راهنمایی در مورد دروس تخصصی گرایش معماری - نسخهی قابل چاپ |
راهنمایی در مورد دروس تخصصی گرایش معماری - cnasoft - 10 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۳۸ ب.ظ
سلام دوستان بنده کلی با خودم کلنجار رفتم و در نهایت برای کنکور ارشد ، بین رشته های نرم افزار و معماری ، معماری رو انتخاب کردم علایقم بیشتر به دروس معماری و کلا سخت افزار هست... اما حالا یه مشکلی دارم با توجه به اینکه من در دوره کارشناسی رشته نرم افزار خوندم الان با دروس اختصاصی معماری مشکل خواهم داشت. مدار الکتریکی که داشتیم ولی VLSI هست که پیش نیازش الکترونیک دیجیتال هست خود الکترونیک دیجیتال هست! و همینطور انتقال داده که پیشنیازش سیگنال ها و سیستم ها هست حالا از شما راهنمایی میخوام واقعا نمیدونم چیکار کنم و چطور مطالعه کنم. به نظرتون اول مدار الکتریکی رو تموم کنم بعد برم سراغ بقیه؟ (یعنی اول پیشنیاز رو تموم کنم؟) و اینکه آیا تمام اختصاسی ها رو بخونم یا چیزی رو حذف کنم؟ پیشاپیش ازتون ممنونم |
راهنمایی در مورد دروس تخصصی گرایش معماری - shahbazi - 11 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۳۳ ق.ظ
من کلا. رشتم سخت افزاربوده مدارکلاجداست.اما برای vlsiحتمااول بایدالکترونیک بخونید.انتقال هم درس قابل فهمیه .من همه رومیخونم |
RE: راهنمایی در مورد دروس تخصصی گرایش معماری - cnasoft - 11 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۹ ق.ظ
(۱۱ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۳۳ ق.ظ)shahbazi نوشته شده توسط: من کلا. رشتم سخت افزاربوده مدارکلاجداست.اما برای vlsiحتمااول بایدالکترونیک بخونید.انتقال هم درس قابل فهمیه .من همه رومیخونم ممنون دوست عزیز یعنی به نظر شما من مدار الکتریکی و الکترونیک دیجیتال رو از الان شروع کنم و بعد از تموم شدن الکترونیک برم سراغ VLSI ؟ اینجوری مشکلی پیش نمیاد؟ |
راهنمایی در مورد دروس تخصصی گرایش معماری - shahbazi - 11 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۱۷ ب.ظ
نه مشکلی پیش نمیادبعضی ازمباحثشون یکی هستن.فقط مشکل زمان ممکنه پیش بیاد. |