یک سوال از مرتب سازی سریع - نسخهی قابل چاپ |
یک سوال از مرتب سازی سریع - nasim mehri92 - 01 دى ۱۳۹۱ ۰۸:۴۲ ب.ظ
برای صعودی کردن آرایه ای به طولn که بصورت نزولی مرتب شده است از روش مرتی سازی سریع استفاده می کنیم :اگر همواره کوچکترین عنصر را به عنوان محور انتخاب کنیم مرتبه زمانی آن چند می شود؟ به نظر خودم بدترین حالت نیست به نظر شما این بدترین حالت هست؟ |
RE: یک سوال از مرتب سازی سریع - nazaninzahra2 - 01 دى ۱۳۹۱ ۰۹:۲۳ ب.ظ
(۰۱ دى ۱۳۹۱ ۰۸:۴۲ ب.ظ)nasim mehri92 نوشته شده توسط: برای صعودی کردن آرایه ای به طولn که بصورت نزولی مرتب شده است از روش مرتی سازی سریع استفاده می کنیم :اگر همواره کوچکترین عنصر را به عنوان محور انتخاب کنیم مرتبه زمانی آن چند می شود؟ به نظر من بدترین حالته و میشه n^2 |
یک سوال از مرتب سازی سریع - mahsa.tsi - 01 دى ۱۳۹۱ ۱۰:۴۰ ب.ظ
سلام بله بدترین حالت هست چون یه زیرآرایه به طول n-1 و دیگری به طول ۱ این بدترین حالته و بنابراین مرتبش O(n) میشه |
یک سوال از مرتب سازی سریع - azad_ahmadi - 02 دى ۱۳۹۱ ۰۱:۲۴ ق.ظ
سلام. دوستان دقت کنید که گفته هربار "کوچک ترین" عنصر رو بعنوان محور در نظر می گیریم. -------------------------------------------------------------------------------------------- بدترین حالت در مرتب سازی سریع زمانی هست که عناصر بصورت صعودی مرتب شده باشند و بخوایم عناصر رو بصورت صعودی مرتب کنیم. و همچنین بدترین حالت زمانی هست که عناصر نزولی مرتب باشند و بخوایم نزولی مرتب کنیم. اما سوال گفته که در ابتدا عناصر بصورت نزولی مرتب شده است؛ و ما می خواهیم اون رو بصورت صعودی مرتب کنیم. پس یعنی مثلا عناصر زیر ۹۸۷۶۵۴۳۲۱ رو بصورت ۱۲۳۴۵۶۷۸۹ مرتب کنیم. رو داده های زیر امتحان کنید و هر بار کوچکترین عنصر رو محور بگذارید. (محور عدد ۱)مرحله اول جای ۱ و ۹ عوض میشه. ------> 187654329 (در مرحله بعد ۲ بعنوان لولا انتخاب میشه. درسته که تمام عناصر یک طرف عدد ۱ قرار دارند ولی این ربطی به بدترین حالت نداره). (محور عدد ۲)مرحله دوم جای ۲ با ۸ عوض میشه------->127654389 (محور عدد ۳)مرحله سوم جای ۳ با ۷ عوض میشه.----->123654789 (محور عدد ۴)مرحله چهارم جای ۴ با ۶ عوض میشه.---->123456789 (محور عدد ۵)مرحله پنجم جای ۵ با ۵ عوض میشه.---->123456789 در مراحل دیگه هم اعداد ۶ و ۷ و ۸ و ۹ با خودشون عوض میشن. فکر می کنم با بدترین حالت تفاوت داشته باشه و از مرتبه O(n باشه.(مطمئن نیستم). |
RE: یک سوال از مرتب سازی سریع - nazaninzahra2 - 02 دى ۱۳۹۱ ۰۱:۲۸ ق.ظ
(۰۲ دى ۱۳۹۱ ۰۱:۲۴ ق.ظ)azad_ahmadi نوشته شده توسط: سلام.سلام اگه اینجوری بود که میگفتن بهترین حالت مرتب سازی سریع هستش اوی ان !!! تازه من میرفتم ثبتش میکردم و معروف میشدم ! |
یک سوال از مرتب سازی سریع - azad_ahmadi - 02 دى ۱۳۹۱ ۰۱:۴۱ ق.ظ
خوب تیری در تاریکیه. خواهشا اگه ثبتش کردی حداقل تو پیشگفتاری جایی اسم من رو هم فراموش نشه. شاید همون بدترین حالت باشه، اما باز مطمئن نیستم. |
RE: یک سوال از مرتب سازی سریع - mahsa.tsi - 02 دى ۱۳۹۱ ۱۰:۳۹ ب.ظ
(۰۲ دى ۱۳۹۱ ۰۱:۲۴ ق.ظ)azad_ahmadi نوشته شده توسط: سلام.توجه کنین توی حالت اول n-1 مقایسه انجام شده حالت دوم n-2 و الی آخر که به ۱ ختم بشه مجموع این مقایسه هاO(n^2) میشه. |
یک سوال از مرتب سازی سریع - mfXpert - 02 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۰۱ ب.ظ
بدترین حالت اتفاق می افته |
RE: یک سوال از مرتب سازی سریع - mp1368 - 02 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۱۱ ب.ظ
چون کد پارتشین آرایه رو طوری تقسیم میکنه که روال بازگشتی به این صورت فراخوانی بشه : [tex](1,N-1)[/tex] پس بدترین حالت رخ میده و از مرتبه [tex]O(n^{2})[/tex] است. |