|
|
کتاب شبکه ۹۲ - نسخهی قابل چاپ |
|
کتاب شبکه ۹۲ - hejran_ha - 05 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۵۶ ب.ظ
با سلام. دوستان خیلی در مورد خریدن کتاب شبکه تحقیق کردم ولی هر کسی به نظر خودش یک نظری داره ، حالا به نظرتون چکار کنم ؟؟؟ اخرش کدوم کتاب را بگیرم که بشه برای زدن تست روش حساب باز کرد ؟؟؟؟ دوستان ارشد بین زمین و اسمان گیر کردم . |
RE: کتاب شبکه ۹۲ - amh1366 - 10 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۰۹ ب.ظ
(۰۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۵۶ ب.ظ)hejran_ha نوشته شده توسط: با سلام. سلام من هم مثل توام و به قول تو هرکس یه چیزی میگه اما با توجه با اطلاعاتی که از کتابهای دکتر حقیقت پیدا کردم فک میکنم کتاب ایشون و کتاب دیگری که فک کنم اسمش "شبکه رویکرد فراز به فرود" هست بتونن مکمل هم باشن. صد البته برای تست هم ۳۰۰۰ مسئله دکتر فتحی و صفایی عالیه. |
RE: کتاب شبکه ۹۲ - student - 18 بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۱۰ ق.ظ
(۰۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۵۶ ب.ظ)hejran_ha نوشته شده توسط: با سلام. سلام فقط فقط فقط پارسه اونم نوشته دکتر حقیقت کافیه چون دیگه نیاز به خوندن مرجع نداریچون کامل کامله |
|
کتاب شبکه ۹۲ - sanar.m - 10 اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۱۷ ق.ظ
سلام. دوستان این درسته که کتابای پارسه از جمله شبکه استاد حقیقت امسال تغییر میکنه؟کسی میدونه؟ |
|
کتاب شبکه ۹۲ - friendchp - 11 اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۰۰ ب.ظ
دوستان کتاب فارسی برای بهروز فروزان هست؟ آخه اینطور که من از سرفصل های ویرایش ۴ ومش دیدم (البته ویرایش۵ومش هم اومده)کامله و دسته بندی خوبی داره (به نظرم از نظر دسته بندی از بقیه کتاب ها بهتره... و کتاب گارسیا ترجمه فارسیش خوبه؟ |
|
کتاب شبکه ۹۲ - atenaa - 08 خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۲۳ ب.ظ
من کتابش ک چاپ ۹۲ هستش رو گرفتم تغییری نکرده یعنی قراره بازم ویرایش شه امسال؟ |
RE: کتاب شبکه ۹۲ - mohammad.ardeshiri - 08 خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۵۴ ب.ظ
(۰۸ خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۲۳ ب.ظ)atenaa نوشته شده توسط: من کتابش ک چاپ ۹۲ هستش رو گرفتم تغییری نکرده من هنوز ندیدم کتاب ۹۲ رو ولی یکی از بچه هابه حقیقت میل زده بود جوابشو داده بود که تعقیر کرده |
|
کتاب شبکه ۹۲ - Amir V - 09 خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۰۶ ق.ظ
فقط پارسه + کتاب شبکه رویکرد فراز به فرود نوشتهی کروس. ولاغیر. |
RE: کتاب شبکه ۹۲ - ana_12345 - 09 خرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۵۵ ب.ظ
(۱۱ اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۰۰ ب.ظ)friendchp نوشته شده توسط: دوستان کتاب فارسی برای بهروز فروزان هست؟ من براش ترجمه فارسی ندیدم اما فوق العاده روان هست و اصلا اختیاج به زبان خوب نداره . کاملا از پسش بر میاین اما یه کتاب مرجع فارسی هم داشته باشین که بتونین بهش مراجعه کنین "من تنن بام رو داشتم بدک نبود " و به همراهش پارسه . من فروزان رو فوق العاده پیشنهاد می کنم از همین الان شروع کنین که بتونین ازش خوب استفاده کنین . دوستان من یه کتاب پارسه شبکه دارم اخرین چاپش هست مال پارسال دیگه . البته از روی کتاب اصلی دادم برام کپی کردن اما کتاب تمیز و خوبی . فقط توش یکم نکته هست . اگه کسی خواست بهم پیام خصوصی بده بیاد بگیره . فقط باید اصفهان باشه .
