کدوم فصلای تننباوم رو بخونیم؟ - نسخهی قابل چاپ |
کدوم فصلای تننباوم رو بخونیم؟ - Smartf - 26 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۴۲ ب.ظ
سلام دوستان شبکه های کامپیوتری، اندرو اس تننباوم، ترجمهی ملکیان، زارع پور و پدرام این کتاب ۸۰۰ و خوردی صفحه است، مطالب و فصلای اضافی هم فک کنم داشته باشه کسی میدونه کدوم قسمتاش حذفه(کدوم قسمتا واسه ارشد نیست)؟ |
کدوم فصلای تننباوم رو بخونیم؟ - asusx59sr - 26 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۱۵ ب.ظ
دوست عزیز خوندن این کتاب به شدت وقت تلف کردنه. اگر در این کتاب فصلی هم باشه که به درد بخور باشه ممکنه یک موضوع مهم را توی یک خط و به صورت کلی گفته باشه و بنظر بنده و سایر دانشمندان خوندن این کتاب وقت تلف کردنه. |
RE: کدوم فصلای تننباوم رو بخونیم؟ - Smartf - 26 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۵۰ ب.ظ
(۲۶ شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۱۵ ب.ظ)asusx59sr نوشته شده توسط: دوست عزیز خوندن این کتاب به شدت وقت تلف کردنه. اگر در این کتاب فصلی هم باشه که به درد بخور باشه ممکنه یک موضوع مهم را توی یک خط و به صورت کلی گفته باشه و بنظر بنده و سایر دانشمندان خوندن این کتاب وقت تلف کردنه. شما این کتاب رو خوندید؟ این کتاب مرجعه، من میخام حتما حداقل ۱دور بخونمش،بعدش دیگه شبکه پارسه رو میخونم. کسی نیست بگه کدوم فصلا حذفه؟ یا حداقل اگه میگید این منبع خوب نیست پس ب نظرتون کتاب مرجع چی بخونم؟ |
کدوم فصلای تننباوم رو بخونیم؟ - asusx59sr - 26 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۳۱ ب.ظ
من دارمش اما ی نگاه کردم اگه همشو بخونی بازم حتی یک تست هم نخواهی زد. تا حالا شبکه پارسه رو نگاه کردی؟ اگه برسی اونم کامل بخونی هنر کردی. دوست عزیز شبکه درسیه که هرچی بخونی کمه. چون دقیقا معلوم نیست از دانشجو چه انتظاری دارن. چه بسا مطالبی که تننباوم بهش اشاره ی کوتاه داشته به صورت مسائل عریض و طویل تو کنکور اومده. ضمنا ظاهرا خوندن گارسیا موثر بوده هرچند شایعاتی مبنی بر اینه که امسال تو امیر کبیر که مهد شبکه ایران و محل طرح سوالات شبکه هستش کتاب کراوس و راس تدریس میشه |