|
|
طراحی یک DFA - نسخهی قابل چاپ |
|
طراحی یک DFA - sajad2010 - 20 آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۳۶ ب.ظ
سلام خسته نباشید میخواستم یک DFA طراحی کنم که رشته هایی از a و b تولید کنه که هر زیر رشته ۴تایی از آن حداکثر شامل ۲تا a است و این ماشین حداکثر شامل ۹ حالت است! ممنون میشم کمکم کنید!
|
|
RE: طراحی یک DFA - javadem - 20 آبان ۱۳۹۱ ۰۳:۲۰ ب.ظ
ببینید میشه که رشته ای با طول کمتر از ۴ داشته باشه یا نه؟ مثلا a یا aa یا ab یا bba و... اگه اینطوره من یه ماشین طراحی کردم که البته امکان داره مشکل داشته باشه چون فرصت تست کامل نداشتم. پس خودتون چک کنید و خواهشا اطلاع بدید. پیوست تعویض شد! |
|
طراحی یک DFA - sajad2010 - 20 آبان ۱۳۹۱ ۰۳:۳۹ ب.ظ
میتونه رشته با طول کمتر داشته باشه! خیلی ممنون ، چک میکنم خبر میدم! |
RE: طراحی یک DFA - sajad2010 - 20 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۰۷ ب.ظ
(۲۰ آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۱۰ ب.ظ)kashir نوشته شده توسط:(20 آبان ۱۳۹۱ ۰۳:۲۰ ب.ظ)javadem نوشته شده توسط: ببینید میشه که رشته ای با طول کمتر از ۴ داشته باشه یا نه؟ مثلا a یا aa یا ab یا bba و... دوست عزیز شما خیلی زحمت کشیدی دمت گرم ولی منظورم تعداد حالتهای ماشینه(تعداد نودها) نه تعداد اعضای رشته! زحمت دوست خوبمون javadem درسته به نظرم! |
RE: طراحی یک DFA - kashir - 20 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۲۷ ب.ظ
(۲۰ آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۰۷ ب.ظ)sajad2010 نوشته شده توسط: دوست عزیز شما خیلی زحمت کشیدی دمت گرم ولی منظورم تعداد حالتهای ماشینه(تعداد نودها) نه تعداد اعضای رشته!دوستان شرمنده، من سوالو بد گرفتم، فرق نود و تعداد اعضا رشته رو که میدونم من اینجوری گرفتم: یک DFA که رشته هایی از a و b رو تولید کنه که هر زیر رشته ۴تایی از آن حداکثر شامل ۲ تا a است و این ماشین حداکثر شامل ۹ رشته است! بازم ببخشید پستمو حذف میکنم که بیشتر از این ضایع نشه
|