|
|
کتاب شبکه ۹۲ - shahbazi - 09 خرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۰۵ ب.ظ
میشه بدید به من هزینه پستشو میپردازم |
کتاب شبکه ۹۲ - sellena - 12 تیر ۱۳۹۲ ۰۷:۲۵ ب.ظ
(۰۸ خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۲۳ ب.ظ)atenaa نوشته شده توسط: من کتابش ک چاپ ۹۲ هستش رو گرفتم تغییری نکرده شما تکی خریدین؟ با ۹۱ چقد فرق میکنه؟ شهرما ۹۲ نداره.۹۱ داره من موندم ۹۱ بخرم؟ |
RE: کتاب شبکه ۹۲ - jahani - 17 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۳۵ ب.ظ
(۰۹ خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۰۶ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط: فقط پارسه + کتاب شبکه رویکرد فراز به فرود نوشتهی کروس.همین طورکه امیر گفت ۹۱ حقیقت رومیتونید بخونید ولی خوب برای لایه های انتهایی به کتاب کروس مراجعه کنید. البته اینو در نظر بگیرید که طراحان کنکوری رو کتاب حقیقت یه کم حساس شدند و امسال انگار سوالها یه جوری طرح شده بود که هر کی شبکه حقیقت رو میخوند نتونه جواب سوالها رو بده. خلاصه این مسائل هم هست دیگه:پی طراحا هم ادم هستند و ممکنه با هم لج کنند و یا بخوان حال یکی دیگه رو بگیرند. برای همین معمولا کتابهایی که یهو گل میکنند و جواب میدن بعد یکی دو سال دیگه جوابگو نیستند. مثل اتفاقهایی که برای کتابهای مقسمی افتاده. ولی باز من حقیقت رو لااقل برای روشهای حل بسیار خوبش برای تستهای سالهای گذشته توصیه میکنم. برای لایه های انتهایی هم میتونید به کتاب کروس و حل المسائل اون مراجعه کنید. |
RE: کتاب شبکه ۹۲ - mohammad.ardeshiri - 17 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۱ ب.ظ
(۱۷ تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۳۵ ب.ظ)jahani نوشته شده توسط:(09 خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۰۶ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط: فقط پارسه + کتاب شبکه رویکرد فراز به فرود نوشتهی کروس.همین طورکه امیر گفت ۹۱ حقیقت رومیتونید بخونید ولی خوب برای لایه های انتهایی به کتاب کروس مراجعه کنید. البته اینو در نظر بگیرید که طراحان کنکوری رو کتاب حقیقت یه کم حساس شدند و امسال انگار سوالها یه جوری طرح شده بود که هر کی شبکه حقیقت رو میخوند نتونه جواب سوالها رو بده. خلاصه این مسائل هم هست دیگه:پی طراحا هم ادم هستند و ممکنه با هم لج کنند و یا بخوان حال یکی دیگه رو بگیرند. برای همین معمولا کتابهایی که یهو گل میکنند و جواب میدن بعد یکی دو سال دیگه جوابگو نیستند. مثل اتفاقهایی که برای کتابهای مقسمی افتاده. ولی باز من حقیقت رو لااقل برای روشهای حل بسیار خوبش برای تستهای سالهای گذشته توصیه میکنم. برای لایه های انتهایی هم میتونید به کتاب کروس و حل المسائل اون مراجعه کنید. حرفتو کاملا قبول دارم مثل یه کتاب دیگه از موسسه پارسه که خوبه و طراحا بهش حساس شدن! ( وجدانا کار درستی نیست که کسی بیاد یه کتاب رو ببینه چیه درس داده دقیقا سوال رو طوری طراحی کنه که افرادی که اون کتاب رو خوندن جواب ندن اصلا انسانی نیست !) ولی بازم من فکر نمیکنم همچین اتفاقی افتاده باشه و طراحی اینکارو کنه کما اینکه امسال با کتاب دکتر حقیقت میشد ۳ تا تست رو زد ! |
RE: کتاب شبکه ۹۲ - jahani - 17 تیر ۱۳۹۲ ۰۲:۱۶ ب.ظ
(۱۷ تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۱ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:به هر حال قشنگ معلوم بود هدفشون چی بوده از طراحی سوال. حالا اینکه یکی حقیقت میخوند میتونست بزنه خیلی ها هم حقیقت خونده بودند نتونسته بودند بزنند(17 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۳۵ ب.ظ)jahani نوشته شده توسط:(09 خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۰۶ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط: فقط پارسه + کتاب شبکه رویکرد فراز به فرود نوشتهی کروس.همین طورکه امیر گفت ۹۱ حقیقت رومیتونید بخونید ولی خوب برای لایه های انتهایی به کتاب کروس مراجعه کنید. البته اینو در نظر بگیرید که طراحان کنکوری رو کتاب حقیقت یه کم حساس شدند و امسال انگار سوالها یه جوری طرح شده بود که هر کی شبکه حقیقت رو میخوند نتونه جواب سوالها رو بده. خلاصه این مسائل هم هست دیگه:پی طراحا هم ادم هستند و ممکنه با هم لج کنند و یا بخوان حال یکی دیگه رو بگیرند. برای همین معمولا کتابهایی که یهو گل میکنند و جواب میدن بعد یکی دو سال دیگه جوابگو نیستند. مثل اتفاقهایی که برای کتابهای مقسمی افتاده. ولی باز من حقیقت رو لااقل برای روشهای حل بسیار خوبش برای تستهای سالهای گذشته توصیه میکنم. برای لایه های انتهایی هم میتونید به کتاب کروس و حل المسائل اون مراجعه کنید. ولی باز منم حقیقت رو بین همه کتابهای کنکوری ترجیح میدم
|
RE: کتاب شبکه ۹۲ - hamid88 - 18 تیر ۱۳۹۲ ۰۱:۳۱ ق.ظ
(۱۰ مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۰۹ ب.ظ)amh1366 نوشته شده توسط:(05 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۵۶ ب.ظ)hejran_ha نوشته شده توسط: با سلام. من با نظر شما ١٠٠٪ موافقم |