نتایج تکمیل ظرفیت ازمون ارشد ۹۱ رشته مهندسی کامپیوتر - نسخهی قابل چاپ |
نتایج تکمیل ظرفیت ازمون ارشد ۹۱ رشته مهندسی کامپیوتر - انرژی مثبت - ۲۸ آبان ۱۳۹۱ ۰۷:۳۱ ب.ظ
سلام به دوستان گرامی ممنون می شم اگر دوستان در تکمیل ظرفیت پذیرفته شدند رتبه و محل قبولیشون رو اینج ذکر کنند. فقط خواهشی که دارم مسائل حاشیه ای غیر از اعلام رتبه و محل قبولی رو در این تاپیک بیان نکنید. باتشکر |
نتایج تکمیل ظرفیت ازمون ارشد ۹۱ رشته مهندسی کامپیوتر - aryaeei - 29 آبان ۱۳۹۱ ۰۹:۵۹ ق.ظ
من هوش شبانه خوارزمی تهران از روزانه معماری محقق اردبیلی به هوش خوارزمی تهران .تازه باید از علوم تحقیقات انصراف بدم بچه ها کدوم بهتره ؟ |
نتایج تکمیل ظرفیت ازمون ارشد ۹۱ رشته مهندسی کامپیوتر - aryaeei - 29 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۳۳ ق.ظ
بچه ها نیاز به مشاوره دارم .... |
RE: نتایج تکمیل ظرفیت ازمون ارشد ۹۱ رشته مهندسی کامپیوتر - ellnaz - 30 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۰۰ ب.ظ
سلام من با رتبهی ۷۳۴ هوش شبانهی خوارزمی قبول شدم. اگه دوست بالاییمون از علوم تحقیقات انصراف بده، همکلاسی میشیم. |
نتایج تکمیل ظرفیت ازمون ارشد ۹۱ رشته مهندسی کامپیوتر - aryaeei - 01 آذر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۴ ق.ظ
چکار کنم از انرژی مثبت و بقیه می پرسم انصراف بدم یا نه ؟ |
نتایج تکمیل ظرفیت ازمون ارشد ۹۱ رشته مهندسی کامپیوتر - csharpisatechnology - 01 اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۱۷ ق.ظ
مقایسه کار درستی نیست. علاقه مهم تره |