تالار گفتمان مانشت
طراحی یک DFA - نسخه‌ی قابل چاپ

طراحی یک DFA - sajad2010 - 20 آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۳۶ ب.ظ

سلام
خسته نباشید
میخواستم یک DFA طراحی کنم که رشته هایی از a و b تولید کنه که هر زیر رشته ۴تایی از آن حداکثر شامل ۲تا a است و این ماشین حداکثر شامل ۹ حالت است!
ممنون میشم کمکم کنید!Smile

RE: طراحی یک DFA - javadem - 20 آبان ۱۳۹۱ ۰۳:۲۰ ب.ظ

ببینید میشه که رشته ای با طول کمتر از ۴ داشته باشه یا نه؟ مثلا a یا aa یا ab یا bba و...
اگه اینطوره من یه ماشین طراحی کردم که البته امکان داره مشکل داشته باشه چون فرصت تست کامل نداشتم. پس خودتون چک کنید و خواهشا اطلاع بدید.

پیوست تعویض شد!

طراحی یک DFA - sajad2010 - 20 آبان ۱۳۹۱ ۰۳:۳۹ ب.ظ

میتونه رشته با طول کمتر داشته باشه!
خیلی ممنون ، چک میکنم خبر میدم!

RE: طراحی یک DFA - sajad2010 - 20 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۰۷ ب.ظ

(۲۰ آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۱۰ ب.ظ)kashir نوشته شده توسط:  
(20 آبان ۱۳۹۱ ۰۳:۲۰ ب.ظ)javadem نوشته شده توسط:  ببینید میشه که رشته ای با طول کمتر از ۴ داشته باشه یا نه؟ مثلا a یا aa یا ab یا bba و...
اگه اینطوره من یه ماشین طراحی کردم که البته امکان داره مشکل داشته باشه چون فرصت تست کامل نداشتم. پس خودتون چک کنید و خواهشا اطلاع بدید.
[تصویر:  attachment.php?aid=7694]

گفته شده حداکثر ۹ حالت. ماشینی که رسم کردین حلقه داره و بیشتر از ۹ تولید میکنه
من با ۴۰ حالت حلش کردم، بعید میدونم بشه حالتهاشو کمتر کرد
[تصویر:  attachment.php?aid=7699]

دوست عزیز شما خیلی زحمت کشیدی دمت گرم ولی منظورم تعداد حالتهای ماشینه(تعداد نودها) نه تعداد اعضای رشته!
زحمت دوست خوبمون javadem درسته به نظرم!

RE: طراحی یک DFA - kashir - 20 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۲۷ ب.ظ

(۲۰ آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۰۷ ب.ظ)sajad2010 نوشته شده توسط:  دوست عزیز شما خیلی زحمت کشیدی دمت گرم ولی منظورم تعداد حالتهای ماشینه(تعداد نودها) نه تعداد اعضای رشته!
زحمت دوست خوبمون javadem درسته به نظرم!
دوستان شرمنده، من سوالو بد گرفتم، فرق نود و تعداد اعضا رشته رو که میدونم
من اینجوری گرفتم:
یک DFA که رشته هایی از a و b رو تولید کنه که هر زیر رشته ۴تایی از آن حداکثر شامل ۲ تا a است و این ماشین حداکثر شامل ۹ رشته است!

بازم ببخشید
پستمو حذف میکنم که بیشتر از این ضایع نشه Confused