هشدار کروم در صفحات مانشت - نسخهی قابل چاپ |
هشدار کروم در صفحات مانشت - هاتف - ۰۹ آذر ۱۳۹۱ ۰۸:۰۱ ب.ظ
سلام لطفا بررسی کنید چرا گوگل کروم با جنین هشداری از ورود به بخش هایی از مانشت مانع میشه؟ [attachment=8131] |
RE: هشدار کروم در صفحات مانشت - m@hboobe - 09 آذر ۱۳۹۱ ۰۸:۴۶ ب.ظ
این واسه خاطر یه سری عکسها هست که بچه ها گذاشتن content from up.iranblog.com کسپراسکای منم گیر میده بهشون جلل خالق کروم اینقدر هوشمنده |
هشدار کروم در صفحات مانشت - blackhalo1989 - 09 آذر ۱۳۹۱ ۰۸:۴۸ ب.ظ
a known malware distributor! |
هشدار کروم در صفحات مانشت - admin - 09 آذر ۱۳۹۱ ۰۹:۰۵ ب.ظ
دوستان لینکهای این سایت رو حذف کنن از دراپباکس مانشت استفاده کنن چه عکس دزدی برای ما گذاشته) |
هشدار کروم در صفحات مانشت - aatwo - 09 آذر ۱۳۹۱ ۰۹:۵۸ ب.ظ
بهتر بود این موضوع را در تاپیک مشکلات مانشت عنوان می کردی |
هشدار کروم در صفحات مانشت - farhud - 09 آذر ۱۳۹۱ ۱۰:۱۴ ب.ظ
درسته به مانشت ارتباطی نداره ولی مطرح شدنش شاید اینجا ایرادی نداشته باشه. چند روزه https گوگل ایراد پیدا کرده؟ برای من افزونه certificte patrol فایرفاکس ایراد میگیره. |
هشدار کروم در صفحات مانشت - هاتف - ۱۰ آذر ۱۳۹۱ ۱۰:۱۲ ق.ظ
(۰۹ آذر ۱۳۹۱ ۰۹:۰۵ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: دوستان لینکهای این سایت رو حذف کنن از دراپباکس مانشت استفاده کنندزدش رو هم خوب طراحی کردن، توی کیسه اش دیتا ریخته مسئله اینه که اکثر عکس ها رو بچه ها خودشون آپلود نمی کنند، چون توی سایت دیگه ای هست فقط اینجا کپی میشه، آپلود دوباره اش زحمت داره (۰۹ آذر ۱۳۹۱ ۰۹:۵۸ ب.ظ)aatwo نوشته شده توسط: بهتر بود این موضوع را در تاپیک مشکلات مانشت عنوان می کردیآخه دیدم شاید مشکل مانشت خیلی نباشه! یعنی ایراد از جای دیگه ای باشه. آها راستی، بخاطر اینکه گفتم بررسی کنید چرا این اتفاق افتاده یکی بهم منفی داده؟ یعنی کار اون دزده بوده؟ الان پَــتَــشو ریختم روی آب اومده انتقام گرفته؟ |
هشدار کروم در صفحات مانشت - LORD0098 - 10 آذر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۴ ق.ظ
(۰۹ آذر ۱۳۹۱ ۱۰:۱۴ ب.ظ)farhud نوشته شده توسط: درسته به مانشت ارتباطی نداره ولی مطرح شدنش شاید اینجا ایرادی نداشته باشه. چند روزه https گوگل ایراد پیدا کرده؟ سلام منم این مشکلو دارم حتی تایپیک در مانشت ایجاد کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم اگه روشی پیدا کردی ما را هم راهنمایی کن. ممنون |