![]() |
یک سوال از دانشجویان ارشد دانشگاه آزاد وعلوم تحقیقات که پروپزال دادند - نسخهی قابل چاپ |
یک سوال از دانشجویان ارشد دانشگاه آزاد وعلوم تحقیقات که پروپزال دادند - robot2050 - 12 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۴۷ ب.ظ
سلام دوستان میخاستم بدونم که اگه من پروپزالم رو بدم وتوی پروپزالم یک سری منبع باشه مثلا ۲۰ تا،و بالفرض پروپزالم تصویب بشه.آیا بعدا میتونم از منابع دیگر جهت کامل کردن پروپزالم استفاده کنم؟؟؟به من ایراد نمیگرن اگه منابع و رفرنس هام زیاد بشه مثلا بشه ۲۵ تا توی پایان نامه ام مشکلی پیش میاد.البته فکر کنم دانشگاه آزادیها سوالم رو بهتر جواب بدن.ممنون میشم راهنمایی کنید. |
قابل توجه دانشگاه آزادیها وعلوم تحقیقاتی ها که پروپزال دادند - انرژی مثبت - ۱۳ آبان ۱۳۹۱ ۰۵:۰۹ ب.ظ
خب من دانشگاه ازادی نیستم ولی ما واسه پروپزال مثلا ۷-۸ تا رفرنس دادیم بعد توی تز ۵۰-۶۰ تا رفرنس وجود داره و حتی الزاما رفرنس های پروپزال نباید هموشن توی تز باشه. |
قابل توجه دانشگاه آزادیها وعلوم تحقیقاتی ها که پروپزال دادند - robot2050 - 16 آبان ۱۳۹۱ ۰۲:۳۶ ب.ظ
ممنون از راهنماییتون.کسی اینجا دانشگاه آزادی نیست که جوابمو بده؟ |
قابل توجه دانشگاه آزادیها وعلوم تحقیقاتی ها که پروپزال دادند - yasemi - 17 آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۱۱ ق.ظ
(۱۳ آبان ۱۳۹۱ ۰۵:۰۹ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: خب من دانشگاه ازادی نیستم ولی ما واسه پروپزال مثلا ۷-۸ تا رفرنس دادیم بعد توی تز ۵۰-۶۰ تا رفرنس وجود داره و حتی الزاما رفرنس های پروپزال نباید هموشن توی تز باشه.تایید میشه |