تالار گفتمان مانشت
امکان مرخصی یا ثبت نام با تاخیر در صورت عدم تکمیل دوره کارشناسی برای ارشد آزاد - نسخه‌ی قابل چاپ

امکان مرخصی یا ثبت نام با تاخیر در صورت عدم تکمیل دوره کارشناسی برای ارشد آزاد - Sadeghq1 - 25 شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۳۳ ب.ظ

سلام
من اگر در واحد دانشگاه آزاد برای دوره ارشد قبول بشم ولی هنوز ۶ واحد از کارشناسی مانده و بهمن فارق التحصیل میشم
آیا امکان هست برای ثبت نام اقدام کنم و ترم اول رو مرخصی بگیرم تا مدرک رو بگیرم ؟
شرایطش چطوره ؟

امکان مرخصی در صورت عدم تکمیل دوره کارشناسی برای ارشد آزاد - Bache Mosbat - 25 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۱۹ ب.ظ

شما اگر تشریف ببرین احتمالا بهتون می گن مرخصی نمی دن بهتون. ولی معمولا بچه های اگر ترم دوم برن ثبت نام ، ثبت نام با تاخیر حساب می شه و با پرداخت شهریه ثابت ترم اول که نرفتین مرخصی عملا حساب می شه.

امکان مرخصی در صورت عدم تکمیل دوره کارشناسی برای ارشد آزاد - yasemi - 25 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۲۳ ب.ظ

بله فکر کنم بشه ثبت نام با تاخیر می شید و شهریه ثابت ترم اول رو از شما می گیرند ! البته بپرسید دقیقا نمی دونم همه چیز به کمیسیون موارد خاص بستگی داره

امکان مرخصی در صورت عدم تکمیل دوره کارشناسی برای ارشد آزاد - shokoo - 25 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۴۰ ب.ظ

سلام به شما دوست عزیز
دقیقا همین موضوع سال پیش برای نامزد من اتفاق افتاد و ایشون بهمن برای ثبت نام رفت و ثبت نام با تاخیر کرد و مرخصی ترم اول اجباری براش رد شد..مرخصی جزو سنواتت میشه و نصف شهریه ثابت ترمی که نرفتیم ازت میگیرن یعنی تقریبا ۵۸۰ هزار تومان...اما بازم زنگ بزن دانشگاه بپرس...فقط به گفته ی خودشون میشه اعتماد کرد تازه اونم با امید به خدا که بعدا دبه نکنن