تالار گفتمان مانشت
یورو ۲۰۱۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

RE: یورو ۲۰۱۲ - ghaderiyaser - 26 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۱۶ ق.ظ

ای ول اسپانیا. ۴-۰ کم نیست!!!

یورو ۲۰۱۲ - arixooo - 26 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۳ ق.ظ

ایرلندی که ۳تا از کرواسی میخوره...باز خوبه ۱۰ تا از اسپانیا نخورده...

RE: یورو ۲۰۱۲ - Bache Mosbat - 26 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۳۶ ق.ظ

(۲۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۳ ق.ظ)luna نوشته شده توسط:  این نشانه قدرت ایتالیاست که اسپانیا در بازی با ایتالیا اصلا نتونست پاس کاری کنه و اصلا ایتالیا بهم ریخته بود این تیمو Smile)))))
<واقعا ایتالیا باید به طرفدارایی مثل من افتخار کنه که در هر شرایطی پشت تیمشونن >

نشونه ی ضد فوتباله Big Grin

یورو ۲۰۱۲ - luna - 26 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۴۰ ق.ظ

(۲۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۳۶ ق.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط:  نشونه ی ضد فوتباله

ضد فوتبال که تا دیروز این بود که دفاع مطلق کنن! چرا معنیش عوض شد!
تیم ما بازی خودشو می کرد خوب اسپانیا در مقابل تیم ما حرفی نداشت! Smile)

RE: یورو ۲۰۱۲ - ghaderiyaser - 26 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۴۵ ق.ظ

(۲۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۳ ق.ظ)arixooo نوشته شده توسط:  ایرلندی که ۳تا از کرواسی میخوره...باز خوبه ۱۰ تا از اسپانیا نخورده...
بی دلیل نبود تماشاچیاش(ایرلند) خوشحال بودن.Big Grin

یورو ۲۰۱۲ - hamidkhl - 26 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۰۶ ق.ظ

دم تماشاچی های ایرلند گرم، ۴تا عقب بودن چه تشویقی می کردن و خوشحال بودن!

متاسفانه بازی ایران قطر رفته بودم استادیم!!! تماشاچی هامون واقعاً جالبن، اول بازی کلی تشویق و شعار خوب، آخر بازی کلی فحش و...

RE: یورو ۲۰۱۲ - eris229 - 26 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۳۶ ب.ظ

(۲۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۰۶ ق.ظ)hamidkhl نوشته شده توسط:  دم تماشاچی های ایرلند گرم، ۴تا عقب بودن چه تشویقی می کردن و خوشحال بودن!

متاسفانه بازی ایران قطر رفته بودم استادیم!!! تماشاچی هامون واقعاً جالبن، اول بازی کلی تشویق و شعار خوب، آخر بازی کلی فحش و...

EEEEEEEEEEEEEEEE شما رفته بودی؟ من مرتب فکر میکردم اون ۱۰۰۰۰۰ نفر چه حسی پیدا کردن!!!
شما چه حسی داشتی؟

به افتخار انگلیس که قراره امشب سوئد رو ببره
هوووووووورا

(چرا همیشه سوئد با انگلیس همگروه میشه؟!؟!؟!)

RE: یورو ۲۰۱۲ - blackhalo1989 - 26 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۵۱ ب.ظ

(۲۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۳۶ ب.ظ)eris229 نوشته شده توسط:  (چرا همیشه سوئد با انگلیس همگروه میشه؟!؟!؟!)
برای اینکه بعد از حذف شدن بهونه داشته باشن!

RE: یورو ۲۰۱۲ - farazin - 26 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۰۸ ب.ظ

(۲۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۵۱ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:  
(26 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۳۶ ب.ظ)eris229 نوشته شده توسط:  (چرا همیشه سوئد با انگلیس همگروه میشه؟!؟!؟!)
منظورتون سوئد دیگه؟Angry

یورو ۲۰۱۲ - MarkLand - 26 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۱۰ ب.ظ

چه جالب شد، بازی متوقف شده، حالا کی می خواند برگزارش کنند؟

RE: یورو ۲۰۱۲ - blackhalo1989 - 26 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۳۷ ب.ظ

(۲۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۰۸ ب.ظ)farazin نوشته شده توسط:  
(26 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۵۱ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:  
(26 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۳۶ ب.ظ)eris229 نوشته شده توسط:  (چرا همیشه سوئد با انگلیس همگروه میشه؟!؟!؟!)
منظورتون سوئد دیگه؟Angry
نه منظورم انگلیسه که بعد هر ناکامی یه بهونه ای میاره. یه بار میگه بازیکنامون مصدوم شدن، یه بار میگه لیگمون سنگینه، یه بار میگه فلانی با فلانی دعواش شد!

RE: یورو ۲۰۱۲ - eris229 - 26 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۴۳ ب.ظ

انقدر که در برنامه جام چهاردهم در مورد قوانین بحث کردن مسئولین اونجا بحث نکردن. همه چی رو هم که اشتباه گفتن اون کارشناسه که گفت باید فردا برگزار بشه بازی، این یکی که داخل استدیو بود هم گفت از دقیقه صفر شروع میکنن اما از دقیقه ۴ شروع کردنWink
اگر ایران بود الان باید واترپلو بازی میکردنBig Grin

RE: یورو ۲۰۱۲ - farazin - 26 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۴۹ ب.ظ

(۲۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۳۷ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:  
(26 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۰۸ ب.ظ)farazin نوشته شده توسط:  
(26 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۵۱ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:  
منظورتون سوئد دیگه؟Angry
نه منظورم انگلیسه که بعد هر ناکامی یه بهونه ای میاره. یه بار میگه بازیکنامون مصدوم شدن، یه بار میگه لیگمون سنگینه، یه بار میگه فلانی با فلانی دعواش شد!
ما هدفمون فقط میدون دادن به جوون هاست...Tongue

RE: یورو ۲۰۱۲ - hamidkhl - 26 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۵۴ ب.ظ

(۲۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۳۶ ب.ظ)eris229 نوشته شده توسط:  
(26 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۰۶ ق.ظ)hamidkhl نوشته شده توسط:  دم تماشاچی های ایرلند گرم، ۴تا عقب بودن چه تشویقی می کردن و خوشحال بودن!

EEEEEEEEEEEEEEEE شما رفته بودی؟ من مرتب فکر میکردم اون ۱۰۰۰۰۰ نفر چه حسی پیدا کردن!!!
شما چه حسی داشتی؟

من کلاً ۴بار رفتم استادیم، ایران-ژاپن که ایران ۲-۱ برد، استقلال الاهلی که استقلال برد، ایران عربستان که افتضاح باختیم و ایران-قطر که اینطوری شد!
دقیقاً همون احساسی که تو بازی با عربستان داشتم! اون موقع به خودم گفتم دیگه استادیم نمی رم، که یادم رفته بود به تشویق دوستام رفتیمBig Grin

یورو ۲۰۱۲ - arixooo - 27 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۳۱ ق.ظ

من آخرین باری که رفتم استادیوم بازی پرسپولیس و نفت چی(یا یه تیم دیگه از ازبکستان) بود که پرسپولیس باخت...البته من واسه دیدن ریوالدو رفته بودم...دیگه هم نمیریم..همین پایه تلویزیون دیدنه بازی هم کلی ضرر داره واسه روح و روان آدم...چه برسه به اینکه بری از نزدیک ببینی این افتضاح رو...