|
|
ابهام درباره = - نسخهی قابل چاپ |
|
ابهام درباره = - farshad_pickup - 25 دى ۱۳۸۹ ۰۷:۲۱ ب.ظ
من کلا قاطی کردم این سوال هارو ببینید[tex]L1 = \{W|W \in {\{a,b}\}\ast , |W| mod 2 = 0\ OR\ |W| mod 3 = 0\}[/tex] آیا کد: L1 = L1*[tex]L2 = \{W|W \in {\{a,b}\}\ast , |W| mod 2 = 0\ AND\ |W| mod 3 = 0\}[/tex] کد: L2 = L2*[tex]L3 = \{W|W \in {\{a,b}\}\ast , W = xy,|x| = |y|\}[/tex] کد: L3 = L3*چرا اولی نیست ولی دوتا بعدی برابر اند ؟؟؟؟؟ این = یعنی اینکه عضو اون زبان باشه یا نه یعنی دقیقا همون جمله باشه ؟!! ابهام برام پیش اومده مثل بنز
|
|
ابهام درباره = - ف.ش - ۲۵ دى ۱۳۸۹ ۱۰:۳۳ ب.ظ
کافیه یه مثال نقض واسه اولی بگیم: ab E L1 aba E L1 ababa is not E L1 but ababa is E L1* so they are not equal البته توی نگاه اول مثل این هست که مساوی اند ولی من یه بار این سوال رو اشتباه زدم دیگه فهمیدم که نیست ![]() دومی در اصل میگه که |W| بر ۶ بخش پذیر است و در این مورد طول اعضای L* هم بر ۶ بخش پذیر است. سومی هم به زبون بی زبونی گفته که طول W زوج است پس باز هم اعضای L* طول زوج دارند. |
|
ابهام درباره = - admin - 27 دى ۱۳۸۹ ۰۳:۰۶ ق.ظ
آفاق خانم لطفاً از قابلیت tex که مانشت فراهم آورده استفاده نمایید. این کار در جهت افزایش خوانایی سایت صورت پذیرفته. |
RE: ابهام درباره = - ف.ش - ۲۷ دى ۱۳۸۹ ۰۹:۰۹ ق.ظ
(۲۷ دى ۱۳۸۹ ۰۳:۰۶ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: آفاق خانم لطفاً از قابلیت tex که مانشت فراهم آورده استفاده نمایید. این کار در جهت افزایش خوانایی سایت صورت پذیرفته.چشم حواسم نبود
|