سؤال شماره ۵۷ آزمون ۲۵٪ اول پارسه - نسخهی قابل چاپ |
سؤال شماره ۵۷ آزمون ۲۵٪ اول پارسه - somaye_tex - 29 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۳ ق.ظ
سلام. دوستان میشه لطفاً منو راهنمایی کنید؟ سؤال اینه: کدامیک از گزینه های زیر درست است؟ ا) اگر L نامنظم باشد آنگاه [tex]\overline{L} , L^{*} ,L.L[/tex] لزوماً نامنظم هستند. ۲) اگر L نامنظم باشد آنگاه [tex]\overline{L} , L^{R}[/tex] لزوماً نامنظم هستند. ۳) اگر L نامنظم باشد آنگاه [tex]L.L[/tex] نامنظم است. ۴) گزینه ۲ و ۳ |
سؤال شماره ۵۷ آزمون ۲۵٪ اول پارسه - Jooybari - 29 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۸ ب.ظ
سلام. بنظر من که سوال مشکل داره. ولی میخوام بدونم طبق صحبت هاتون چرا گزینه اول و دوم اشتباهه؟ استدلالتونو قبول ندارم. چون اگه L=M باشه اون موقع زبانمون منظمه. فقط امیدوارم اینجور سوالات توی کنکور نیاد و بعد دنبال حذفشون نباشیم. |
سؤال شماره ۵۷ آزمون ۲۵٪ اول پارسه - masoud.bala - 29 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۰۳ ب.ظ
منم قبول ندارم تنها گزینه ۳ چون گزینه ۲ هم می شه جواب باشه |
سؤال شماره ۵۷ آزمون ۲۵٪ اول پارسه - azad_ahmadi - 29 مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۴۰ ب.ظ
از پست قبلی عذر می خوام. کاما رو به اشتباه علامت الحاق دیدم ! در مورد L.L و L^R ، اطمینان دارم که اگه زبان L نامنظم باشه اونا هم نامنظم هستند. اما در مورد L* و L` نمی تونم به نتیجه برسم. |
سؤال شماره ۵۷ آزمون ۲۵٪ اول پارسه - Jooybari - 29 مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۳۳ ب.ظ
فرض کنید [tex]L=\{w|n_a(w)\neq n_b(w)\}[/tex]. اونموقع L.L منظمه. |
سؤال شماره ۵۷ آزمون ۲۵٪ اول پارسه - somaye_tex - 30 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۹ ب.ظ
سلام دوباره. خیلی ممنون از توجهی که کردین. منم فکر می کردم گزینه ۴ میشه یعنی هم ۳ و هم ۲ و همینو زده بودم. اما جواب درست همونطور که jooybariی عزیز گفتن گزینه ۲ میشه. عجب مثال نقض توپی زدی خداییش... یه توضیحی هم بدم که مجموعه مرجع که برابر سیگما استاره منظمه دوستان ... |
سؤال شماره ۵۷ آزمون ۲۵٪ اول پارسه - Jooybari - 30 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۲۵ ب.ظ
بنظر من تستش غلطه. مثال نقض برای گزینه های ۱ و ۳ رو که گفتم. مثال نقض برای گزینه ۲ هم میشه روی الفبای تک حرفی درنظر گرفت [tex]L=\{a^{n!}\}[/tex]. |
سؤال شماره ۵۷ آزمون ۲۵٪ اول پارسه - somaye_tex - 01 آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۰۲ ق.ظ
جویباری عزیز مثالی که زدی ریورسش میشه خودش و متمش هم نامنظمه. چطوری گزینه ۲ رو رد میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اثبات گزینه ۲: فرض کنیم L نامنظمه و ریورسش منظم. و می دانیم ریورس منظم منظم است. در نتیجه ریورس ریورس Lکه با L برابر میشود منظم است و فرض را نقض می کند. در نتیجه ریورس L نیز نامنظم است. و به همان روش بالا برای متمم L ثابت می شود... |
سؤال شماره ۵۷ آزمون ۲۵٪ اول پارسه - Jooybari - 01 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۳۲ ب.ظ
مگه گزینه ۲ ضرب ریورس زبان با متممش نیست؟ علامت بینش کامائه؟ توی نامنظم بودن ریورس و مکمل یک زبان نامنظم شکی نیست. چون زبان منظم نسبت به این تغییرات بستست. ولی ضربشون لزومی نداره نامنظم باشه. پس اگر بینشون کاما باشه گزینه دو درسته |
سؤال شماره ۵۷ آزمون ۲۵٪ اول پارسه - somaye_tex - 02 آبان ۱۳۹۱ ۰۲:۰۷ ب.ظ
نه ضرب نیست، کاماست. مشکل همون گزینه ۳ بود! |