زبان منظم.عبارت منظم.گرامر - نسخهی قابل چاپ |
زبان منظم.عبارت منظم.گرامر - sepid - 11 بهمن ۱۳۸۹ ۰۲:۳۹ ق.ظ
۱/چه جوری برای هر زبان منظم به تعداد نامتناهی گرامر وجود دارد؟ ۲/اگر E یک عبارت منظم باشد و زبان آن نامتناهی باشد E حتما شامل استار هست. بچهها دومی جمله غلطیه دیگه؟ آخه تو سوالای علوم ۸۹ اینو درست گرفته. |
زبان منظم.عبارت منظم.گرامر - ف.ش - ۱۱ بهمن ۱۳۸۹ ۰۲:۴۴ ق.ظ
۱- گرامر خطی مثلا S-->aS|a ۲- بله درسته مثل همین گرامر بالا! |
زبان منظم.عبارت منظم.گرامر - sepid - 11 بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۱۳ ب.ظ
الان که سوالم رو دوباره خوندم متوجه شدم که کژتابی داره! درستش کردم. |
زبان منظم.عبارت منظم.گرامر - agha_reza - 12 اسفند ۱۳۸۹ ۰۷:۴۴ ب.ظ
ببخشید من یه سوال داشتم صرفا به این دلیل که نتونسم dfa بکشیم میتونیم بگیم اون زبان نا منظمه ؟ a^n B^n+z} n>5 , z>10} مثلا من بگم ان رو ۲۰۰۰۰۰ فرض کنم و زد رو ۵۸۸ پس نمیتونم dfa بکشم پس نا منظمه ایا این استدلال درسته ؟ |
زبان منظم.عبارت منظم.گرامر - agha_reza - 14 اسفند ۱۳۸۹ ۰۵:۳۱ ب.ظ
میشه کسی منو تو تشخیص زبانهای منظم کمک کنه ؟ آیا این زبان منظمه ؟ ww^RV w,vE{a,b}*l من میدونم که این زبان بدون V نا منظمه، اما اینو نمیدونم، مقسمی میگه منظمه !! |
RE: زبان منظم.عبارت منظم.گرامر - لهمشد - ۲۱ اسفند ۱۳۸۹ ۱۰:۳۷ ق.ظ
مگه اقای مقسمی نظریه داره ؟؟؟ |
RE: زبان منظم.عبارت منظم.گرامر - Mansoureh - 22 اسفند ۱۳۸۹ ۰۹:۲۹ ق.ظ
(۱۴ اسفند ۱۳۸۹ ۰۵:۳۱ ب.ظ)agha_reza نوشته شده توسط: میشه کسی منو تو تشخیص زبانهای منظم کمک کنه ؟ آره منظمه!!! چون وجود v وابستگی بین w و w^R رو از بین میبره! برای اطلاعات بیشتر میتونید مراجعه کنید به تمرین ۱۹ و ۲۰ کتاب پیتر لینز فصل ۴/۳ (صفحهی ۱۲۴ کتاب زبان اصلی) پس این حرف، حرف مقسمی نیست، حرف پیتر لینزه (مقسمی فقط دوباره بازگوش کرده)... پیشنهاد من: تمرینات کتاب پیتر لینز رو با دقت بخوانید، حتی اگر نمیفهمید به عنوان نکته حفظشون کنید. |
زبان منظم.عبارت منظم.گرامر - agha_reza - 23 اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۳۱ ب.ظ
یه چیزی واسه من مبهم هستش ببینید فرض کنید میگه زبان منظم یا عبارت منظمی که: تمام رشته هایی که شامل ۱۰۱ نباشد ؟ ۱/ ایا منظور اینه که تمام رشته های ممکن که بشه با ۰و۱ تولید کردو تولید کنیم فقط ۱۰۱ توش نباشه ؟ ۲/ یا صرفا رشته هایی که ۱۰۱ ندارن رو تولید نکنیم، حالا اگه خیلی چیزای دیگه هم تولید نشد ایراد نداره؟ |
RE: زبان منظم.عبارت منظم.گرامر - Mansoureh - 23 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۰۷ ب.ظ
(۲۳ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۳۱ ب.ظ)agha_reza نوشته شده توسط: یه چیزی واسه من مبهم هستش جملهی اولت درسته!!! باید تمامی رشتهها رو درست کنه الا اون رشته هایی که زیر رشتهی ۱۰۱ دارند! |
زبان منظم.عبارت منظم.گرامر - agha_reza - 23 اسفند ۱۳۸۹ ۰۳:۰۰ ب.ظ
منصوره خانم از شما بسیار سپاسگذارم ۱/چه ایرادی داره زمانی که میخوایم DFA بکشیم یکی از خروجی های هر وضعیتو ببریم به D.S و دردسر نکشیم، تا بخوایم هی ست کنیم از این ور چی میشه از اون ور چی میشه مثلا میخوایمAB تولید کنیم از وضیعیت صفر با A میریم به یک، بعد با B میریم به وضعیت دو، خروجی دوم همه وضعیتا رو ببریم به DS ایرادی داره ؟ ۲/آیا از هر مسیری که میریم حتما بایستی با مسیرهای دیگه جوابمون یکی باشه ؟ مثلا: میخوایم DFA بکشیم که دو رشته AA پشت سر هم داشته باشه؟ از وضعیت صفر با A میریم مثلا AAB تولید میشه، حالا از وضعیت صفر با B میریم BAA تولید میشه ایرادی داره ؟ یعنی منظورم اینه الا بلا باید خروجی یکی بشن ؟ ۳// چه موقع است که باید حتما یکی باشن |
زبان منظم.عبارت منظم.گرامر - Fardad-A - 17 آبان ۱۳۹۱ ۰۷:۵۳ ق.ظ
سوالتون را در تاپیک جدیدی وارد کنید. |