![]() |
درخواست راهنمایی فوری برای ثبت نام ارشد - نسخهی قابل چاپ |
درخواست راهنمایی فوری برای ثبت نام ارشد - mrt69 - 14 آبان ۱۳۹۱ ۰۳:۳۹ ب.ظ
با سلام خدمت دوستان گرامی من امسال برای کنکور ای تی درس خوندم و می خوام کنکور ای تی شرکت کنم یعنی هدف اصلی و اولم کنکور ارشد ای تی هستش ولی در کنار کنکور ارشد ای تی تصمیم دارم کنکور نرم افزار هم به صورت ازمایشی شرکت کنم (فقط به صورت ازمایشی ) چون درس های اضافی نرم افزار رو نخوندم و زیاد هم از گرایشاش خوشم نمیاد اگه من بخوام جفتشونو شرکت کنم باید نرم افزار رو رشته اصلی و ای تی رو شناور امتحان بدم می خواستم بپرسم این که ای تی رو شناور امتحان میدم تاثیر منفی نمی زاره که ؟؟ چون نرم افزار زیاد برام مهم نیست و اگه امتحانم ندم زیاد اهمیتی نداره یعنی فرقی نمی کنه کسی ای تی رو رشته شناور امتحان بده یا اصلی ؟؟؟؟ تاثیر منفی و مثبتی نداره هیچ کدوم ؟؟؟ بعد تاریخ و ساعت ازمون ها مشخص نشده ؟؟؟ با تشکر از دوستان |
درخواست راهنمایی فوری برای ثبت نام ارشد - SHF - 14 آبان ۱۳۹۱ ۰۴:۵۴ ب.ظ
نه ربطی نداره منظور از شناور و اصلی اینه که بعضی رشته ها چون خیلیها در رشته های متفاوت می توانند امتحان بدهند بصورت شناور اعلام میشه مثل فناوری اطلاعات - علوم کامپیوتر و برخی رشته ها که تخصصی تر اند بصورت اصلی اعلام می شوند |
درخواست راهنمایی فوری برای ثبت نام ارشد - mrt69 - 15 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۲۲ ق.ظ
من دو تا رشته می خوام شرکت کنم یکی به صورت شناور و یکی به صورت اصلی باید دو تا کارت علاقه مندی برای پیام نور و غیر انتفاعی بگیرم ؟؟؟؟ |
درخواست راهنمایی فوری برای ثبت نام ارشد - banafshe - 15 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۵۲ ق.ظ
سلام اگر میشه به من هم کمک کنید من می خوام علاوه بر رشته ی مهندسی آی تی رشته ی مدیریت آی تی هم شرکت کنم باید اصلی رو مدیریت بزنم شناور رو آی تی ؟ بعد اون اول که می پرسه کدوم گروه هستیم بزنم علوم انسانی یا فنی مهندسی؟ اصلا میشه ۲ تاشو با هم امتحان داد؟ |
درخواست راهنمایی فوری برای ثبت نام ارشد - banafshe - 15 آبان ۱۳۹۱ ۰۲:۳۴ ب.ظ
کمک کمک کسی نمی دونه؟؟؟ ![]() |
درخواست راهنمایی فوری برای ثبت نام ارشد - mrt69 - 15 آبان ۱۳۹۱ ۰۵:۴۱ ب.ظ
اره تا اونجایی که من می دونم میشه شما مدیریت رو اصلی بزنید و ای تی رو شناور |
RE: درخواست راهنمایی فوری برای ثبت نام ارشد - banafshe - 15 آبان ۱۳۹۱ ۰۷:۴۴ ب.ظ
(۱۵ آبان ۱۳۹۱ ۰۵:۴۱ ب.ظ)mrt69 نوشته شده توسط: اره تا اونجایی که من می دونم میشهآهان مشکل اصلیم اینه که نمی دونم اون اول فرم گروه فنی مهندسی رو باید بزنم یا انسانی؟ در شرایطی که آی تی شناور و مدیریت اصلی !!!!! |
RE: درخواست راهنمایی فوری برای ثبت نام ارشد - SHF - 16 آبان ۱۳۹۱ ۰۳:۲۲ ب.ظ
(۱۵ آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۲۲ ق.ظ)mrt69 نوشته شده توسط: من دو تا رشته می خوام شرکت کنم یکی به صورت شناور و یکی به صورت اصلی خیر برای همه شون یک کارت کافیه موفق باشید ![]() |
درخواست راهنمایی فوری برای ثبت نام ارشد - arshad91 - 16 آبان ۱۳۹۱ ۰۸:۴۵ ب.ظ
یعنی یه کارت ۱۷۰۰۰برای اصلی یه کارا ۱۷۰۰۰ برای شناور یه ۵۰۰۰؟برای غیر انتفاعی؟ |
درخواست راهنمایی فوری برای ثبت نام ارشد - mrt69 - 16 آبان ۱۳۹۱ ۰۹:۳۱ ب.ظ
بله به همین صورت است |