ارشد و یک ترم مرخصی برای اتمام سربازی - نسخهی قابل چاپ |
ارشد و یک ترم مرخصی برای اتمام سربازی - mehdimghi - 10 آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۵۶ ب.ظ
با سلام خدمت دوستان من ۱۰۰% تکمیل ظرفیت ارشد قبول میشم . میخواستم بدونم میشه ۱ ترم مرخصی گرفت خدمت تموم بشه ؟ بعد برم . الان ۸ ماه مونده و ترم بهمن ارشد شروع میشه و میخوام یه ترم مرخصی بگیرم خدمتم تموم بشه ( آخر تیر ) . الان در ۹ ماه خدمتم . اگه آره باید چه کارهایی انجام بدم ؟ |
RE: ارشد و یک ترم مرخصی برای اتمام سربازی - Hamed-IT - 11 آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۰۷ ق.ظ
(۱۰ آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۵۶ ب.ظ)mehdimghi نوشته شده توسط: با سلام خدمت دوستان من ۱۰۰% تکمیل ظرفیت ارشد قبول میشم . میخواستم بدونم میشه ۱ ترم مرخصی گرفت خدمت تموم بشه ؟ بعد برم . سلام ۱- چجور دانشگاهی قبول میشین : روزانه شبانه غیرانتفاعی مجازی پیام نور و ........؟ ۲- چه تاریخی به خدمت اعزام شدین و چه مقدار کسرخدمت دارین؟ ۳- سال چندم بود کنکور شرکت کردین؟ ۴- آیا در شهر خودتون خدمت می کنید؟ |
ارشد و یک ترم مرخصی برای اتمام سربازی - mehdimghi - 11 آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۴۷ ق.ظ
غیراتفاعی یا پیام نور قبول میشم ۱ اسفند اعزام شدم کسری ندارم سال اول بعد از فارغ التحصیلی , یه بار هم در حین تحصیل دادم بله در شهر خودم خدمت میکنم |
ارشد و یک ترم مرخصی برای اتمام سربازی - S.A.H.B - 11 آبان ۱۳۹۱ ۰۲:۳۵ ب.ظ
شما برای رفتن دانشگاه حتی توی بهمن مشکلی ندارید. چون در هر مرحله ای از خدمت به دانشجویانی که فقط یک بار تقاضای تحصیل در این مقطع داشته باشند، معافیت تحصیلی داده می شه. و بقیه سربازی رو بعد از اتمام تحصیلات باید طی کنید. البته فقط کسی نمیتونه از معافیت تحصیلی استفاده کنه که قبلا توی رشته دیگه ای دانشجوی ارشد بوده باشه. (خلاصه اینکه برای هر مقطع یک بار معافیت می دهدند!) اگه نمی خواید بین سربازی تحصیل کنید و می خواید که سربازی تمام بشه بعد برید سر کلاس، باید مرخصی بگیرید. البته در ارشد شنیدم سخت مرخصی می دن اما باز هم به دانشگاه مقصد بستگی داره. چون ترم بهمن می رید این شانس رو دارید که با بچه های مهر ۹۲ دانشگاهتون شروع کنید و این برای دادن مرخصی کمک می کنه. لذا با دانشگاهی که فکر می کنید قبول می شید باید صحبت کنید. غیر انتفاعی شنیدم مشکلی ندارن. البته من فقط شنیدم شما خودتون هم سوال کنید. |
ارشد و یک ترم مرخصی برای اتمام سربازی - mehdimghi - 11 آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۱۱ ب.ظ
ممنون از راهنمایی بله دقیقا میخوام تموم بشه سربازی بعد برم یعنی همون مهر ۹۲ . چون اگر بهمن برم بعد برگردم جز قانون ۲۱ ماه خدمت میشم . الان قانون ۱۷ ماه هستم . و ۴ ماه اضافه میشه نمیخوام اینطوری بشه خدا کنه قبول کنن |
RE: ارشد و یک ترم مرخصی برای اتمام سربازی - Hamed-IT - 12 آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۳۵ ق.ظ
(۱۱ آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۴۷ ق.ظ)mehdimghi نوشته شده توسط: غیراتفاعی یا پیام نور قبول میشمبه نظر بنده حقیر شما بشین دوباره برا کنکور بخون انشالله یه جای خوب سال بعد قبول میشی و تا اون موقع هم خدمتت تموم میشه. این که به امید تکمیل ظرفیت باشی و برا کنکور سال بعد نخونی کار ناپسندی هست و این که در شهرخودت خدمت میکنی کار رو راحت تر میکنه برای درس خوندن جهت کنکور و درمورد مرخصی تحصیلی در مقطع ارشد بهت بگم که تنها یک ترم و درصورت موافقت دانشگاه می تونی مرخصی بگیری که اونم ترم اول رو مرخصی نمیدن. پیام نور که در تبلیغاتش میگن همزمان با سربازی میتونی دانشجوش باشی ولی همه مراکزش این کارو انجام نمی دن ولی شاید جایی که شما قبول میشی این امتیاز رو بهت بدن که همزمان با سربازی تحصیل کنی که این به نظر من فکرکنم که خوب باشه چون از وقت تلف شده در دوران سربازی نهایت استفاده رو می کنی و یه فوق لیسانس هم میگیری. ولی در کل به کنکور دوباره و قبول شدن در جاهای خیلی خوب فکر کن و مطمئن باش شما که امسال در تکمیل ظرفیت قبول میشین حتما سال بعد در مرحله اول قبول میشی. |
ارشد و یک ترم مرخصی برای اتمام سربازی - mehdimghi - 12 آبان ۱۳۹۱ ۰۲:۴۱ ب.ظ
چرا بشینم بخونم وقتی میدونم تهران یا قزوین قبول میشم !!!!!! من روزانه هم قبول میشم ولی حوصله شهرستان رفتن ندارم برای همین نزدم یکی از دوستام در مقطع لیسانس ترم اول رو مرخصی گرفت ( کاردانی به کارشناسی ) دانشگاه آزاد هم که میده حالا نمیدونم برای من چی میشه . مشکل من فقط به ترم مرخصی هست . میگن غیرانتفاعی میده میخوام بدونم واقعا همچین چیزی هست ؟ پیام نور هم که شما گفتی من سرباز راهنمایی و رانندگی ( ستوان ۳ ) هستم یه روز ۱۲ ساعت و یه روز ۸ ساعت پست میدم اصلا حال خوندن ندارم . یا خوابم یا سر پستم . |