گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - نسخهی قابل چاپ |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - nazanin_sh - 30 مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۰۲ ق.ظ
(۳۰ مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۵۲ ق.ظ)afshin18 نوشته شده توسط: تابستون وقت زیادی روش گذاشتم بله با تشکر از جوابتون .واقعا وقت گیره ... ولی قشنگه خواستنم که توانستن است . در نتیجه میخونم ایشالا که از پسش بر بیام. ایشالا موفق باشید |
Re: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - Ehsan.Aboli - 30 مهر ۱۳۹۲ ۰۹:۲۴ ق.ظ
سلام.صبح همگی بخیر... میریم ک گپ دوستانه ای بادرسابزنیم.اگه هم چرت وپرت گفت وسط حرفاش ی اپرکات و زیرزانو و در مواقعی ضروری کف گرگی میزنیم. ایشالله ک ب اونجاهانمیرسه و خودش کوتاه میاد... درپناه ایزدمنان |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - SnowBlind - 30 مهر ۱۳۹۲ ۰۹:۴۰ ق.ظ
درود! |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - lotus - 30 مهر ۱۳۹۲ ۰۹:۵۳ ق.ظ
سلام دوستانی که مدرسان شرکت کردند و واسه تئوری مدیریت پوران میخونن!!(چه همه شرایط) کدوم فصلاشو واسه ۲۵ درصد اول خوندید؟؟ لطفا کمک کنید |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - ایزدی - ۳۰ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۵۴ ق.ظ
صبح است ساقیا قدحی پر شراب کن دور فلک درنگ ندارد شتاب کن من دیروز نزدیک دو ساعت سر ساختمان داده بودم ولی نیم ساعتشم عمرا ممفید نبود حالا ببینم امروز چه میکنم راستی واقعا میگید پایگاه اسونه؟من خیلی تو نرمال سازی ایراد دارم الان اوردم پایگاه بخونم اشکالامو ازتون بپرسم |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - black_knight - 30 مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۳۵ ب.ظ
۲ روزِه بدجور ناخوشم، دندون درد+سردرد اَمونَمو بریده دعا کنید زودی خوب شم |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - calm boy - 30 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۱۰ ب.ظ
سلام بچه ها منم هستم :دی |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - dzzv_13 - 30 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۳۶ ب.ظ
(۳۰ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۲۵ ق.ظ)El@he نوشته شده توسط:(28 مهر ۱۳۹۲ ۰۹:۱۰ ب.ظ)rahayi نوشته شده توسط: راستی دوستانی که سیستم عامل پارسه میخونن فقط فصل اول اینطوری مبهمه یا همین طوری تا آخر ادامه میره؟ یادش بخیر کلاس دکتر حقیقت میرفتم برا سیستم عامل یبار همون از فصل اولش سه خط گفت بخونین .. همه خوندن بعد گفت کسی مشکل نداره همه با قاطعیت گفتن نه .. ولی ایشون فکر کنم ۷ تا نکته از همون سه خط در اورد بیرون که هنگ کردیم :دی اینا رو نگفتم نا امید بشی .. فقط گفتم دست کم نگردیش و با دقت بیشتر بخونیش در مورد پایگاه هم درسته خیلی راحت میشه خوند (۵۰ در صد اول رو خودم توی ۴ ساعت خوندم) ولی پایگاه از اون درسا هست بخوان سخت بدن خیلی سخت میشه .. اگر اشتباه نکنم دو یا سه سال پیش بود که رتبه ۳۰ پایگاه داده رو -۱۶ زده بودی :دی پایگاه راحته اگر راحت سوال بدن .. ولی خودتون رو برای هر سوال غیر عادی از پایگاه آماده کنید .. بهترین راه هم بنظرم درک کردن پایگاه هست نه صرفا خوندن درس پایگاه |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - atenaa - 30 مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۲۶ ب.ظ
یک سوال فنی چطوری برم دانشگاه امیر کبیر واسه ازمون های پارسه با مترو یا تاکسی باید برم ولیعصر ایا؟ یکی راهنمایی کنه پلیز |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - mostafa122 - 30 مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۰۸ ب.ظ
(۳۰ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۳۵ ب.ظ)black_knight نوشته شده توسط: ۲ روزِه بدجور ناخوشم، دندون درد+سردرد اَمونَمو بریده امیدوارم هر چه زودتر حالتون خوب بشه و همیشه سالم و سرحال باشید |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - bahar1369 - 30 مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۰۱ ب.ظ
سلام بچه هااااااااااااااااااااااااا بعد از n ماااااااااااااااااه (n بین ۰ و ۲) دوری از مانشت و اینترنت اومدم .تابستونم که ۱کم کم بار بود،اما تا الانش: سیستم پارسه ۱ دور تموم شد.کامپایلرم امروز تموم میشه انشاء الللللللللللله. وقت باز میشه واسه بقیه درسا که برنامه ریختم تا اواخر آبان ۱ دور همه رو بخونم. بعدش با خیال راحت میافتم به جون تست و آزمووووووووووووووووووون.همین. خیلی هم انرژی و امید دارم که ایشالا بیام زیر ۱۰۰ امسال از شوماخر (راننده معروف) رمز موفقیتش رو میپرسن، جواب میده که: وقتی بقیه ترمز میگیرن، من گاز میدم... پس بچه ها واسه هممممممه ی وقتاتون ارزش قائل باشین.نذارین هدر بره.گاااااااز بدین |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - abji22 - 30 مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۳۰ ب.ظ
عامو زنجیر باف بللله زنجیر منو بافتی؟ بللللللله ایقد دلم خوشه ک نمیدونم چی میگم اخه وابستگی تابعی پایگاه رو یاد گرفتم |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - ایزدی - ۳۰ مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۳۸ ب.ظ
افرین ابجی رو سفیدمون کردی انشالله همه رو عالی یاد بگیری |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - mohammad.ardeshiri - 30 مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۴۶ ب.ظ
(۳۰ مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۰۱ ب.ظ)bahar1369 نوشته شده توسط: از شوماخر (راننده معروف) رمز موفقیتش رو میپرسن، جواب میده که: پس وقتی همه گاز میگرین اون ترمز میگیره؟ نمیشه که بلاخره باید یه جا ترمز بگیره وگرنه از کره زمین میزد بیرون تو راه شیری گم میشد آخر از گشنگی میمرد به نظره من قمپوز در کرده خواسته بگه منم جمله فلسفی بلدم شما ترمزم بگیر (۳۰ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۲۶ ب.ظ)atenaa نوشته شده توسط: یک سوال فنی بستگی به مکان اولیتون داره. مثلا از سیستان اول باید اومد تهران بعد............ |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - negar.v - 30 مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۵۱ ب.ظ
سلام بچه ها من آزمون های مدرسان شریف برای نرم افزار ثبت نام کردم بسته ی مدرسان هم سفارش دادم فقط هم واسه کنکور آزاد می خونم به نظرتون به جز کتاب های مدرسان چه کتاب های دیگه ای لازمه؟ |