فیلم اموزش الگوریتم - نسخهی قابل چاپ |
فیلم اموزش الگوریتم - rtvrtv - 27 آذر ۱۳۹۱ ۰۱:۳۱ ب.ظ
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII |
درخواست جزوه فیلم اموزش فارسی الگوریتم - a.hooshmand - 27 آذر ۱۳۹۱ ۰۱:۴۸ ب.ظ
فیلماش از کجا هستند؟ |
فیلم اموزش الگوریتم - jafarir - 29 آذر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۱ ق.ظ
سلام نمیشه فیلم هاتونو آپ کنید ما هم استفاده کنیم؟ |
RE: فیلم اموزش الگوریتم - majidpersian - 29 آذر ۱۳۹۱ ۰۸:۵۰ ب.ظ
یه تاپیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــک به این بزرگـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی درست کردی و عکسم آپلود کردی و سرور مانشت هم تلف کردی که بگی فلان جزوه رو میخوام خب از اول عقل کل یه دور میگشتی تو مانشت شاید پیدا میکردی و وقت ملتم نمیگرفتی مطمئن باش هیچ جا جزوه های بهتر از مانشت گیر نمیاوردی و الکی هم پولاتو خرج نمیکردی!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (۲۷ آذر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۸ ب.ظ)rtvrtv نوشته شده توسط: نمیدونم از کجا هستند منم از یه سایت خریدم! چون وقت نمیکنم همه فیلمها رو ببینم گفتم شاید کسی جزوه ش رو داشته باشه بخونم ای وای از دل این پول بی زبون (۲۹ آذر ۱۳۹۱ ۰۸:۱۸ ب.ظ)rtvrtv نوشته شده توسط: من اینترنتم سرعت نداره خواستی ادرس سایت رو میدم ازشون بخر اپلود کن واسه دوستان چرا همش دوستات واسه تو یه کاری بکنند وقتشه تو هم یکاری یه خدمتی به مانشت بکنی! روش فکر کن ماشالله دست بزن هم که داری اوووووووووووووووووووووف (۲۷ آذر ۱۳۹۱ ۰۱:۳۱ ب.ظ)rtvrtv نوشته شده توسط: یکسری فیلم فارسی اموزش طراحی ا لگوریتم پیدا کردم کسی میتونه جزوه این فیلم ها رو برام ایمیل کنه؟ واقعا تو دیگه کی هستی فیلم آموزش یه درس رو گرفتی که کلا تا جزوه نداشته باشی نمیتونی بفهمیش. نابغه ای تو بخدا |