مقایسه دو فایل صوتی - نسخهی قابل چاپ |
مقایسه دو فایل صوتی - ziba_khofte - 20 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۴۳ ق.ظ
سلام بجه ها من میخاستم برا پروژه این ترمم روی مقایسه دو فایل صوتی مثلن mp3 کار کنم که این دو فایل چند درصد شباهت دارند؟ولی استاد گفت این یک برنامه ساده در حد لیسانس است.من یه سرچ کوچولو تو وب زدم ولی هیچی در این زمینه پیدا نکردم.اگر شما نرم افزار یا سایتی میشناسید که این کار انجام میده یا میدونید این کار چه جوری انجام میشه لطفا راهنمایی کنید! |
مقایسه دو فایل صوتی - mfXpert - 20 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۴ ق.ظ
(۲۰ مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۴۳ ق.ظ)ziba_khofte نوشته شده توسط: من میخاستم برا پروژه این ترمم روی مقایسه دو فایل صوتی مثلن mp3 کار کنم که این دو فایل چند درصد شباهت دارند؟منظور از شباهت چیه؟ مثلا این فایل صوتی ۲۰ درصد شبیه اون یکی فایل صوتی هستش یعنی چی؟ |
RE: مقایسه دو فایل صوتی - ziba_khofte - 21 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۱ ب.ظ
(۲۰ مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۴ ق.ظ)mfXpert نوشته شده توسط:(20 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۴۳ ق.ظ)ziba_khofte نوشته شده توسط: من میخاستم برا پروژه این ترمم روی مقایسه دو فایل صوتی مثلن mp3 کار کنم که این دو فایل چند درصد شباهت دارند؟منظور از شباهت چیه؟ مثلا این فایل صوتی ۲۰ درصد شبیه اون یکی فایل صوتی هستش یعنی چی؟ هر فایل صوتی یک سری خصوصیات داره. مثلن فرکانس، دامنه، زیر و بمی صدا ،تعداد کانال،فرمت و ... با مقایسه این خصوصیات،هر چه خصوصیات بیشتر به هم شبیه باشه درصد تشابه بیشتر! |
مقایسه دو فایل صوتی - equilibrium - 21 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۱ ب.ظ
یکی از کاربردهای همچین موضوعی "search by voice" هست؛ همین عبارتو در گوگل اسکولار سرچ کنید دو سه تا مقاله جدید میبیند؛ |