برای آزمونهای سالهای قبل کدام کتاب را معرفی میکنید؟ - نسخهی قابل چاپ |
برای آزمونهای سالهای قبل کدام کتاب را معرفی میکنید؟ - ندا۱ - ۲۸ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۲۲ ق.ظ
سلام یه کتب می خوام بگیرم برای آزمونای سالای گذشته نمیدونم چی بگیرم کدومشون بهتر جواب داده لطفا راهنماییم کنید مرسی |
help me plzz یه کتاب میخوام برای آزمون جامع - javad94 - 28 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۳۸ ق.ظ
با سلام اگه گرایشتون نرم افزار هستش و می خوای در کنکور ارشد نرم افزار شرکت کنی از کتابای سالهای گذشته مثل کتاب حل تمامی سوالات تمامی گرایش های مهندسی کامپیوتر سال ۱۳۹۰ مقسمی خوبه... البته نظر منه ... باز دوستان بیان و شما بیشتر راهنمایی کنن. |
RE: help me plzz یه کتاب میخوام برای آزمون جامع - ندا۱ - ۲۸ شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۲۷ ب.ظ
سلام اینو یادم رفت بنویسم کارشناسی نرم افزار خوندم اما ارشد تصمیم دارم هوش شرکت کنم مرسی دوست من |
RE: help me plzz یه کتاب میخوام برای آزمون جامع - mohammadali1990 - 28 شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۳۱ ب.ظ
(۲۸ شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۲۷ ب.ظ)ندا۱ نوشته شده توسط: سلام آره بنظر منم مقسمس کتابای جامع و مجموعه کنکورش خوبه - - - |
RE: help me plzz یه کتاب میخوام برای آزمون جامع - javad94 - 28 شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۴۹ ب.ظ
(۲۸ شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۲۷ ب.ظ)ندا۱ نوشته شده توسط: سلام برای هوش هم همون مقسمی خوبه... باز اگه کتابای دیگه از افراد دیگه رو دیدین یه نگاه بندازین و تصمیم آخرتون رو بگیرین... |
help me plzz یه کتاب میخوام برای آزمون جامع - Payam92 - 28 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۴۴ ب.ظ
من مدرسان شریف رو دارم هنوز نخوندمش ولی گذرا نگاش کردم خوب تشریحی توضیح داده. |