اولین آزمون ماهان آی تی چطور بود ؟؟؟ - نسخهی قابل چاپ |
اولین آزمون ماهان آی تی چطور بود ؟؟؟ - just4it - 13 آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۰۲ ق.ظ
سلام بچه ها به نظر تون سطح سوالات اولین آزمون آزمایشی ماهان ( ۲۵ درصد اول)چطور بود؟ |
اولین آزمون ماهان آی تی چطور بود ؟؟؟ - humorkhan - 13 آبان ۱۳۹۱ ۰۲:۰۰ ب.ظ
سلام دوستان من در مورد درس هوش مصنوعی که احساس میکنم تسلط کافی بر فصولش داشتم و میتونم نقد خوبی راجع بهش داشته باشم اظهار نظر میکنم(درصد هوش مصنوعی من در این آزمون ۱۰۰) در ابتدا همین که سوال تکراری توی سوالای هوش نبود بسیار نکته ارزنده ای بود نکته دوم طرح تعداد سوال از هر فصل به نسبت اهمیت فصل کاملا رعایت شده بود ولی به نظر من بجز سوال ۷۷ بقیه سوالات کمتر حالت مفهومی داشتن و جزء سوالات آسان محسوب میشدن. اگر کمی تعداد سوالات مفهومی در این درس زیاد بشه به نظرم بهتر است.چون سوالات کنکور ارشد رو به مفهومی شدن است. |
اولین آزمون ماهان آی تی چطور بود ؟؟؟ - reimei - 13 آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۴۷ ب.ظ
آسون بود. من ۱ شدم. |
RE: اولین آزمون ماهان آی تی چطور بود ؟؟؟ - just4it - 14 آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۴۳ ب.ظ
(۱۳ آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۴۷ ب.ظ)reimei نوشته شده توسط: آسون بود. بهتون تبریک میگم ایشالا همین رتبه در کنکور ارشد اما به نظرم این رتبه ها یه کم کاذبه ها ... منم کلا خیلی کم خونده بودم اما رتبه خوبی آوردم !!! خودم از رتبم خنده ام گرفته بود |
RE: اولین آزمون ماهان آی تی چطور بود ؟؟؟ - alireza6660 - 14 آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۵۶ ب.ظ
(۱۴ آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۴۳ ب.ظ)just4it نوشته شده توسط:(13 آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۴۷ ب.ظ)reimei نوشته شده توسط: آسون بود. من نفر آخر شدم همه روز زده منفی در صورتی که من چک کردم و با پاسخ نامه اما اینطور نبود |
RE: اولین آزمون ماهان آی تی چطور بود ؟؟؟ - asusx59sr - 15 آبان ۱۳۹۱ ۰۲:۴۵ ب.ظ
فکر کنم مشترک ها سخت بود منم ۳ شدم |
RE: اولین آزمون ماهان آی تی چطور بود ؟؟؟ - alireza6660 - 17 آبان ۱۳۹۱ ۰۸:۵۹ ب.ظ
(۱۵ آبان ۱۳۹۱ ۰۲:۴۵ ب.ظ)asusx59sr نوشته شده توسط: فکر کنم مشترک ها سخت بود درصد ها تون رو بذارید ( اگر مایلید) |