تالار گفتمان مانشت
مهندسی نرم -معماری نرم افزار-IT86 - نسخه‌ی قابل چاپ

مهندسی نرم -معماری نرم افزار-IT86 - 8Operation - 28 آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۱۲ ب.ظ

سلام به همه دوستان عزیز
بین دو گزینه ۲ و ۳ چرا گزینه ۳ جواب نیست؟!در این مدل سوالا چجوری باید تشخیص بدیم
[img][تصویر:  7c493ec14246.jpg][/img]
پیشاپیش مرسی...

مهندسی نرم -معماری نرم افزار-IT86 - Helmaa - 08 آذر ۱۳۹۱ ۰۵:۵۶ ب.ظ

ببینید هدفمون این هست که مدل جریان داده رو (DFD) ،تبدیل به مدل معماری فراخوانی-بازگشت کنیم.
تو این مدل معماری بالاترین سطح ماژول اصلی قرار میگیره که کارش تصمیم گیری و کنترل کل برنامه هست در شکلی که گذاشتید میشه ماژول S.

در سطح دوم مدل معماری ماژولهای کنترلی قرار میگیرن،خود این ماژولهای کنترلی به سه دسته تقسیم میشن،ماژولی که کنترل ورودی ها رو به عهده دارن(کنترل ورودی)،ماژولی که کنترل تبدیلات و پردازشهای داخلی نمودار جریان داده رو به عهده داره که کنترل تبدیلات نامگذاری میشه و در آخر ماژول کنترل خروجی رو داریم که کارش کنترل پردازشهایی هست که خروجی سیستم رو تولید میکنن.

تو شکل CI ماژول کنترل ورودی،T ماژول کنترل تبدیلات داخلی و CO ماژول کنترلی خروجی هستند.

فرض کنید شکلی که تو گزینه ۲ اومده رو میخواید مدل معماری فراخوانی بازگشتش رو بکشید(در واقع شکلی که در صورت سوال اومده).
شما باید در ابتدا پردازشها رو دسته بندی کنید،در شکلی که تو گزینه ۲ اومده از طریق پردازشهای a و b داده های ورودی نمودار جریان داده وارد شدن از طریق کشیدن یه مرز اونها رو از بقیه نمودار جدا میکنیم،بعد از ورودی ها به مرکز تبدیلات رسیدیم تو این قسمت تبدیلات روی داده ها رو داریم و کلا کارهایی که به صورت داخلی در سیستم مون انجام میشن ،سوال: چه طوری میشه پردازشهای مرکز تبدیلات رو تشخیص داد؟؟ به این پردازشها دو یا چند فلش ورودی بهشون وارد میشه که میتونید تشخیصشون بدید.
خب تا اینجا مرکز تبدیلات رو هم شناختیم و مرزشون هم جدا کردیم..تو شکل c و d پردازشهای تبدیلات بودن.
میرسیم به خروجی های سیستم جایی که پردازشهایی قرار دارن که با انجام تراکنشهایی خروجی سیستم رو تولید میکنن که تو شکل e و f هستن.

حالا که مرزها مشخص شد میخوایم مدل معماریشون رو بکشیم سطح اول که ماژول اصلی برنامه رو گذاشتیم سطح دوم ماژولهای کنترلی برای ورودی ،خروجی و تبدیلات رو میذاریم به ترتیب (CI و T وCO).

وظیفه CI کنترل a و b هست و چون a و b توی شکل گزینه دو به هم وابسته نیستن (به صورت سری نکشیده اونهارو در شکل صورت سوال ) .

وظیفه T کنترل ماژولهای c و d هست ،و به همین ترتیب وظیفه CO کنترل ماژولهای e و f هست که چون ماژول f در شکل گزینه دو وابسته به e هست تو شکل صورت سوال به صورت سری می کشیم ..

امیدوارم توضیحی که دادم رو متوجه بشید.
به زبان خودمانی ،شما وقتی تصمیم میگیرید یه برنامه ساده بنویسید کل برنامه یه عنوان ماژول S هست،سه تا ماژول دیگه رو تو این ماژول اصلی در نظر میگیرید واسه کنترل و تصمیم گیری ،یکی واسه ورودی ها،دیگری واسه تبدیلاتی که روی داده ها انجام میدید و یکی هم واسه خروجی ،حالا تو هر کدوم از این سه ماژول ،ماژولهایی که در سطح پایین تر پردازشها رو انجام میدن فراخوانی میکنید و الی اخر..

مهندسی نرم -معماری نرم افزار-IT86 - 8Operation - 09 آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۰ ب.ظ

خیلی ممنون که اینقدر حوصله به خرج دادید و توضیح دادید....واقعه شرمنده کردید...
ولی حقیقتش مشکل اساسی من این بود که چرا جریان کنترلی سری میشه نه موازی؟!یعنی اگر قرار باشه گزینه سه درست باشه شکل سوال چه جوری میشه!؟(آیا باید در صورت سوال c ,d به صورت سری متصل بشن به هم یا نه؟!)
بازم ممنون

مهندسی نرم -معماری نرم افزار-IT86 - Helmaa - 09 آذر ۱۳۹۱ ۰۶:۴۱ ب.ظ

خواهش میکنم.

طبق اون چیزی که تو کتاب پرسمن گفته شده c و d نسبت به کنترل کننده ی تبدیل که اینجا همون T هست تصویر میشه.یعنی قسمت تبدیل در گزینه سه باز هم مثل شکل صورت سوال میشه!

جمله کتاب پرسمن:
"مرکز تبدیل به صورت متفاوتی تصویر میشود،هر یک از تبدیل های داده یا محاسباتی مربوط به بخش تبدیل dfd ،به پیمانه ی پایین تر نسبت به کنترل کننده تبدیل ،تصویر می شود."

RE: مهندسی نرم -معماری نرم افزار-IT86 - 8Operation - 11 آذر ۱۳۹۱ ۰۴:۱۹ ب.ظ

(۰۹ آذر ۱۳۹۱ ۰۶:۴۱ ب.ظ)Helmaa نوشته شده توسط:  خواهش میکنم.

طبق اون چیزی که تو کتاب پرسمن گفته شده c و d نسبت به کنترل کننده ی تبدیل که اینجا همون T هست تصویر میشه.یعنی قسمت تبدیل در گزینه سه باز هم مثل شکل صورت سوال میشه!

جمله کتاب پرسمن:
"مرکز تبدیل به صورت متفاوتی تصویر میشود،هر یک از تبدیل های داده یا محاسباتی مربوط به بخش تبدیل dfd ،به پیمانه ی پایین تر نسبت به کنترل کننده تبدیل ،تصویر می شود."

مرسی واقعا سپاس گذارم...بالاخره ۲زاریم افتـــــــــــــــــــــــــــــــاد.... بی نهایت ممنون.....