یک سوال مهم از بافرهای سه حالته برای ساخت باس - نسخهی قابل چاپ |
یک سوال مهم از بافرهای سه حالته برای ساخت باس - csharpisatechnology - 30 آذر ۱۳۹۱ ۰۵:۲۹ ق.ظ
لطفا فایلی که پیوست کردم بخونید پاسخ بدید. |
یک سوال مهم از بافرهای سه حالته برای ساخت باس - m@hboobe - 30 آذر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۸ ق.ظ
مگر نباید خطوط دیکدر برابر با تعداد بافر ها باشه؟! در گزینه اول ۸ تا بافر ۱۶ بیتی بعبارتی ۸ دسته بافر ۱۶تایی داریم که باید تک تک بافرهای هر دسته کنترل بشن اگر قراره دیکدر ۳به ۸ بگذاریم یکی کافی نیست و باید دوتا باشه یا اینکه دیکدر ۴به ۱۶ استفاده کنیم. اینا که گفتم فقط ۳ دقیقه فکر کردم اگر اشتباهه معذرت میخوام.. |
یک سوال مهم از بافرهای سه حالته برای ساخت باس - csharpisatechnology - 07 دى ۱۳۹۱ ۰۵:۱۳ ق.ظ
کس دیگه نظری نداره ؟ به نظر من خاصیت بافر اینه که با یک enable فعال میشه و میتونه ورودی رو به خروجی منتقل کنه حالا بستگی به طراح داره که چطوری طراحیش کنه. مثلا یه بافر n بیتی ممکنه همه ی پایه های n بافر ۱ بیتیش اکتیو باشه و همه رو ببره به خروجی. ممکن هم هست یدونه از n تا بافر ۱ بیتی رو اکتیو کنیم و بیت به بیت ببریمش به خروجی ------------ دوستان لطفا همکاری کنید.در غیر اینصورت باید این مبحث رو به همون صورت کتابی صرفا فقط بپذیریم. |