اهدای کتب کنکوری گرایش معماری سال ۹۰ - نسخهی قابل چاپ |
اهدای کتب کنکوری گرایش معماری سال ۹۰ - Mrtzhsn - 15 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۰ ب.ظ
سلام من کتاب های کامل پارسه کنکور ۹۰ مهندسی کامپیوتر گرایش معماری رو دارم و می خوام اونا رو به هر کسی که می خواد، اهدا کنم. علاوه بر پک کامل پارسه کتب زیر هم اهدا می شن که مربوط به کنکور ۹۰ بودند: -درس و کنکور معماری کامپیوتر (گسترش علوم پایه- حمیدرضا مقسمی) -کتاب مجموعه سوالات کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر سال های ۱۳۸۱ تا ۱۳۸۷ (گسترش علوم پایه- گروه مولفین) -کتاب مجموعه سوالات ارشد کامپیوتر دولتی سال ۱۳۸۹(گسترش علوم پایه- حمیدرضا مقسمی) -سیستم عامل مقسمی -کتاب کنکور کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر- سیستم عامل- نظریه-ساختمان داده (راهیان ارشد) -ریاضیات مهندسی پوران پژوهش -مدار منطقی پوران پژوهش -ساختمان گسسته پوران پژوهش -تشریح مسائل نظریه پیتر لینز ترجیحا ساکن تهران، و ترجیحا یک نفر که همه ی این کتاب ها را یکجا ببرد و ما را دعا کند. پ.خ. لطفا به امید موفقیت برای دوستان |
اهدای کتب کنکوری گرایش معماری سال ۹۰ - mohammadali68 - 18 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۴ ق.ظ
سلام منظورتون از هدیه چیه؟ |
RE: اهدای کتب کنکوری گرایش معماری سال ۹۰ - Mrtzhsn - 18 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۰ ب.ظ
(۱۸ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۴ ق.ظ)mohammadali68 نوشته شده توسط: سلام منظور خاصی ندارم. هر کسی که کتاب ها رو لازم داشته باشه بهش میدم. |
اهدای کتب کنکوری گرایش معماری سال ۹۰ - mohammadali68 - 18 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۰ ب.ظ
سلام من تهرانم و همه کتابها را میخوام |
RE: اهدای کتب کنکوری گرایش معماری سال ۹۰ - arezu_2020 - 22 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۵۰ ب.ظ
ایشون لطف کردن کتابارو به من دادن خواستم اینجا هم ازشون تشکر کنم و امیدوارم کار ایشون رواج پیدا کنه. |