اختلاف در رتبه آخرین فرد قبولی در کارنامه ها - چطور ممکنه ؟!!!!!! - نسخهی قابل چاپ |
اختلاف در رتبه آخرین فرد قبولی در کارنامه ها - چطور ممکنه ؟!!!!!! - javid_1110 - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۲۳ ب.ظ
سلام دوستان من تو شبکه قزوین ترازم شده ۶۲۱۲ تو تکمیل ظرفیت حتی پردیس علوم تحقیقات قزوین هم قبول نشدم جالب اینجاست که در پردیس قزوین زده که کلا رتیه آخرین فرد قبولی ۲۸ هست و رتبه ی من ۵۴ هست... ولی برای یکی دیگه از دوستان که پردیس قزوین قبول شدن زده که رتبه آخرین فرد قبولی ۶۶ هستش ....چطور ممکنه ؟ ببینیند خودتون ... !!! ۱- شهر قبولی :مهندسی فناوری اطلاعات - شبکه های کامپیوتری / پردیس علوم و تحقیقات قزوین ۲- رتبه در انتخاب :۳۳ ۳- نمره کل :۶۳۲۱ ۴- آخرین فرد قبولی :۶۶ ۵- نمره آخرین فرد قبول شده :۶۱۶۱ ۶- نوع سهمیه :عادی حالا کارنامه ی من : لطفا راهنمایی کنید چه کنم ؟!! هنگم . |
RE: یک اتفاق باورنکردنی ... چطور ممکنه ؟!!!!!! - mirabi77 - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۴۷ ب.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۲۳ ب.ظ)javid_1110 نوشته شده توسط: سلام دوستان من تو شبکه قزوین ترازم شده ۶۲۱۲ تو تکمیل ظرفیت حتی پردیس علوم تحقیقات قزوین هم قبول نشدم دوستمون سهمیه بسیج داشته ازش پرسیدم گفتش اشتباه نوشته سهمیه عادی منم ۶۳۰۳ شده ترازم قبول نشدم رتبم ۳۸ شده ۱۰ نفر با اخرین فرد فاطله دارم |
یک اتفاق باورنکردنی ... چطور ممکنه ؟!!!!!! - mr-sky - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۴۸ ب.ظ
یکی از دوستان دوسال پیش پی گیر شد بعشدم قبول کردن اما نمیدونم کجا رفت |
RE: اختلاف در رتبه آخرین فرد قبولی در کارنامه ها - چطور ممکنه ؟!!!!!! - m_f123456 - 17 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۶ ب.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۲۳ ب.ظ)javid_1110 نوشته شده توسط: سلام دوستان من تو شبکه قزوین ترازم شده ۶۲۱۲ تو تکمیل ظرفیت حتی پردیس علوم تحقیقات قزوین هم قبول نشدم واسه منم زده ۲۸ واسه علوم تحقیقات و۶۶ را واسه خود شبکه قزوین |
اختلاف در رتبه آخرین فرد قبولی در کارنامه ها - چطور ممکنه ؟!!!!!! - farshid - 17 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۸ ب.ظ
واسه کسایی که سهمیه داشتن متفاوت زده |
RE: اختلاف در رتبه آخرین فرد قبولی در کارنامه ها - چطور ممکنه ؟!!!!!! - m_f123456 - 17 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۱۸ ب.ظ
(۱۷ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۸ ب.ظ)farshid نوشته شده توسط: واسه کسایی که سهمیه داشتن متفاوت زده من یه پیام خصوصی براتون میزارم میشه لطف کنید چک کنید |