تالار گفتمان مانشت
طراحی الگوریتم - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
طراحی الگوریتم - *angle* - 10 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۳۵ ب.ظ

با سلام
جواب این سوال چی میشه
[tex]if f= O(g) then 2^{f} \epsilon O (2^{g})[/tex]
tex]

ایا درست هست نتیجه یا نه و چرا
ممنون میشم پاسخ بدید
با سپاس

طراحی الگوریتم - azad_ahmadi - 11 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۸ ب.ظ

اشتباهه. چون مثلا f = 2n و g=n ، هرچند هردو از مرتبه Oبزرگ n هستند اما بعد از then این شرط برقرار نیست و f از g بزرگتر میشه.

طراحی الگوریتم - mfXpert - 12 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۱۹ ب.ظ

(۱۱ مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۸ ب.ظ)azad_ahmadi نوشته شده توسط:  اشتباهه. چون مثلا f = 2n و g=n ، هرچند هردو از مرتبه Oبزرگ n هستند اما بعد از then این شرط برقرار نیست و f از g بزرگتر میشه.
توابع f و g که مثال زدید مناسب نیستند چون ۲n از مرتبه لیتل اُوی n نیست

RE: طراحی الگوریتم - azad_ahmadi - 12 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۲۹ ب.ظ

(۱۲ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۱۹ ب.ظ)mfXpert نوشته شده توسط:  
(11 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۸ ب.ظ)azad_ahmadi نوشته شده توسط:  اشتباهه. چون مثلا f = 2n و g=n ، هرچند هردو از مرتبه Oبزرگ n هستند اما بعد از then این شرط برقرار نیست و f از g بزرگتر میشه.
توابع f و g که مثال زدید مناسب نیستند چون ۲n از مرتبه لیتل اُوی n نیست

سلام. قبل اینکه جواب رو بنویسم، نوشته بودم "آیا اون o، اوی بزرگه یا اوی کوچیک؟" اما پاکش کردم و حدسمو گذاشتم بر اینکه اوی بزرگ باشه. شما درست می گین. ممنون.
---------------------------------------
درضمن اون عکس پروفایلت رو من تا چند ماه فکر می کردم عکس خروسهBig Grin اما امروز متوجه شدم که خروس نیست Big Grin
موفق باشی .

RE: طراحی الگوریتم - ahp89 - 12 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۵ ب.ظ

(۱۰ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۳۵ ب.ظ)*angle* نوشته شده توسط:  با سلام
جواب این سوال چی میشه
[tex]if f= o(g) then 2^{f} \epsilon (2^{g})[/tex]

ایا درست هست نتیجه یا نه و چرا
ممنون میشم پاسخ بدید
با سپاس

احساس میکنمو احتمالا سوال مشکل داره که احتمالا مشکل تایپیه!!!
بعد از then رو دقت کنین,و احتمالا بعد از علامت عضو رو دقت بفرمایین.
اگه من اشتبا میکنم لطفا بگین.

طراحی الگوریتم - azad_ahmadi - 12 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۲ ب.ظ

سوال مشکل نداره و کاملا درسته.
جوابش هم میشه "اشتباه است".

RE: طراحی الگوریتم - ahp89 - 12 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۵ ب.ظ

(۱۲ مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۲ ب.ظ)azad_ahmadi نوشته شده توسط:  سوال مشکل نداره و کاملا درسته.
جوابش هم میشه "اشتباه است".

مگه نباید بعد از علامت عضویت یکی از علامت های تتا و یا امگا و یا اُ بیاد؟

طراحی الگوریتم - azad_ahmadi - 12 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۹ ب.ظ

اشتباه تایپی رو باید حدس زد Smile
قبلش نوشته اگه f عضو اوی کوچیک g باشه، پس احتمالا منظورش بعد از then همون اوی کوچیک هست.
اشتباه تایپی به وفور یافت میشه دوست عزیز.

RE: طراحی الگوریتم - ahp89 - 12 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۴ ب.ظ

(۱۲ مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۹ ب.ظ)azad_ahmadi نوشته شده توسط:  اشتباه تایپی رو باید حدس زد Smile
قبلش نوشته اگه f عضو اوی کوچیک g باشه، پس احتمالا منظورش بعد از then همون اوی کوچیک هست.
اشتباه تایپی به وفور یافت میشه دوست عزیز. نگران نباش. موفق باش.

یعنی شما میگید این اشتباهه؟
[tex]if n=o(n^{2}) then 2^{n}\epsilon o(2^{n^{2}})[/tex]

طراحی الگوریتم - azad_ahmadi - 12 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۶ ب.ظ

ببینید من تو پست شماره ۲، فرض رو بر این گذاشتم که اون او، اوی بزرگ هست. اگه اینطور باشه که جواب اشتباهه و مثال هم زدم. اما اگه اوی کوچیک باشه، درست خواهد بود.

طراحی الگوریتم - m_sardaari - 13 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۵۵ ق.ظ

به نظز من اگه هر دو o کوچک باشند رابطه درسته چون در قسمت اول ثابت میشه که درجه f از G کمتره یعنی حالاتی که میشه مثال زد برای این دو مثل: f=n ,g=n^2 و در قسمت دومم با توجه به این مثال درسته

طراحی الگوریتم - *angle* - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۳۳ ق.ظ

مرسی از پاسخ من بد تایپ کردم عذرخواهی می کنم منظورم ا بزرگ بود که در اینصورت طبق نظر شما این رابطه اشتباه می شوذ؟

RE: طراحی الگوریتم - azad_ahmadi - 16 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۰ ق.ظ

(۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۳۳ ق.ظ)*angle* نوشته شده توسط:  مرسی از پاسخ من بد تایپ کردم عذرخواهی می کنم منظورم ا بزرگ بود که در اینصورت طبق نظر شما این رابطه اشتباه می شوذ؟

سلام. بله جواب سوال اشتباه است. موفق باشی.

طراحی الگوریتم - roofia - 29 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۱۶ ب.ظ

این معادله بازگشتی رو که مربو میشه به مرتب سازی ادغامی چه طوری باید اثباتش کنیم ؟
t(n)= 2t(n/2)+(n-1
(راهنماییش هم اینه:
n=2^k فرض کنیم.و بعد از یه سری محاسبات به این برسیم:
t(n)=O(nlog
)

کـــــــــــــــــــــــــــمکــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ!​!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RE: طراحی الگوریتم - azad_ahmadi - 29 مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۳۱ ب.ظ

(۲۹ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۱۶ ب.ظ)roofia نوشته شده توسط:  این معادله بازگشتی رو که مربو میشه به مرتب سازی ادغامی چه طوری باید اثباتش کنیم ؟
t(n)= 2t(n/2)+(n-1
(راهنماییش هم اینه:
n=2^k فرض کنیم.و بعد از یه سری محاسبات به این برسیم:
t(n)=O(nlog
)

کـــــــــــــــــــــــــــمکــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ!​!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

مرتب سازی ادغامی هر بار مجموعه داده شده رو تقریبا نصف می کنه، تا بجایی برسه که ادامه نصف کردن امکان پذیر نباشه.
پس چون هر بار مجموعه نصف میشه، به دو مجموعه تقسیم بندی میشه. (یعنی n ، به دو مجموعه n/2 تبدیل میشه).
پس تا اینجا ۲T(n/2 مشخص شد. اون n-1 که نوشتین زمان لازم برای مقایسه عناصر بوده که از مرتبه تتای n است.
حالا رابطه بازگشتی که شما نوشتین رو میشه راحت با قضیه اصلی بدست آورد. که جواب برابر تتای nlogn خواهد بود.