زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - olom tahghighat - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۴۴ ق.ظ
ی تایپیک چجوری ایجادکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بلد نیستم خوب (۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۴۰ ق.ظ)yasal نوشته شده توسط: بله پاسخ دادیدسلام تو علم وفرهنگ استاد فرشچی دارید تو هیئت علمیش |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - yasal - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۴۸ ق.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۴۴ ق.ظ)olom tahghighat نوشته شده توسط: ی تایپیک چجوری ایجادکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بلد نیستم خوب من سال ۸۸ فارغ التحصیل شدم خبری ندارم متأسفانه من تو یه سایتی خوندم که ایران تو رشته آی تی مقطع دکترا نداره، حقیقت داره؟ خیلی نگرانم کرده |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - Lamanta - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۲۲ ق.ظ
سلام منم نرم افزار تهران مرکز قبول شدم..... کسی همکلاسم نیست ؟ |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - mohsen.rn - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۴۵ ق.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۴۸ ق.ظ)yasal نوشته شده توسط:(20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۴۴ ق.ظ)olom tahghighat نوشته شده توسط: ی تایپیک چجوری ایجادکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بلد نیستم خوب نه ، جای نگرانی نیست ، من یکی از استادام ، پارسال دانشجوی دکترای آی تی بود ، یا دانشگاه تهران یا امیرکبیر ، دقیق یادم نیست... |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - paya110 - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۰۱ ق.ظ
سلام نرم افزار تهران مرکز قبول شدم ولی هوش علوم تحقیقات تهران می خواستم بنظرتون با این اختلاف تراز تو انتخاب مجدد قبول می شم؟ تراز من ۶۳۵۹ و تراز آخرین نفر قبول ۶۵۳۱ اگه دوباره انتخاب کنم تهران مرکز لغو میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - Lamanta - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۲۶ ق.ظ
نقل قول: سلام منم همین سوالو داشتم البته نرم افزار علوم تحقیقات انتخاب جدیدمه اگه ممکن باشه ؛ ترازم ۶۲۶۹ |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - npour - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۳۰ ق.ظ
آخرین تراز تهران مرکز و جنوب و شمال چنده برای نرم افزار؟ |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - Lamanta - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۳۱ ق.ظ
آخرین تراز تهران مرکز ۵۷۹۷ |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - npour - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۳۶ ق.ظ
ترازها به نسبت پارسال خیلی اومده پایین، هوش علوم ۱۰۰۰ تا، نرم علوم ۶۰۰ تا،تهران مرکز ۷۰۰ تا |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - mohamad--figo - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۵۶ ق.ظ
من هنوز مدرکم رو نگرفتم یعنی دیروز تازه استادم نمره پروژه رو زد .چیکار کنم؟ثبت نام میکنن؟ |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - yasal - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۰ ق.ظ
من متوجه شدم که رشته آی تی واسه دکترا خیلی کم پذیرش داره آیا من میتونم با ارشد آی تی ، دکترای نرم افزار شرکت کنم هم از لحاظ قوانین آزمونی هم از لحاظ منابع آزمونی متفاوت؟ واینکه ف اگه من تجارت یا شبکه آزاد قزوین بخونم با این هزینه ی بالایی که داره و دکترا نرم افزار بخونم آیا ضرر کردم یعنی ارشدم بیهوده بوده؟ |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - milad91 - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۶ ق.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۲۲ ق.ظ)Lamanta نوشته شده توسط: سلامسلام منم نرم تهران مرکز |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۷ ق.ظ
بچه ها بعد از ۲ هفته درست و حسابی خوابیدید ها...اینجا خلوت شده |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - mohsen62 - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۲۵ ق.ظ
سلام به همه دوستایی که قبول شدن تبریک میگم دو تا سوال: ثبت نام از چه روزی شروع میشه؟ کسی میدونه شهریه نرم افزار ترمی چقدر میشه؟ راستی یه سوال دیگه کسی میدونه روال دوره ارشد چه جوریه؟منظورم پایان نامه و ووووو |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - موفق - ۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۰۱ ق.ظ
قبول نشدم میتونم انتخاب رشته کنم برای محل های جدید ؟ تکمیل ظرفیت کی هست؟ اگه قبول بشم شروع ترم کی میشه ؟ |