نتایج تکمیل ظرفیت ازمون ارشد ۹۱ رشته ای تی - نسخهی قابل چاپ |
نتایج تکمیل ظرفیت ازمون ارشد ۹۱ رشته ای تی - انرژی مثبت - ۲۸ آبان ۱۳۹۱ ۰۷:۳۳ ب.ظ
سلام به دوستان گرامی ممنون می شم اگر دوستان در تکمیل ظرفیت پذیرفته شدند رتبه و محل قبولیشون رو اینج ذکر کنند تا شاید برای ایندگان مفید باشه فقط خواهشی که دارم مسائل حاشیه ای غیر از اعلام رتبه و محل قبولی رو در این تاپیک بیان نکنید. باتشکر |
نتایج تکمیل ظرفیت ازمون ارشد ۹۱ رشته ای تی - apollo - 29 آبان ۱۳۹۱ ۰۳:۱۸ ق.ظ
سلام با رتبه ۷۳۴ غیرانتفاعی چالوس مدیریت سیستم های اطلاعاتی قبول شدم |
نتایج تکمیل ظرفیت ازمون ارشد ۹۱ رشته ای تی - aryaeei - 29 آبان ۱۳۹۱ ۰۹:۴۶ ق.ظ
من هوش شبانه خوارزمی تهران از روزانه معماری محقق اردبیلی به هوش خوارزمی تهران .تازه باید از علوم تحقیقات انصراف بدم بچه ها کدوم بهتره ؟ |
نتایج تکمیل ظرفیت ازمون ارشد ۹۱ رشته ای تی - Lonely Palm - 29 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۵۸ ق.ظ
سلام با رتبه ۵۸۱، دانشگاه امام رضا(ع) گرایش امنیت قبول شدم |
نتایج تکمیل ظرفیت ازمون ارشد ۹۱ رشته ای تی - naka - 01 آذر ۱۳۹۱ ۰۹:۱۶ ب.ظ
با رتبه ۵۳۰ دانشگاه امام رضا مشهد,, مهندسی آیتی گرایش امنیت اطلاعات درصد و رتبه: نمره به درصد نام درس ۲/۲۲ زبان تخصصی ۳۷/۷۸ دروس مشترک /ساختمانهای گسسته -ساختمان های دا -۱۱/۱۰ اصول ومبانی مدیریت ۳۳/۳۳ اصول طراحی پایگاه داده ها ۱۱/۱۱ هوش مصنوعی ۰/۰۰ سیستم های عامل ۳۳/۳۳ معماری کامپیوتر رتبه گرایش ۱و۴ (آیتی و تجارت) :۱۱۰۰ رتبه گرایش ۲و۳ (امنیت و شبکه):۵۳۰ |
نتایج تکمیل ظرفیت ازمون ارشد ۹۱ رشته ای تی - mohammedi - 07 آذر ۱۳۹۱ ۰۶:۲۴ ب.ظ
با رتبه ی ۳۱۰ روزانه قبول شدم .IT زبان ۲۰ مشترک ۳۶ هوش ۳۸ پایگاه ۲۲/۲ معماری -۵/۵ منفی مدیریت ۳۸ سیستم عامل ۰ ۱ ,۴ شده ۳۱۰ ۲,۳ شده ۶۰۰ |
نتایج تکمیل ظرفیت ازمون ارشد ۹۱ رشته ای تی - barankhanom - 01 تیر ۱۳۹۲ ۰۹:۲۰ ب.ظ
(۰۷ آذر ۱۳۹۱ ۰۶:۲۴ ب.ظ)mohammedi نوشته شده توسط: با رتبه ی ۳۱۰ روزانه قبول شدم .ITسلام میخواستم بدونم با رتبه ۳۱۰ کدوم دانشگاه ای تی روزانه قبول شدین؟ |