اتومات پشته ای (برای a^nb^nc^n) - نسخهی قابل چاپ |
اتومات پشته ای (برای a^nb^nc^n) - roz1 - 01 آذر ۱۳۹۱ ۰۳:۴۸ ق.ظ
ایا میشه زبان زیر رو با یک پشته پیاده سازی کرد یا نه؟ L(G)={a^n b^n c^n ∶n≥۰ پیاده سازی و رسم اتومات آن با دو پشته راحته ولی ایا امکان پیاده سازی اش با یک پشته ممکنه؟اگه اره چطور؟ لطفا در حل سوال اگه بلدید و قادر به پاسخ اید مشارکت کنید.ممنون از همه دوستان. |
RE: اتومات پشته ای - svk7 - 01 آذر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۷ ق.ظ
(۰۱ آذر ۱۳۹۱ ۰۳:۴۸ ق.ظ)roz1 نوشته شده توسط: ایا میشه زبان زیر رو با یک پشته پیاده سازی کرد یا نه؟ نه ، چون تعداد aها رو میتونیم تو پشته ذخیره کنیم و به تعداد همون b ها رو بگیریم ولی برا cها نمیشه کاری کرد |
RE: اتومات پشته ای - roz1 - 01 آذر ۱۳۹۱ ۰۵:۲۵ ب.ظ
منم فکر میکنم نمیشه با یک پشته آن پیاده سازی کرد.ولی استادمون با قطعیت گفته میشه و اثبات اینکه میشه رو به عهده ما گذاشته. کس دیگری نظری نداره در این خصوص؟ ممنون میشم اگه نظراتتون رو بگید. |
RE: اتومات پشته ای - svk7 - 01 آذر ۱۳۹۱ ۰۷:۳۰ ب.ظ
|
RE: اتومات پشته ای - javadem - 01 آذر ۱۳۹۱ ۰۷:۴۶ ب.ظ
(۰۱ آذر ۱۳۹۱ ۰۵:۲۵ ب.ظ)roz1 نوشته شده توسط: منم فکر میکنم نمیشه با یک پشته آن پیاده سازی کرد.ولی استادمون با قطعیت گفته میشه و اثبات اینکه میشه رو به عهده ما گذاشته. این عبارت مستقل از متن نیست . این موضوع توی چندین مرجع ثابت شده! فقط عبارات مستقل از متن رو میشه با ماشین پشته ای پیاده سازی کرد. |
RE: اتومات پشته ای - mp1368 - 01 آذر ۱۳۹۱ ۰۸:۴۴ ب.ظ
(۰۱ آذر ۱۳۹۱ ۰۵:۲۵ ب.ظ)roz1 نوشته شده توسط: منم فکر میکنم نمیشه با یک پشته آن پیاده سازی کرد.ولی استادمون با قطعیت گفته میشه و اثبات اینکه میشه رو به عهده ما گذاشته. منم با بچه ها موافقم این عبارت خیلی واضحه مستقل از متن نیست . اصلا بدون در نظر گرفتن جزئیات شما چطور با منطق پشته این زبان رو میخواید پیاده سازی کنید . من فکر میکنم سوالی که استاد شما پرسیده احتمالا n ها به هم وابسته نبوده . |
RE: اتومات پشته ای - roz1 - 02 آذر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۵ ب.ظ
ممنون از پاسخ هاتون دوستان. منظورم از پیاده سازی بررسی امکان رسم یک npda هست. منم نظرم مثل شماست.فکر کنم استاد ما رو سر کار گذاشته. |
اتومات پشته ای - Jooybari - 03 آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۵۸ ب.ظ
سلام. با لم تزریق میشه اثبات کرد مستقل از متن نیست. رشته رو به فرم uvxyz مینویسیم. v و y رو هری درنظر بگیریم یا ترتیب رشته رو بهم میزنه و یا دوتا از ۳ تا حرف a,b,c رو به تعداد مساوی کم یا زیاد میکنه. |