|
|
پیچیدگی عبارت بازگشتی - نسخهی قابل چاپ |
|
پیچیدگی عبارت بازگشتی - reimei - 19 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۰۶ ق.ظ
سلام؛ در جواب تحلیل پیچیدگی این عبارت بازگشتی: [tex]T(n) = T(n/5) log^2n[/tex] نوشته: [tex]T(n) = O(log^3(n))[/tex] ولی راه حلش رو ننوشته. لطفا راهنمایی بفرمایید. با تشکر |
RE: پیچیدگی عبارت بازگشتی - nasi1391 - 19 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۴۱ ق.ظ
(۱۹ آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۰۶ ق.ظ)reimei نوشته شده توسط: سلام؛ با قضیه مستر حل میشود. ولی برای یادگیری و تمرین بیا تغییر متغییر بدیمٰ، بجای n بزاریم پنج به توان k در نتیجه : [tex]T(5^k)=T(5^(k-1)) (log(5^k))^2=T(5^(k-1)) k^2[/tex] حال بیا تغییر متغییر بدیهم : یعنی بجای تابع : [tex]T(5^k)[/tex] بزاریم : [tex]g(k)[/tex] در نتیجه داریم : g(k)=g(k-1)+k^2 که یه رابطه بازگشتی ناهمگنه چون جمله ای [tex]k^2[/tex] داره. خوب حالا بیا معادله مشخصه این رابطه همگن رو بدست بیاریم : [tex](r-1)(r-1)^3=0[/tex] در نتیجه [tex]g(k)=c_1(1)^k c_2k(1)^k c_3k^2(1)^k c_4k^3(1)^k \epsilon O(k^3)[/tex] و بعد از تغییر تابع و تغییر متغییر داریم : [tex]T(n)=T(5^k)=g(k)=K^3 , k=log(5^k)=log(n) , T(n)=log(n)^3[/tex] |
RE: پیچیدگی عبارت بازگشتی - reimei - 19 آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۵۲ ب.ظ
(۱۹ آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۴۱ ق.ظ)nasi1391 نوشته شده توسط:خیلی ممنون از پاسختون، ولی اینجا چرا [tex](log(5^k))^3[/tex] شد؟ روی سوال که [tex]log^2n[/tex] هست.(19 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۰۶ ق.ظ)reimei نوشته شده توسط: سلام؛ میشه لطفا حل این سوال رو با قضیه اصلی هم توضیح بدین. |
|
پیچیدگی عبارت بازگشتی - csharpisatechnology - 19 آبان ۱۳۹۱ ۰۳:۵۷ ب.ظ
خوب این درست شد : ![]() بی زحمت یکم تشکر کنید
|
RE: پیچیدگی عبارت بازگشتی - nasi1391 - 19 آبان ۱۳۹۱ ۰۴:۱۴ ب.ظ
(۱۹ آبان ۱۳۹۱ ۰۴:۰۰ ب.ظ)farhadk نوشته شده توسط:(19 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۴۱ ق.ظ)nasi1391 نوشته شده توسط: با قضیه مستر حل میشود. ولی برای یادگیری و تمرین بیا تغییر متغییر بدیمٰ، بجای n بزاریم پنج به توان k در نتیجه : اولآ که : وقتی چیزی به توان یه چیز دیگه میرسه اول باید اون توان اول رو حساب کرد یعنی : [tex]{{A^3}^{2}}^{5}=((A^3)^{2})^{5}\neq A^{(3^{({2}^{5})})}[/tex] خیلی تابلو دیگه ! (من فرض کردم پایه لگاریتم ۵ است به همین دلیل لگاریتم از بین رفته) |
|
RE: پیچیدگی عبارت بازگشتی - farhadk - 19 آبان ۱۳۹۱ ۰۴:۳۵ ب.ظ
درسته. داشتم پاک می کردم ولی دیر صفحه ام بالا میاد. میشه با جایگذاری هم به جواب رسید. [tex]g(k)=g(k-1) k^{2}=k^{2} (k-1)^{2} ... 1=\sum i^{2}= \frac{k(k 1)(2k 1)}{6}= \frac{logn(logn 1)(2logn 1)}{6}[/tex] مبنای لگاریتم ۵ هست. |
|
پیچیدگی عبارت بازگشتی - reimei - 19 آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۲۲ ب.ظ
ممنون از همهتون :) ظاهرا باید روی این پیچیدگی عبارات بازگشتی بیشتر کار کنم. اگه منبع خوبی برای یادگیری این قسمت دارید، ممنون میشم معرفی کنید. باز هم ممنون |