|
|
مشکل با گراف جستجو غیرآگاهانه - نسخهی قابل چاپ |
|
مشکل با گراف جستجو غیرآگاهانه - foranyone - 19 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۷ ب.ظ
سلام متاسفانه من با این سبک از سوالات مشکل دارم لطفا راهنمایی کنید: اول باید به درخت تبدیل کنیم بعد الگوریتم رو اجرا کنیم؟ جواب سوال ۵: گزینه گزینه چهار جواب سوال ۱۰: گزینه دو جواب سوال ۱۱: گزینه سه |
|
مشکل با گراف جستجو غیرآگاهانه - ۸Operation - 19 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۷ ب.ظ
نکته ای که این گونه مسائل دارن اینه که باید اول گراف تبدیل به درخت بشه بعد حل بشن...وقت کنم بیشتر توضیح میدم... |
|
مشکل با گراف جستجو غیرآگاهانه - foranyone - 19 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۳۶ ب.ظ
ممنون میشم راهنمایی کنید مشکل اینه که تو هیچ کتابی روال تبدیل گراف به درخت رو ندیدم باید نود های تکراری رو نوشت یا ننوشت؟ و ابهاماتی از این دست! |
|
مشکل با گراف جستجو غیرآگاهانه - ۸Operation - 19 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۰۱ ب.ظ
نود های تکراری رو بنویسد!بسته به نوع الگوریتمش اولین نود انتخابی اصلی حساب میشه و بقیه نودهای تکراری حذف میشن!مثلا در عمقی نود درون عمق ممکنه تکراری نباشه در صورتی که در سطحی نودهای عمق پایین تکراری میشن! |
|
مشکل با گراف جستجو غیرآگاهانه - foranyone - 19 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۰۶ ب.ظ
میشه مثالهایی رو که گذاشتم حل کنید ببینید جواب درسته یا نه من احساس میکنم جوابشون غلطه:-؟؟ |
|
RE: مشکل با گراف جستجو غیرآگاهانه - ۸Operation - 19 مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۵۰ ب.ظ
دوست عزیز جواب سوال اول رو ضمیمه کردم... در مورد سوال دوم من جوابم این نشد :جواب من ۶ (با فرضی که آزمون سنجش هدف و جلوگیری از تکرار در حین تولید نود اجرا شود)(با فرضی که آزمون سنجش هدف و جلوگیری از تکرار در انتخاب نود اعمال شود ۹ می شود) در مورد سوال سوم هم اگر هدف f باشد و ترتیب حروف الفبا باشد جواب برای اول عمق ABDF شد! ار چه کتابی هست؟سوال دوم و سوم استاندار نیست از نظر من! |
RE: مشکل با گراف جستجو غیرآگاهانه - foranyone - 19 مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۵۴ ب.ظ
(۱۹ مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۵۰ ب.ظ)۸Operation نوشته شده توسط: دوست عزیز جواب سوال اول رو ضمیمه کردم... دست گلت درد نکنه ![]() منم چون به جوابی که کتاب نوشته نمیرسم فکر میکنم غلط حل میکنم ![]() کتاب ارشد سپاهان فقط یه مشکل : چرا در سوال ۵ جواب CABD نشد؟ |
RE: مشکل با گراف جستجو غیرآگاهانه - reimei - 19 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۰۶ ب.ظ
(۱۹ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۷ ب.ظ)foranyone نوشته شده توسط: سلام متاسفانه من با این سبک از سوالات مشکل دارم لطفا راهنمایی کنید: در جستجوی عمقی باید به ترتیب بری تو عمق! سئوال ۱۱: گزینه ۱ تا F درست اومده ولی یه دفعه پریده به H... پس غلطه گزینه ۲ هم غلطه چون یه دفعه پریده به G گزینه آخر هم یه دفعه پریدنش توی Bهست. در کل تو جستجوی اول عمق باید یه مسیر رو بگیری بری تا آخرش! سئوال ۵: اگه توضیحات بالا رو داشته باشی جواب میشه این: CABDIEFH این جواب با جوابی که رامین رهنمون تو پوران پژوهش واسه این سئوال داده بود، یکیه. |