شد ۱۱تا چرا متفق القول میگید ۱۰ تا؟؟؟
شما دقت نکردید شماره ۵ توی فینال نمیره، حساب نیست.